2015 Şubat Anneleri

Nişan ne zaman geliyor? Bir de sancılar beş dakikaya düşünce yala evde olup duş yapmak riskli değil mi?
nişan ne zaman geleceği belli olmaz sancıdan öncede sonrada olabilir.nişan geldikten hemen sonra doğum başlayadabilir.geldikten 3 gün sonrada olabilir.suların gelmesi daha önemli.su açık renkteyse telaşa gerek yok yine duş alınır doktora haber verilir durum değerlendrilir.eğer koyu renkliyse sarı yeşil kahverengi o zman beklemiyoruz.

şöyle bi not almışım 30dk arayla 5 dk sancı 4 cm açılıyor (dr a gitme zamanı).... 2 3 dk arayla gelen 1 dk sancı 8 cm açılma oluyor (masajlar rahatlatıcı kıvırma hareketleri plates topu).... 2 dk ara 1 dk süren sancılarla doğuma giriyoruz.

ne kadar bu ebelerın yaklaşık ucretı kızlar
veya bır doula ıle anlaşmak

yazan çok doğru yazmış.. bugün doğum eğitiminde ebe de bundan bahsetti. siz yapacaksınız dedi. sancıları karşılama nefes egzersizleri panik yapmama eşin de bilgili olması..bunlar çok önemli. doğum ekibine doğuma girmeden önce bebek doğunca ten tene temas istiyorum diyin dedi. hatta kafası çıkınca doğururken elleyin bi hissedin dedi. tamamen çıkınca da hemen kucağınıza versinler hatta bir komplikasyon vb. bişey yoksa emzirin hemen orda dedi. böylede bebekte birdaha asla emme problemi olmuyormuş.

evet verdim hatta bu kararıma sen vesile oldun bide mattika ben ikinizde çok ama çok teşekkür ediyorum.beni cesaretlendirdiniz.senin ssvd olacağını bilmiyordum yol arkadaşım olacağın için çok sevindim.bende o ekibi istiyorum ama fiyatlar beni aşıyor.bu hafta dilek yağmur ile rendevu ayarlayama çalışıcam.ikinci alternatif nurdan şahin..bakalım kısmet hangisi olacak.amiiin bi karar verebilsek gerisi kolay Allahın izniyle inşallah..

zaten havanın etkisi çok büyük dün annemlerdeydim onlarda bir odaya çocuğun uyku setini serdik kuruttuk yoksa balkona assam bir tuhaf kokuyor ayrıca kurumazdı da. artık hazırlamak gerekli ama ya bizler çok boşladık ki bizim topik biraz takıntılı nasıl bu kadar gevşek olduk çanta konusunda bilmem

Demekki bütün kurslar da aynı şey anlatılıyor :)
Ten tene temas çok önemli çokkk
Bunun üzerinde çok duruyorlar
Hem bebeğimizin hem bizim buna çok ihtiyacımız var

Bunları yazarak anlatması zor olur , derslere gitmeyenler için yardımcı olur umarım

Eklentiler

• image.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 112
Pozisyonumuzu tercih edebiliriz . Eğer bir komplikasyon yoksa , herşey olağan akıyorsa o zman istediğimiz gibi doğurabilirz

Eklentiler

• image.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 93
benide doğum sırasında nst ye bağladılar kipirdayamadim bile bide verdiler suni sancıyi bende dusuncelerimle açılmayı kolaylaştıryim dedim o konuda yoğunlaşyim dedim bi baktım doktorlar kosturdular etrafıma bebek strese girmiş oksijen verdiler

adına çok sevindim inşallah mutlu sona da şahit olurum oluruz ebruhanim cok iyi bi hekim cok destek ebe asude ile calismasi bambaşka güven verici tek dusndren fiyat beni hastane ucreti mechul cunku. Nurdan hanmla da gorsmustm ben o da iyidir temkinlidir sen inandrrsan yaninda oluyor son noktya kadar listemde b planim o da. Dilek yağmur ssvd konusunda cok deneymli biri bi donem adi cok geciodu onun da ona gitmedm hastanesi uzak kaliyor. Ben avrupa yakasında gelcem bir de

Ne demek canım rica ederim geçmis olsun..Çekimden sonra ufak ufak sızıntı şeklinde kanamalar olur tukurmemen calkalamaman lazım ki orda pıhtı olussun kanama dursun. . maşallah 3. çocuk mu senin :) allah sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin insallah hepimize :)

halbuki tercih hakkıkımız var.baştan dr konuşmak gerekli.sancıları yatağa bağlı olarak karşılamak daha zorlaşıyor onun için mümkünse arada bir nst bağlanmak tercihen kasılmalar olmadığında..suni sancı gereksiz yere ve çok fazla dozda verildiğinde sancılar daha şiddetli olduğu için bebek strese giriyor bu sefer kalbi atımı yavaşlayabiliyor bu sefer hoppaaa sezeryana.mümkünse her şey yolundaysa suni sancıya gerek yok.ama malum drların işi var mesai biter bitmez çıkması lazım ya bekleyemez.doğum sabır ister..

ne kadar bu ebelerın yaklaşık ucretı kızlar
veya bır doula ıle anlaşmak

Bireysel ebe fiyati almadim hic asude ebe dr ile birlikte fiyat oduyorssn doğum icin 4500 icinde eğitim ücreti de var. Ssvd grubunda pek cok ebe var aslında daha makul ücretleri olan vardir arastrmak lazım

inşallah inşallah...ebru asude hanımın ücretleri kurs dahil 5 bin canım.ama yinede konuşmakta fayda var.ben 3 bini geçemem ona göre bi şeyler yapmaya çalışcam.bende anadolu yakaısndayım.benimde c planın avrupa yakası zeytinburnunda özgür hanım fiyatı en makul olan o.1500. tl... ama uzak olması beni düşündürüyor.eğer orası olursa bir ebe şart olacak.facedeki ssvd grubunda varmısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…