2015 Şubat Anneleri

Poff kizdrdilar mı seni de dallama cok memlkette rahatliycaksan agla madem de insallah islerin kolaylasir bari aksam aksam

canim brn ogretmenim ama sinif ogrt. Sordn diye yazmadim

Ilik su masaj fln olmuyor hastanelerde yapamiyorsun. Ama bu hastanede odamda sanci cekicekmisim son asamada dogumhaneye geciriyorlarmis. Esimi eyiteyim hiraz ben

Ben kendi kendime burda yazilanlari yapmisim. Tabi okumustum boyle yazilar ama stresli olmayinca kendimize guvenince vucudumuz basariyor gercekten

Canim cok sevindim. Bebegini ilk anda kucagina alirsin o ani doya doya yasarsin ins. En kolay n guzel bir dogumun olsun aksi bisey olmasin. O ani yasamak het annenin hakki.

Pozisyonumuzu tercih edebiliriz . Eğer bir komplikasyon yoksa , herşey olağan akıyorsa o zman istediğimiz gibi doğurabilirz
bu pozisyon son ikinma icin de gecerli di mi. Ama illa catala aliyorlar insani. Yatakta bacaklatini acsan daha kolay catal gerdiriyor da. Bi video izlemistim kadin su kenarinda ayakta doguruyordu bebegin basini kendi tutuyordu. Ayakta dogursam ben dr ne der ki konusayim bir

bebegi strese sokan suni sanci zaten. Yavas yavas kendi sancin olsa bebek uyum sagliyor. Ben kalktim 15 dk.da bir gelip iki dk bagliyorlardi nst ben yeter deyip kalkiyordum. Oyle yat yat dogum mu yapilir

Yaw komik gelicek belki ama benim kabızlığımın sebebi de ıkınmamak. Bana küçükken büyük tuvaletimi nasıl yapacağımı göstermediler sanırım. Ya da gösterdiler de ben yapamadım. Netice itibariyle ben ıkınamıyorum ki. Bunu tuvalet yaparken test ettim kaç kere. O yüzden doğum anlatılırken büyük tuvaletini yapar gibi deniyor ya ben o kısmı yapabilecek miyim onu düşünüyorum.

Saygısız seviyesiz cahil uyuz insanlara sinirlenip stres yapma canım arkadasım. Hepsini toplasan bir adam etmez. Sıkma canını.

korkman normal canim. Annelik bu korku kaygilarla bebegin icin en iyisini istemek. Ama bur yandan da en guzel skilde annelik yapma potansiyelimiz var icimizde. Dogum sonrasi bebege bakarken ihtiyaclarini karsilarken gorceksin hissediyorsun neyin iyi gelecegini. Bebekle aramizda guclu bir bag var.
Dogumda da boyle, o cikmaya caliscak biz vucudumuza dogal olarak verilmis bir yetenekle bebege destek olucaz. Suni sanci gibi korkularin icin de dr.unla acik konus. Ne istedigimizi bilince en huysuz dr bile destek oluyor bize. Nedense konusnaktan geri duruyoruz, dr en iyisini bilir deyip kendimizi eline birakiyoruz. Acil durumda ztn mudahele ediyorlar acil durum yoksa istekleimiz onemsenmeli. Anlatmaliyiz ki dr bilsin.

selam kızlar :)
birkaç sayfada tıkandım okuyamadım daha fazla

sabah uyandığımda yutkunamıyordum boğazım kıpkırmızı olmuş. hafif de öksürüğümvar ama genizden sanırım. bademciklerim de yok benim hemen ciğerlerime iniyor inşallah hafifçe atlatırım eski konuları açtım eşime sonra yine sinirle ağlama krizine ben girdim sonunda da bu oldu aferin bana
bugün de yattım bütün gün...

dün de memleket 61 deymişiz dikkatimi çekmemiş...

Bu cuma eşimin İşyerindekilerin Yılbaşı partisi var Yemeğe falan gidilecek. Aynı gün evde de temizlik var. Ben temizlikçi Kadından hep kaçtım görmesin beni diye çok Konuşuyor özelime giriyor rahat edemiyorum. Sonuç olarak bu cuma sabahın köründe evden çıkıp nereye gitmemi önerirsiniz? Akşam için kıyafet falan akabilirim de çok mu yorulurum acaba?

okuz cok memlekette. Bakanindan sana cvp vermeyenine kadar hepsi ayni. Uzme kendini eve git kosene otur kizinla takilin

Ne bitmez serummus tutuldu heryerim sedyede tuvalete de sıkıstım yanda da bir adam sayip sovuyor bi saattir ALlaha bile kufredio rabbim islah etsin kafam sisti manyak mı ne
serum iyi gelir ins biraz.

Gecmis olsun. Herkes hasta ben de korkuyrum. Son zamanlarimiz hastalikla daha zor oluyor

yorulmaz misin Disarda butun gun. En azindan yarim gun evde takil. Cvp verme yaninda durma susuyorlar ozaman. Bebek dogunca ne ypicaksin bi sekilde ayni anda evde olunuyor

nedir tam olarak bu. ben de kocaelinde oturuyorum.

Benim gibi normal doğum düşünenler için en önemli kişi ebe.. Sancıların ilk başladığında ebeyi çağırıyorsun evine geliyor. Masaj,duş,rahatlatma teknikleri gibi doğum sürecini keyifli geçirten daha kısa sürede daha az acıyla bebeğimizi kucağıma almamız için bize yardımcı ve destek oluyor. Ve eşi de olaya dahil ediyor.. Bunun gibi bir çok şey..
Burada Lotus Gebe var biraz araştır istersen yada internetten telefon numaraları var ara birebir konuş , eğer eşinde onay veriyorsa mutlaka değerlendir bu fırsatı
Çünkü bnm eşim pek taraftarı değil bu ebe çağırmanın...

inşallah bir an önce "iyiyim" mesajını okuruz. çok geçmiş olsun canım...

ben de çok korkuyorum

inşallah canım emerler abla-kardeş.
kardeşim geldi aklıma ama bizimkine 4.5 yaşında zorla bıraktırdık memeyi

çok var böyle tipler maalesef sen sakin olmaya çalış canım yine de

Açıkcası bebişi bilmiyor daha bir süre de bilsin istemiyorum o yüzden böyle o geleceği zaman kaçıyorum. Yorulurum tüm gün dışarda di mi. Uff ne yapsam ki

Kızlar çok komik birşey oldu size de anlatayım siz de gülün.aklıma geldikçe kendimi tutamiyorum.esime telefon açtım uzun uzun caldirdim telefonu cevaplamadi.15-20 dk sonta tekrar aradım ağlamaklı sesle
-yaaa Hayatim neden acmiyorsun telefonu sancim başladı

Dedim bi yandan da guluyorum ama eşim de ağlıyorum zannetmis
- geliyorum hemen gerçekten mi kiz
Diyip durdu kayınpederm de yanindaymis Amanın beni doğuruyor sanmışlardı bi buldum bi güldüm ama eşim çok kizdi kapadı telefonu suratima

Oğlum da haziran doğumlu o zaman 1 nisanda doguruyorum diye saka yapmıştım da esim bana küsmüştü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…