2015 Şubat Anneleri

Beta streptokok testi di mi. Geçen ben de sordum arada kaynadı. Normal doğum için bunu yaptırmak gerekiyormuş Dr a sorucam ben de.

canım ben gıttım şimdi yazmaya cok musaıt değilim.. ama bana bı kağıt verdiler orda yazıyor du sanırım
bi ara resmını cekıp paylaşırım

Öf! Bakıcı geldı hiç haz etmedim tanıştık fln , yarın haber vericem dedi inş kabul etmez . Bahane bulmak Lazım şimdi kabul ederse ooooof skldm

Neyimi beğenmedin? Bir an önce biz de arasak fena olmaz yaw birkaç adayla Konuşmak lazım. Sen de istemiyorsan başka bir iki kişiyle de konuşucaz size sonra haber veririz dersin.

sancıların ilk kısmında yani 15 20 dk bir olanlarda mümkün olduğunca yat dinlen.bacaklarının arasına yastık beline yastık daya.baktın yatmak olmuyor sancın zorluyor kalk dolaş yürü kek börek yap parka git kalçaları kıvır sağa sola öne arkaya.çömel merdiven in çık..bunlar açılmayı hızlandırır.sancılar 5 dk düşünceye kadar böyle.ve heeep derin derin nefesler.5 dk düşünce dr a haber veriyoruz güzel bi duş alıp hastaneye gidiyoruz.gelen her dalga sancı derin nefesler mümkün olduğunca başka şeyler dşünmek.. masajlar rahatlatıcı onları görmen lazım.odanın ışıklarını karartmak endorfin hormonunu güçlendirir.sıcak suya girmek, havlu ısıtıp kasıklarına karnına ve popona koymak.4 ayak üzerinde sallanmak popoyu kıvırmak ve yine bazı hareketler var görmen gerekir.aklıma gelenler şimdilik bunlar..

mümkün olduğunca anlatamaya çalıştım ama derste olup bunu tekniklerini görmek lazım.bunları bizzat yapıyoruz ve ebe teker teker kontrol ediyor doğru yayabiliyormuyuz diye..bir çok slayt izliyoruz gevşeme egzrsizleri yapıyoruz.velhasıl okumak farklı görmek o ortamda bulunmak çok farklı.kesinlikle doğuma insanı her türlü hazrılıyor..

benimde ikinci ama ben düşündüm ki ilkinde bebek için her türlü hazırlığı yaptığım halde doğum için bi şey yapmamışım.bi iki video izlemek dr verdiği bilgiler yeterli değilmiş.ama şimdi bugün doğuma gidebilirim.hazır hissediyorum kendimi.ama bu seferde bebeğin hazırlıkarı tam değil.daha alınacak bi sürü şey var

yol yakınken dönsün.

Tiyatro sevdası Uğruna başlamıştım mekik çekmeye. Diyaframı yukarı çıkartıyor sesini daha uzun süre nefes almadan kullanabiliyorsun :) lisedeydim ilk tiyatro oynadığımda sonra ümiversitede de devam ettim mekiğe alışınca da bırakamadım

Yani tekmeler nerde? Mesela Benim kaburgalarımın orda oluyor bazen biraz daha aşağıda. Sıkışmaz sıkışmaz o senin iç organlarını ittire ittire kendine herşeklde yer açar :)

Kaburga ya da göbek civarında oluyo canım :) Göbek civarında olanlar yumruk da olabilir onu çok ayıramıyorum

Beta streptokok testi di mi. Geçen ben de sordum arada kaynadı. Normal doğum için bunu yaptırmak gerekiyormuş Dr a sorucam ben de.

Evet evet o test. Ben denk gelmedim soruna , ama dediğin gibi normal doğum için çok önemli bir test. Mutlaka yapılmalıymış. Doktorumuzdan beklemeyelim , kendimiz teklif edelim.

Canım cevabın için tesekkur ederim ben gömülü diş olarak biliyorum belki dediğin gibi yari gomuludur 3 dış cektirdim ucunu de dikiş atmadilar hafiften kan sızdı durdu midem bulandi kaç gün çok tiksiniyorum belki devlet hastanesine gittim ondan mi oldu ki?
Aslinda bu dişimi de cektirecektim Dr biraz ara verelim dedi o zaman 2. Bebegime hamile kaldım emzirme donemi girdi filan derken gidemedim bi daha.sonra da 3. Bebis çıktı hic gidemedim :) neyse doğumdan sonra baslarim artik tekrardan yardımların için tesekkurler canım.su fikir danışmak bile o kadar önemli ki sana sormasam sormak için 2 çocuğumu bırakıp hastaneye gitmem lazımdı bu halimle çok sağol canim Rabbim gönlüne gore versin

bişey sorayım acaba ben eksik mi hesaplıyorum şimdi ben sata göre hesapladığımda 37+0 . hafta 4 şubata denk geliyor o gün ayrılacam.
senin doğum tarihin 16/02 görünüyor
benimki de 25/02 o zaman benim de
sen 23 de ayrılacaksa benimde 4 şubattan önce mi ayrılmam lazım acep

Canım valla bilmiyorum krizantemcige Dr yazdığım gibi 3 diş çektirdim ucu de öyle oldu birşey yiyip icemiyorum tiksintiden sürekli kan kokusu iğrenç birşey

yol yakınken dönsün.

ben çok dedim ama tembellik etti kolayına geldi liseden direkt geçiş yapmak , ben öss ye hazırlanıp bölüm değişmesini diledim ama olmadı, pek hevesli seviyor acaba yeni başlayınca öyle mi oluyor sizin işlerde

Bende popo sevdasına başladım pilatese fayda ettimmi dersen , hiç nette gördüğüm sonuçlara varamadım bir türlü
Ama senin yaptığına değiyorki devam ediyorsun , bakarsın 5 yıl sonra bende de farkeder

aynı benı anlattın.. benımde ıkıncı bebeğim bende ılkını normal doğurdum ama saçma sapn bı şekilde hiç bişey bılmeden... beceremedım de doğru duzgun
şimdi kursa gıttım ve cok faydasını gördum
kabaca cok ıyı anlatmıssın ... hazır olmak hazır hıssetmek yeterlı aslında
kendıne guvenmek

Selam canlarrr geçmiş olsun dilekleriniz icin cok tesekkur ederim. Cok zorlu bir gecenin ardından okula surunerek gidip sınav gorevimi askla (!) Yerine getirip o arada odev teslimi öğrencileri bilgilendirme ve akabinde laftan halden anlamaz öğrencilerim vesilesiyle delirtilcek kivama gelmek suretiyle yıkilcam artik suraciga dedigim an esimin gelisiyle kurtuldum şükür. Hastaneye geldim uyuz bir kbb dr cikti bahtima adam gibi muayene bile etmedi bisey yok idare edersin zaten ilac da verilnez öyle aman aman sana diyip savusturdu bes dkda tahlil bile yapmadi enfeksiyon icin yazdi gebelige uygun bi antibiyotilk parol yallah dedi kadin dogumcuma ciktim o icebilirsin dedi cok halsiz dustugum icin serum verdi simdi acilde serum yiyorum insalah guc kuvvet olur gayri toparlanirim biraz sedye inanilmaz rahatsiz bildigin tas yatmak dert oturmak dert kizanım rahat pozisyon bulamadgna mi ne tepip eseleniyor icerde calisamaz raporumu da aldım artık cekemiycem cidden gerci kurtuldum mu hayir evden sinavlari odevleri halledin ya da zumreniz yapsin dediler. Zumrede isi yikacaklari tek kisi var ona da kiyamam hakkina girmek istemedigm bir arkadasim digerlerinin zaten umru olmaz yatis ve kacis modu daim el mahkum izinde de
olsak uzaktan halledip caliscaz artik bizden haberler simdilik boyle dilerim iyilestim yupppi diye de yazarim kısa surede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…