2015 Şubat Anneleri

Tipik kova burcu

Bana boyle yapilsa ben de cok kizardim. Ben genelde sancim baslasa napacaksin, niye acmiyosun telefonunu diye fircalayarak giris yapiyorum :)

Poff kizdrdilar mı seni de dallama cok memlkette rahatliycaksan agla madem de insallah islerin kolaylasir bari aksam aksam
Senin ne serumu? Hastalıktan dolayı mı? Ne ara gittin hastaneye. Off o seruma bende sinir oluyorum. Bir kez elimi kasmışım hiç kıpırdatmadım acır diye. Elim şişti balon oldu.
Tez. Zamanda iyileş inşallah

Haha boyle sakalari esim yapar bizde cok kizarim neyse ki hamile olmasi imkansiz

Saygısız seviyesiz cahil uyuz insanlara sinirlenip stres yapma canım arkadasım. Hepsini toplasan bir adam etmez. Sıkma canını.
Bilmiyorum valla garip miyim diye aynaya baktım karnım çok büyümüş ama bu ayıp mı yani çalışmak zorundayım.
Yoksa bir yere gitmiyim mi diyorum.
Çok canım sıkıldı.

Benimde iki gündür adet sancısı gibi sancım var ama aşırı yoğun değil. doktora sordum normal olduğunu söylemişti.

Git önce bir yerde kahvaltı yap,oradan alışveriş merkezine git biraz dolaş sonra oturup yarım saat dinlen bir şeyler iç.sonra yine gezin. Hem bebek eşyası bakarsın hem kendine kıyafett.

tüm gün gelmesin yarım gün gelsin ortalığı şöyle bi toplasın gitsin canım tüm gün dısarda ne yapacaksın yazık

heroine evet canım normal oldu alinti yapamadım telden yazısmak çok zor oluyor

Ben dilekçe yazmadım gerekli mi ki?
Bence gerekli değil canım ama benim kurum istedi. Senin kurum uyarmadıysa sorun yok bence

Bence mantıklı senin kurumun söylediği ama bizimkilerde böyle istiyor işte. Daha aday memurum kafa tutmayın 30 yıllık memurlara dedim. Sonradan sorun çıkarırlarsa çıkarırım tırnakları o ayrı mesele :))
Benim sata göre 26sında ayrılmam gerekiyor canım, yani bugün almam gerekiyordu 32 raporunu ama çok hasta olduğum için cuma gittim doktora onun için 3 gün önce almış oldum 37 de otomatikmen 3 gün önceye geldi.
Sen yine 4 Şubat'ta ayrılırsın yani

Gittim lcw den şu altı keten kareli üstü penye pijamalardan aldım.3 xl üstü tamam da altı keten genişlemiyor. Göbüşün altında kaldı. Hayal kırıklığına uğradım.
Terlik almıştım oysaki ona takım
Değiştireyim bari başka bişey alayım.

Kızlar dr tSh istemişti yarın yaptırcam açlık tokluk varmıydı onda.

aman 30 yıllık memurlar ama bilmeleri gereken hiçbişiyi bilmiyorlar sürekli kendim arastırıp oraya buraya sorup ogrenip onlara dogrusunu söylemekten yoruldum..zamanla uygulamalar degişiyor mesela eskiden erken dogum yaptıgında dogum oncesi iznini aktaramıyordun artık aktarıyorsun..Bana calısabilir raporumu saglık grup baskanlığında onaylatmam gerektiğini söylediler saçma geldi genel sekreterliği arayıp sordum yokmus oyle bişi..onların dediğine uysam sacma sapan yorulcam bi de orda burda..ay cok kızgınım bizim memurlara :))

Açıkcası bebişi bilmiyor daha bir süre de bilsin istemiyorum o yüzden böyle o geleceği zaman kaçıyorum. Yorulurum tüm gün dışarda di mi. Uff ne yapsam ki
Hmm evlatlik aldin zanneder dogum sonrasi. Bilsin artik az kaldi sen kendi rahatini dusun

dogum sonrasi giyersin. Olmaz mi

Ben birazda abartıyorum.
Ölsem haberin yok.
Kesin sensiz doğurcam.
Doğuma giderken seni aramıycam.
Gibi devam ediyor.

Benimki telefonu açmayınca sizin gibi tepki koyuyorum ama cvp hep aynı e sende şirketi ararsın öyle bi durum olunca muhasebe telefonu açmak zorunda.
He kadına , ben doğuruyorum patronuna hBer ver derim artık.

Gecen masasinda birakmis tlfnu baska yere gitmis esimi aradim aradim acmadi. Hem cocugun var hem karin hamile o telefon ne ise yariyor dedim. Bilmem dokundu mu laf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…