Kızlar çok komik birşey oldu size de anlatayım siz de gülün.aklıma geldikçe kendimi tutamiyorum.esime telefon açtım uzun uzun caldirdim telefonu cevaplamadi.15-20 dk sonta tekrar aradım ağlamaklı sesle
-yaaa Hayatim neden acmiyorsun telefonu sancim başladı
Dedim bi yandan da guluyorum ama eşim de ağlıyorum zannetmis
- geliyorum hemen gerçekten mi kiz
Diyip durdu kayınpederm de yanindaymis Amanın beni doğuruyor sanmışlardı bi buldum bi güldüm ama eşim çok kizdi kapadı telefonu suratima
Oğlum da haziran doğumlu o zaman 1 nisanda doguruyorum diye saka yapmıştım da esim bana küsmüştü
Bana boyle yapilsa ben de cok kizardim. Ben genelde sancim baslasa napacaksin, niye acmiyosun telefonunu diye fircalayarak giris yapiyorum :)Kızlar çok komik birşey oldu size de anlatayım siz de gülün.aklıma geldikçe kendimi tutamiyorum.esime telefon açtım uzun uzun caldirdim telefonu cevaplamadi.15-20 dk sonta tekrar aradım ağlamaklı sesle
Diyip durdu kayınpederm de yanindaymis Amanın beni doğuruyor sanmışlardı bi buldum bi güldüm ama eşim çok kizdi kapadı telefonu suratima
Oğlum da haziran doğumlu o zaman 1 nisanda doguruyorum diye saka yapmıştım da esim bana küsmüştü
Senin ne serumu? Hastalıktan dolayı mı? Ne ara gittin hastaneye. Off o seruma bende sinir oluyorum. Bir kez elimi kasmışım hiç kıpırdatmadım acır diye. Elim şişti balon oldu.Poff kizdrdilar mı seni de dallama cok memlkette rahatliycaksan agla madem de insallah islerin kolaylasir bari aksam aksam
Haha boyle sakalari esim yapar bizde cok kizarim neyse ki hamile olmasi imkansizKızlar çok komik birşey oldu size de anlatayım siz de gülün.aklıma geldikçe kendimi tutamiyorum.esime telefon açtım uzun uzun caldirdim telefonu cevaplamadi.15-20 dk sonta tekrar aradım ağlamaklı sesle
Bilmiyorum valla garip miyim diye aynaya baktım karnım çok büyümüş ama bu ayıp mı yani çalışmak zorundayım.Saygısız seviyesiz cahil uyuz insanlara sinirlenip stres yapma canım arkadasım. Hepsini toplasan bir adam etmez. Sıkma canını.
insallah canim ben 37 ye kadar yatmistim, sonra dr tamam dedi artik normal hayatina donebilirsin
ne kadar kalksamda 9 aylik koca karinla fazla bisey yapamiyorsun tabi : )
en son 40 hafta dolgugu gun bi pazara gitttik, en az 2-3 saat yurumustuk, çok buyukdu yuru bitmiyordu valla pazar, oradaykende hafif sancilarim oluyordu ama ben anlamadim tabi dogum oldugunu acemilik : )
gecede sancim oldu hastaneye gittim iste
Git önce bir yerde kahvaltı yap,oradan alışveriş merkezine git biraz dolaş sonra oturup yarım saat dinlen bir şeyler iç.sonra yine gezin. Hem bebek eşyası bakarsın hem kendine kıyafett.Bu cuma eşimin İşyerindekilerin Yılbaşı partisi var Yemeğe falan gidilecek. Aynı gün evde de temizlik var. Ben temizlikçi Kadından hep kaçtım görmesin beni diye çok Konuşuyor özelime giriyor rahat edemiyorum. Sonuç olarak bu cuma sabahın köründe evden çıkıp nereye gitmemi önerirsiniz? Akşam için kıyafet falan akabilirim de çok mu yorulurum acaba?
tüm gün gelmesin yarım gün gelsin ortalığı şöyle bi toplasın gitsin canım tüm gün dısarda ne yapacaksın yazıkBu cuma eşimin İşyerindekilerin Yılbaşı partisi var Yemeğe falan gidilecek. Aynı gün evde de temizlik var. Ben temizlikçi Kadından hep kaçtım görmesin beni diye çok Konuşuyor özelime giriyor rahat edemiyorum. Sonuç olarak bu cuma sabahın köründe evden çıkıp nereye gitmemi önerirsiniz? Akşam için kıyafet falan akabilirim de çok mu yorulurum acaba?
Yedim tatlıları oturdum köşeme.okuz cok memlekette. Bakanindan sana cvp vermeyenine kadar hepsi ayni. Uzme kendini eve git kosene otur kizinla takilin
serum iyi gelir ins biraz.
Bence gerekli değil canım ama benim kurum istedi. Senin kurum uyarmadıysa sorun yok benceBen dilekçe yazmadım gerekli mi ki?
Bence mantıklı senin kurumun söylediği ama bizimkilerde böyle istiyor işte. Daha aday memurum kafa tutmayın 30 yıllık memurlara dedim. Sonradan sorun çıkarırlarsa çıkarırım tırnakları o ayrı mesele :))Gittim sordum canım gerek yok dilekçeye erken doğum olursa hastane onu belirtiyor doğum raporu ile beraber o raporu da getiriyorsunuz sistem otomatik ekliyor dedi..valla umarım bi aksilik çıkmaz şu halimizle izin aktaralim diye çalışıyoruz yedirmem o izinleri :)))
Benim sata göre 26sında ayrılmam gerekiyor canım, yani bugün almam gerekiyordu 32 raporunu ama çok hasta olduğum için cuma gittim doktora onun için 3 gün önce almış oldum 37 de otomatikmen 3 gün önceye geldi.bişey sorayım acaba ben eksik mi hesaplıyorum şimdi ben sata göre hesapladığımda 37+0 . hafta 4 şubata denk geliyor o gün ayrılacam.
senin doğum tarihin 16/02 görünüyor
benimki de 25/02 o zaman benim de
sen 23 de ayrılacaksa benimde 4 şubattan önce mi ayrılmam lazım acep
Geçmiş olsun canım.
Bana boyle yapilsa ben de cok kizardim. Ben genelde sancim baslasa napacaksin, niye acmiyosun telefonunu diye fircalayarak giris yapiyorum :)
aman 30 yıllık memurlar ama bilmeleri gereken hiçbişiyi bilmiyorlar sürekli kendim arastırıp oraya buraya sorup ogrenip onlara dogrusunu söylemekten yoruldum..zamanla uygulamalar degişiyor mesela eskiden erken dogum yaptıgında dogum oncesi iznini aktaramıyordun artık aktarıyorsun..Bana calısabilir raporumu saglık grup baskanlığında onaylatmam gerektiğini söylediler saçma geldi genel sekreterliği arayıp sordum yokmus oyle bişi..onların dediğine uysam sacma sapan yorulcam bi de orda burda..ay cok kızgınım bizim memurlara :))Bence mantıklı senin kurumun söylediği ama bizimkilerde böyle istiyor işte. Daha aday memurum kafa tutmayın 30 yıllık memurlara dedim. Sonradan sorun çıkarırlarsa çıkarırım tırnakları o ayrı mesele :))
Ben birazda abartıyorum.sağol canım :)
ben dee...
Hmm evlatlik aldin zanneder dogum sonrasi. Bilsin artik az kaldi sen kendi rahatini dusunAçıkcası bebişi bilmiyor daha bir süre de bilsin istemiyorum o yüzden böyle o geleceği zaman kaçıyorum. Yorulurum tüm gün dışarda di mi. Uff ne yapsam ki
dogum sonrasi giyersin. Olmaz miGittim lcw den şu altı keten kareli üstü penye pijamalardan aldım.3 xl üstü tamam da altı keten genişlemiyor. Göbüşün altında kaldı. Hayal kırıklığına uğradım.
Terlik almıştım oysaki ona takım
Değiştireyim bari başka bişey alayım.
Ben birazda abartıyorum.
Ölsem haberin yok.
Kesin sensiz doğurcam.
Doğuma giderken seni aramıycam.
Gibi devam ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?