2015 Şubat Anneleri

Ben birazda abartıyorum.
Ölsem haberin yok.
Kesin sensiz doğurcam.
Doğuma giderken seni aramıycam.
Gibi devam ediyor.

haha aynıyım daha da devam ediyor
bir de nöbetçiyken uzun süre aramamışsa daha abartıyorum hele bu arada ben aramışsam ve cevap vermemişse daha da abartıyorum
gece yalnızım evde zaten; bu aralar iyice korkuyorum,
düştüm kalkamadım belki haberin olmayacak,
sancım tuttu belki...

Hmm evlatlik aldin zanneder dogum sonrasi. Bilsin artik az kaldi sen kendi rahatini dusun

dogum sonrasi giyersin. Olmaz mi
Hastane için almıştım..öylekısa sürede giyemeyeceğim şeyleri bekletmeyi pek sevmem.
Hani.anneler bir dahaki.yaz için şimdiden çocuklara kıyafet alırya.onu yapamam sabırsızım.hemen giymesi gerek

Doğru söylüyosun, değişen mevzuatı takip etmiyorlar. Uyanık olmazsanda saçma sapan uğraştırıyorlar. O yüzden ben bişey yapacaksam ilgili mevzuatı iyice okuyup öyle gidiyorum yanlarına istediğimi yapsınlarda dilekçe falan ne istiyorlarsa veririm mesele değil
Öğrenciyken memurları dinlesem bi sene uzuyodu okulum, geçen senede KYKnın memurlarıyla papaz oldum en son 2000e yakın faizimi silmek zorunda kaldılar. Ayık olmak lazım :)))

Benimki telefonu açmayınca sizin gibi tepki koyuyorum ama cvp hep aynı e sende şirketi ararsın öyle bi durum olunca muhasebe telefonu açmak zorunda.
He kadına , ben doğuruyorum patronuna hBer ver derim artık.
Eşin Patron mu? Canım sen de istersin eşini
Hiç aramadın mı işyerinden.
Ben eşimin eşyerinde tele bakan kadına o kadar uyuz oluyorumki ondan isteyeceğime eşim olmadan doğum yapabilirim.

Gecen masasinda birakmis tlfnu baska yere gitmis esimi aradim aradim acmadi. Hem cocugun var hem karin hamile o telefon ne ise yariyor dedim. Bilmem dokundu mu laf
Ayy valla hepimizde kafa aynı siz birde çocuk ekliyorsunuz yanına.
Erkekleriinde işi.zor.

Hastane için almıştım..öylekısa sürede giyemeyeceğim şeyleri bekletmeyi pek sevmem.
Hani.anneler bir dahaki.yaz için şimdiden çocuklara kıyafet alırya.onu yapamam sabırsızım.hemen giymesi gerek
Bi sene onceden aldigin kiyafet olmuyor ztn ya kucuk geliyor ya eni dar oluyor. Alti penye olsa esnerdi de keten olunca esnemez tabi. Degistir ozmn. Dogum sonrasi evde de giymeye de bol kiyafet lazim terliyorsun sut akiyor bebek kusuyor vs. Bu yonden dedim

Bilmiyorum valla garip miyim diye aynaya baktım karnım çok büyümüş ama bu ayıp mı yani çalışmak zorundayım.
Yoksa bir yere gitmiyim mi diyorum.
Çok canım sıkıldı.

Cahillik ve ahlaksızlık canım benim. Görmemişler ki edep terbiye. Boşver sen onları. Hem niye sanayiye falan gittin yıldız teknik Üniversitesini ararken biz de sanayinin içinden geçtik tekin yerler değil gibi geldi. Bizim erkeklerimiz maalesef milletçe kötü yoldalarr kadına SAYGI yok bu 2023 e kAdar herkes öğrenene kadar da devam edecek.

ketenlerde esneme olmadıgından agı falanda cok cabuk patlıyor..hele doğum ıcınse kesınlıkle keten varı seyler düşünme..
Kızlar dr tSh istemişti yarın yaptırcam açlık tokluk varmıydı onda.
ac gel dedıler bana yaptıklarında..

Gece neden yalnızsın?

2023 te ne varkı ..o zamana kadar öğrenecekler ???

Git önce bir yerde kahvaltı yap,oradan alışveriş merkezine git biraz dolaş sonra oturup yarım saat dinlen bir şeyler iç.sonra yine gezin. Hem bebek eşyası bakarsın hem kendine kıyafett.

Yorulmam di mi? Ben de öyle düşündüm de acaba yorulursam akşama yorgun argın nir de partiye nasıl katılırım dedim. Aslında AVM'lere güzel oturma yerleri olan yerler var olmadı sinemaya girerim

Benimki telefonu açmayınca sizin gibi tepki koyuyorum ama cvp hep aynı e sende şirketi ararsın öyle bi durum olunca muhasebe telefonu açmak zorunda.
He kadına , ben doğuruyorum patronuna hBer ver derim artık.
dun aradım esım meşgule attı..telefonuda otomatıkolarak ''suan da meşgulüm ,sızı daha sonra arayacgım '' msjı gonderdı bana..anam ben bı agla bı agla..kımsem yok sende yoksun dıyeee..

Yorulmam di mi? Ben de öyle düşündüm de acaba yorulursam akşama yorgun argın nir de partiye nasıl katılırım dedim. Aslında AVM'lere güzel oturma yerleri olan yerler var olmadı sinemaya girerim
şaka gıbı temızlıkcıden kaçan ev hanımı

Ya ben çekinmem pek öyle yerlerden normalde kimseyi de umursamam. Yani erkekler karar Veremez benim nereye girip nereye giremeyeceğime. Ama.hamilelikte insan çok hassas ve Alıngan oluyor.
Normalde amcam ya da kardeşim gidiyordu amcam memlekete gitti kardeşimde tunceli de belgesel çekiyorlarmış.başka erkek yok.

ketenlerde esneme olmadıgından agı falanda cok cabuk patlıyor..hele doğum ıcınse kesınlıkle keten varı seyler düşünme..
ac gel dedıler bana yaptıklarında..
Hmm teşekkür ettim.
Size olur pijamalar ama.bana olamadı. Penye alayım en iyisi çok beğenmiştim aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…