tüm gün gelmesin yarım gün gelsin ortalığı şöyle bi toplasın gitsin canım tüm gün dısarda ne yapacaksın yazık
Gece neden yalnızsın?
Ohh iyice pasaklı olcaz yanii.Bi sene onceden aldigin kiyafet olmuyor ztn ya kucuk geliyor ya eni dar oluyor. Alti penye olsa esnerdi de keten olunca esnemez tabi. Degistir ozmn. Dogum sonrasi evde de giymeye de bol kiyafet lazim terliyorsun sut akiyor bebek kusuyor vs. Bu yonden dedim
Kızlar dr tSh istemişti yarın yaptırcam açlık tokluk varmıydı onda.
Sinema iyi fikir koltuklarda rahat ama uzun süre yürüme bir kez yoruldumu daha otursanda iflah olmuyorsun.Yorulmam di mi? Ben de öyle düşündüm de acaba yorulursam akşama yorgun argın nir de partiye nasıl katılırım dedim. Aslında AVM'lere güzel oturma yerleri olan yerler var olmadı sinemaya girerim
Hmm evlatlik aldin zanneder dogum sonrasi. Bilsin artik az kaldi sen kendi rahatini dusun
dogum sonrasi giyersin. Olmaz mi
Gecen masasinda birakmis tlfnu baska yere gitmis esimi aradim aradim acmadi. Hem cocugun var hem karin hamile o telefon ne ise yariyor dedim. Bilmem dokundu mu laf
Evet doğruya biliyordum asker olduğunu Pardon cenderme.eşim jandarma uzman çavuş canım. nöbetçi olduklarında gece evde olmuyorlar. ayda 4 nöbeti var; hafta içiyse görevden gelmiyor zaten ertesi gün öğlene kadar. hafta sonu olduğunda da tam 24 saat bir sabahtan diğer sabaha...
Hastane için almıştım..öylekısa sürede giyemeyeceğim şeyleri bekletmeyi pek sevmem.
Hani.anneler bir dahaki.yaz için şimdiden çocuklara kıyafet alırya.onu yapamam sabırsızım.hemen giymesi gerek
Kız sen iyiki annenlere falan söyledin hamile olduğunu. Doğunca herkese söylerdin.Yok bundan önce söylediği bazı şeyler vardı o yüzden bir süre daha bilmesin. Sonradan ne söylerse söylesin önemli değil bebişimizi Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Senin Göbüş küçük benim bacaklar falanda kalınlaştı çok. Bir ay sonra hiç olmaz belki.Ben de hastane işin aldım ya. Bebişler doğduktan sonra Göbüş bu kadar büyük kalmıycak ki. 4 aylık zamanımıza dönücek.
Bende gündüz bir kez ararım öğlen arasında aramazsam o arar.Ben çok fazla arayamıyorum sürekli toplantısı oluyor. Bir de sürekli seyahat. İnşallah bebiş gelirken yanımızda olur.
şaka gıbı temızlıkcıden kaçan ev hanımı
Ya ben çekinmem pek öyle yerlerden normalde kimseyi de umursamam. Yani erkekler karar Veremez benim nereye girip nereye giremeyeceğime. Ama.hamilelikte insan çok hassas ve Alıngan oluyor.
Normalde amcam ya da kardeşim gidiyordu amcam memlekete gitti kardeşimde tunceli de belgesel çekiyorlarmış.başka erkek yok.
ogleden sonra arkadaslarım gelecek 1 e kdr sunları sunları yap yeter de neler istediğini sırala zaten tüm gun pek bi iş yapmıyor seninkiBu sefer yapılacaklar listesi hazırlanmayayım o zamanerken bitirse de ben gelirsem diye 5e kadar duruyor evde. Erken git nasıl diyebilirim?
Evet doğruya biliyordum asker olduğunu Pardon cenderme.
Cenderme diyince türküsünü dinleyesim geldi.
Zor gece yalnız kalmak. Ben eskiden hiç korkmazdım ama eşimde hırsız takıntısı var benide korkuttu şimdi korkar oldum hep ses duyuyorum 12 den sonra yalnız kalınca.
Bende gündüz bir kez ararım öğlen arasında aramazsam o arar.
Ya da bir.derdimiz olmuşsa gün içinde dertleşmek için ararız. Akşam da çıktım geliyorum.bir isteğin var mı diye.
Öyle zırt bırt sevmem bende.
Aynı 9da bazen 10 da geliyor ve 5te çıkıyor.Sinema iyi fikir koltuklarda rahat ama uzun süre yürüme bir kez yoruldumu daha otursanda iflah olmuyorsun.
Kadın geç mi gidiyor. Bizimki 9 da geliyor 5 te çıkıyor.
Boyle seyleri cantaya koymak cok gerekli gelmiyo bana, nasilsa hastane dibinde eczane oluyo hemen alinir.kızlar hastane çantanıza mama koyan varmı geçen bi arkadaşım almamış diye çok pişman olmuş yanına küçük su isiticilarindan mama ve bebek için kasık kat dedi gerekli olursa kullanırsın dedi emerse gerek yokta emmezse Aç kalmasın bebisler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?