2015 Şubat Anneleri

tüm gün gelmesin yarım gün gelsin ortalığı şöyle bi toplasın gitsin canım tüm gün dısarda ne yapacaksın yazık

Bu sefer yapılacaklar listesi hazırlanmayayım o zaman erken bitirse de ben gelirsem diye 5e kadar duruyor evde. Erken git nasıl diyebilirim?

Gece neden yalnızsın?

eşim jandarma uzman çavuş canım. nöbetçi olduklarında gece evde olmuyorlar. ayda 4 nöbeti var; hafta içiyse görevden gelmiyor zaten ertesi gün öğlene kadar. hafta sonu olduğunda da tam 24 saat bir sabahtan diğer sabaha...

Ohh iyice pasaklı olcaz yanii.

Yorulmam di mi? Ben de öyle düşündüm de acaba yorulursam akşama yorgun argın nir de partiye nasıl katılırım dedim. Aslında AVM'lere güzel oturma yerleri olan yerler var olmadı sinemaya girerim
Sinema iyi fikir koltuklarda rahat ama uzun süre yürüme bir kez yoruldumu daha otursanda iflah olmuyorsun.
Kadın geç mi gidiyor. Bizimki 9 da geliyor 5 te çıkıyor.

Hmm evlatlik aldin zanneder dogum sonrasi. Bilsin artik az kaldi sen kendi rahatini dusun

dogum sonrasi giyersin. Olmaz mi

Yok bundan önce söylediği bazı şeyler vardı o yüzden bir süre daha bilmesin. Sonradan ne söylerse söylesin önemli değil bebişimizi Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.

Gecen masasinda birakmis tlfnu baska yere gitmis esimi aradim aradim acmadi. Hem cocugun var hem karin hamile o telefon ne ise yariyor dedim. Bilmem dokundu mu laf

Ben çok fazla arayamıyorum sürekli toplantısı oluyor. Bir de sürekli seyahat. İnşallah bebiş gelirken yanımızda olur.

Evet doğruya biliyordum asker olduğunu Pardon cenderme.
Cenderme diyince türküsünü dinleyesim geldi.
Zor gece yalnız kalmak. Ben eskiden hiç korkmazdım ama eşimde hırsız takıntısı var benide korkuttu şimdi korkar oldum hep ses duyuyorum 12 den sonra yalnız kalınca.

Hastane için almıştım..öylekısa sürede giyemeyeceğim şeyleri bekletmeyi pek sevmem.
Hani.anneler bir dahaki.yaz için şimdiden çocuklara kıyafet alırya.onu yapamam sabırsızım.hemen giymesi gerek

Ben de hastane işin aldım ya. Bebişler doğduktan sonra Göbüş bu kadar büyük kalmıycak ki. 4 aylık zamanımıza dönücek.

Yok bundan önce söylediği bazı şeyler vardı o yüzden bir süre daha bilmesin. Sonradan ne söylerse söylesin önemli değil bebişimizi Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Kız sen iyiki annenlere falan söyledin hamile olduğunu. Doğunca herkese söylerdin.

Ben de hastane işin aldım ya. Bebişler doğduktan sonra Göbüş bu kadar büyük kalmıycak ki. 4 aylık zamanımıza dönücek.
Senin Göbüş küçük benim bacaklar falanda kalınlaştı çok. Bir ay sonra hiç olmaz belki.

Ben çok fazla arayamıyorum sürekli toplantısı oluyor. Bir de sürekli seyahat. İnşallah bebiş gelirken yanımızda olur.
Bende gündüz bir kez ararım öğlen arasında aramazsam o arar.
Ya da bir.derdimiz olmuşsa gün içinde dertleşmek için ararız. Akşam da çıktım geliyorum.bir isteğin var mı diye.
Öyle zırt bırt sevmem bende.

şaka gıbı temızlıkcıden kaçan ev hanımı

Tabi o Açıdan bakınca komik de bunun bir öncesi var. O yüzden bir süre bebişi bilmesin istiyorum. Daha önce okula gittiğim için sorun olmuyordu şimdi raporluyum ya o yüzden nereye gitsem diye düşündüm.

Normalde ben de iş başa düşünce giderim ama şimdi yolda Yürürken bile korkuyorum başımız dönse bişey olsa yardım etmez bu millet

kızlar hastane çantanıza mama koyan varmı geçen bi arkadaşım almamış diye çok pişman olmuş yanına küçük su isiticilarindan mama ve bebek için kasık kat dedi gerekli olursa kullanırsın dedi emerse gerek yokta emmezse Aç kalmasın bebisler

Bu sefer yapılacaklar listesi hazırlanmayayım o zaman erken bitirse de ben gelirsem diye 5e kadar duruyor evde. Erken git nasıl diyebilirim?
ogleden sonra arkadaslarım gelecek 1 e kdr sunları sunları yap yeter de neler istediğini sırala zaten tüm gun pek bi iş yapmıyor seninki

ben de her söylediğimde içimden söylüyorum türküyü, yazarken de aklıma gelmişti
bir gün okula girerken asker-polis olunca kimlik bırakmıyorlar diye asker dedim "ne askeri ya jandarma" dedi o günden beri alışkanlık oldu belirtmek
benim de yoktu korkum da işte son 1-2 aydır falan huzursuz oluyorum biraz... babam da polis olduğundan gece babasız uyumaya alışkınım

öğlen bir aksilik olmazsa eve gelebiliyor tabur çok yakın diye o güzel oluyor bak

Boyle seyleri cantaya koymak cok gerekli gelmiyo bana, nasilsa hastane dibinde eczane oluyo hemen alinir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…