2015 Şubat Anneleri

Yok bundan önce söylediği bazı şeyler vardı o yüzden bir süre daha bilmesin. Sonradan ne söylerse söylesin önemli değil bebişimizi Allahın izniyle sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
Ben de sevmiyorum ama sabahtan geliyor nereye gideyim cocukla. Evi ayaga kaldiriyor bir anda cocuk herseyi karistiriyor.
Bilmesin seninki ozmn. Aslinda degistirmek lazim rahat edemedigimiz kisiyi de yenisi daha kotu oluyor.

eczane yok mu hastanenin yakininda hemen alinabilir. Biberon koymustum ama ben cantamiza her yerde bulunmayan bir biberon tercih etmistim cunku. Medela calma
Nerdeki o bulayim steril edeyim cantamizda bulunsun. Ins yine kullanmayiz

Oyy kıyamam
Allah iyiliğini versin akşam akşam bana mahmut tuncer dinlettin " benim Yarim karşıki dağda cenderme cenderme" dinlerken de güldüm kendime ne manyak kadınım. Benim eşim jandarma olsa akşam açar bunu oynar makara yaparım.

Orayı biliyorum sanırım bizim düğün de jest te olmuştu sizinki de mi oradaydı?

yok canım ya burada pek kimsemiz yok bizim; çok uzun oldu düğün işi.
İstanbulda kına-nikah; Trabzon'da kına-düğün oldu
düğün akşamının sabahına da gelinliğimle uçağa binerek evime geldim ankara'ya

ben süper ötesi sesimle(!) söylüyorum bazen yüzüne hele bu akşam söylesem ne güler sesim çıkmıyor zaten

Gelinlikle uçağa mı bindin? Bakmadı mı millet sana havaalanında falan.

Cok gecmis olsun kuzum

Kahvalti+ alisveris+sinema

Senin ne serumu? Hastalıktan dolayı mı? Ne ara gittin hastaneye. Off o seruma bende sinir oluyorum. Bir kez elimi kasmışım hiç kıpırdatmadım acır diye. Elim şişti balon oldu.
Tez. Zamanda iyileş inşallah

hastayim diye doktora gittim bugun gerci uyuzz kbb doktoru kale bile almadi. Kadin dogumcum vitamin agri kesici vb karisim bir serum verdi b vitamini mi ne varmis icinde o serumdu. Ay benim de sisti elim bi anda davul gibi oldu parmaklar hareketszlikten sastim kaldim iki el birbirinden apayri buyuklukte saol canim ins iyilescez bisekilde

Gelinlikle uçağa mı bindin? Bakmadı mı millet sana havaalanında falan.

kv evinde çıkarmak istemedim gelinliğimi
bakmaz mıı
en son indik zaten hostesler "çiçeği bekledik ama niye atmadınız" dediler
geçiş koridorunda da hizmetliler vardı; getire getire ankara'ya mı getirmiş gelini dediler bilmiyorlar ki o akşam yola çıkıyoruz şimdilik evimize geldik

bir de güvenlikçiler telsizle anons etmişler eşim duymuş gelinle damat geliyor bahşişsiz çıkarmayın diye; eşim zaten oturttu kafeye beni valizleri falan bekledi öyle

Calisamaz raporu alan öğretmen arkadaslar size de iki nüsha mi verdiler? Biri beyaz biri yesil. Uzerinde 32 haftalik gebe olup su tarihten itibaren 8 haftalik dogum oncesi izni uygundur gibi bisey yazıyor. Beyazı kurumuna ver yesili sakla dogumdn sonra getrcen onu da ona gore iznini hesaplicaz vb dedi anlamadim o kısmı. Unutmus muyum degismis mi 4 yilda bilemedim simdi ben dogumu istanbulda yapıcam ya bu yesil nushayi ordaki hastaneye mi vercem bu durumda nsl olcak

Değişik bir hatıra olmus ne güzel

Serum biraz canlandırmıştır. Direkt damardan iyi geliyor.

Kızlar dr tSh istemişti yarın yaptırcam açlık tokluk varmıydı onda.

Canım TSH troid değeridir ve açlık tokluk hali yoktur aç karnına vermen lazım onu.
Açlık tokluk bakma işi şekere baktıklarında olur eğer ki açlık tokluk şeker istendiyse tabi.
Sana TSH dediyse troidine bakacaktır aç karnına vereceksin sadece kanı.

Kafede gelin. Çok komik olmuş. Hayatta gitmezdim o şekilde. Adet gelinliği eş çıkarır diye mi oldu bunlar. Şişştt

sağol canım :) dün de eşime atar yapmıştım beni üzdün bak sesin çıkmıyor diyor bana gıcık ya

diğer branşlar çekiniyorlar galiba ilaç vermeye

Değişik bir hatıra olmus ne güzel

evet öyle oldu canım; gelinliğimi de doya doya giymiş oldum

Anlamadım hemogram,tsh yazmış aç mı gidecem tok mu?

değişik bir hatıra olmuş ilerde çocuklarınıza anlatacağınız

kızlar çantanıza süt sağma makinesini koyacak mısınız? ben bakıyorum neler koyayım diye çok abartı buluyorum bazılarını.

kendim için;
2 pijama 1 gecelik terlik gögüs pedi, krem, emzirme sütyeni ve atleti, yelek, çorap, ped

bebek için;

10 lu takım 5 li takım, tulum, zıbın ve patikli alt pijama, polar battaniye, örgü battaniye iki tane penye battaniye, emzik, pişik kremi, ıslak mendik, bebek bezi.

eksiklerim ne sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…