2015 Şubat Anneleri

Haha boyle sakalari esim yapar bizde cok kizarim neyse ki hamile olmasi imkansiz

Ya aslında telefonu açtığında aklımda yoktu spontan gelişen bisey aslında fircalicaktim eşini ya sancim gelseydi diye son anda aklima düştü..yanina gittim zarr zor affettirdim kendimi

Benim biri beyaz biri pembeydi. Ikisinin de fotokopisini alıp orijinallerini verdim. Beyazda dediğin gibi 8 haftalık rapor uygundur diyordu. Pembe ise işgöremezlik raporuydu. Ikisini de verdim. Fotokopileri bende.

Ben mama koydum ne olur ne olmaz diye. Pişik kremi koyma dım. Eve gelince kullanırım diye. Bide havlu koydum belki yıkayası gelir hastanenin bebişi diye.

Bugün doktoruma gittim,fındığımı gördüm ceviz olmuş maşallah :)) Her şey yolunda çok şükür,nst de iyi çıktı.. 2 hafta sonra gidicem bi daha,sonrasında da her hafta gidecekmişim.. Kasılmalar için düzenli değilse ve şiddeti artmıyosa rahimde açılmaya neden olmaz dedi.. Anneeemm çok tatlıydı kuzum ya, 2150 gr,46 cm olmuş, 32+1 im,33+2 çıktı meleğim maşallah :)

Kafede gelin. Çok komik olmuş. Hayatta gitmezdim o şekilde. Adet gelinliği eş çıkarır diye mi oldu bunlar. Şişştt

ehehe biraz benim laz damarımın da etkisi var tabi

ben istedim hatıra olur hem diye; hatta direkt balayına öyle gitmeyi düşündüm otele ama eşim o kadar abartmayalım dedi önce eve geldik
komikti ama eğlenceliydi de benim açımdan

Kızlar bu arada size birşey sorcam.en son perşembe günü gittim doktora bebegimin donmedigini söylemişti.hoş,ablası 34. Haftada dönmüştü daha zamanı var ama sormak istedigim şey mesela su an bebeğim sağ kasigimin altında hickiriyor Nerdeyse şeyimin üstünde diyim peki bu döndüğüne mi işaret yoksa karni mi o hickirdikca hareket eden yoksa
Kafası mi

Ayy maşaallah subhanallah çok tatlı poz vermiş bu minnoş sana annesi resmen gülüyor sana oy yerüm ben onu

Bnmkide kasıklarım da hıçkırıyor ve en son kafası sağ alttaydı. Bende merak ediyorum acaba neresi neremde diyé

Kuzum sen tranzonlumusun gel sana sımsıkı sarılayım bnde artvinliyim hemşerim benim o laz damarından bnde de var bnde k.valideye düğün snrası bizi orada 1-2 gün saklama planını alt üst etmiş sadece düğün gecesi onların evde kalmış ( evi bize boşalttılar güya ama ) ertesi sabahı 6 gibi ilk uçakla istnbula evimize gelmiş biriyim

canım bnm bebeğinde hıçkırıkları kasıklarımda oluyor sağ yada sol kasığımda oluyor baya aşağıda hemde bnde merak ediyorum hıçkırığı o kadr aşağıdaysa kafası mı aşağıda die.

Ya ben elimde ne varsa idareye verdim

Öğretmen arkadaşlar oğlum okumayı söktü 5,5 yaşında daha anasınıfına gidiyor sizce neyi nasıl yapmalıyım yardım edin

Ped mi hasta bezi mi? Ben ikisinden de koydum.
Battaniye neden o kadar çok. Bir kalın bir penye koysan yeter bence.

Gülüyo kız bu maşallah.

Kızlar benimde sol kasığımda hıçkırıyor.1 hafta önce gitiiğimde doktor normal doğum pozisyonunda demişti.sizinkide dönmüş tür belki

Off hiç sevmem kahvaltı yapmadan evden çıkmayı. Sağol cano

Ben öğlen bile tsh baktırabiliyorum. Normalde hap kullandığım ve hapı da aç karnına sabah almam gerektiği için bazen aç karnına gidip kan verdikten sonra hapı içiyorum. Bazen de Dr a öğleden sonra gidiyoruz sabah hapı içmiş oluyorum aradan beş altı saat sonra tsh için kan veriyorum. Yani açlık veya tokluk tsh I etkilemiyor. Şeker ya da kanda Demir düzeyine bakılacaksa aç olmak isteniyor. Hemogram dediğin tam kan Sayımı sanırım. Onda da aç veya tok farketmiyor.

Benim biri beyaz biri pembeydi. Ikisinin de fotokopisini alıp orijinallerini verdim. Beyazda dediğin gibi 8 haftalık rapor uygundur diyordu. Pembe ise işgöremezlik raporuydu. Ikisini de verdim. Fotokopileri bende.

Benim ikisi de ayni nüsha kopyasi olur ya hani öyle. Ben de aslı gibidir yaptircam fotokopiyi okulda kaybederler falan garantye alayim idareye karsı kendimi dedim. Hemsire bana biri kuruma verilcek biri sonra bize getrmk uzere sende durcak dedi. Ay niye herkesin farkli farkli ya

Aynisini dun dusundum hickirik sag kasiktan geliyo gibiydu benm de gerci en son usgde kafasi da o yandaydi

Ya ben elimde ne varsa idareye verdim

Hadeee buyur burdan yak:) ya sende bisey kalmasi gerekmiyo mu hic

İnzar da aç demiş.

gecen ben de ac gittim bekledim o kadar dr gerek yoktu hemogram icin ac durmna bu kadar saat dedi tsh blmiyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…