- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Haha boyle sakalari esim yapar bizde cok kizarim neyse ki hamile olmasi imkansiz
Calisamaz raporu alan öğretmen arkadaslar size de iki nüsha mi verdiler? Biri beyaz biri yesil. Uzerinde 32 haftalik gebe olup su tarihten itibaren 8 haftalik dogum oncesi izni uygundur gibi bisey yazıyor. Beyazı kurumuna ver yesili sakla dogumdn sonra getrcen onu da ona gore iznini hesaplicaz vb dedi anlamadim o kısmı. Unutmus muyum degismis mi 4 yilda bilemedimsimdi ben dogumu istanbulda yapıcam ya bu yesil nushayi ordaki hastaneye mi vercem bu durumda nsl olcak
Ben mama koydum ne olur ne olmaz diye. Pişik kremi koyma dım. Eve gelince kullanırım diye. Bide havlu koydum belki yıkayası gelir hastanenin bebişi diye.kızlar çantanıza süt sağma makinesini koyacak mısınız? ben bakıyorum neler koyayım diye çok abartı buluyorum bazılarını.
kendim için;
2 pijama 1 gecelik terlik gögüs pedi, krem, emzirme sütyeni ve atleti, yelek, çorap, ped
bebek için;
10 lu takım 5 li takım, tulum, zıbın ve patikli alt pijama, polar battaniye, örgü battaniye iki tane penye battaniye, emzik, pişik kremi, ıslak mendik, bebek bezi.
eksiklerim ne sizce?
Kafede gelin. Çok komik olmuş. Hayatta gitmezdim o şekilde. Adet gelinliği eş çıkarır diye mi oldu bunlar. Şişştt
Bugün doktoruma gittim,fındığımı gördüm ceviz olmuş maşallah :)) Her şey yolunda çok şükür,nst de iyi çıktı.. 2 hafta sonra gidicem bi daha,sonrasında da her hafta gidecekmişim.. Kasılmalar için düzenli değilse ve şiddeti artmıyosa rahimde açılmaya neden olmaz dedi.. Anneeemm çok tatlıydı kuzum ya, 2150 gr,46 cm olmuş, 32+1 im,33+2 çıktı meleğim maşallah :)Eki Görüntüle 1346793
Bnmkide kasıklarım da hıçkırıyor ve en son kafası sağ alttaydı. Bende merak ediyorum acaba neresi neremde diyéKızlar bu arada size birşey sorcam.en son perşembe günü gittim doktora bebegimin donmedigini söylemişti.hoş,ablası 34. Haftada dönmüştü daha zamanı var ama sormak istedigim şey mesela su an bebeğim sağ kasigimin altında hickiriyor Nerdeyse şeyimin üstünde diyimpeki bu döndüğüne mi işaret yoksa karni mi o hickirdikca hareket eden yoksa
Kafası mi
Kuzum sen tranzonlumusun gel sana sımsıkı sarılayım bnde artvinliyim hemşerim benimehehe birazbenim laz damarımın da etkisi var tabi
ben istedim hatıra olur hem diye; hatta direkt balayına öyle gitmeyi düşündüm otele ama eşim o kadar abartmayalım dedi önce eve geldik
komikti ama eğlenceliydi de benim açımdan
Kızlar bu arada size birşey sorcam.en son perşembe günü gittim doktora bebegimin donmedigini söylemişti.hoş,ablası 34. Haftada dönmüştü daha zamanı var ama sormak istedigim şey mesela su an bebeğim sağ kasigimin altında hickiriyor Nerdeyse şeyimin üstünde diyimpeki bu döndüğüne mi işaret yoksa karni mi o hickirdikca hareket eden yoksa
Kafası mi
Ya ben elimde ne varsa idareye verdimCalisamaz raporu alan öğretmen arkadaslar size de iki nüsha mi verdiler? Biri beyaz biri yesil. Uzerinde 32 haftalik gebe olup su tarihten itibaren 8 haftalik dogum oncesi izni uygundur gibi bisey yazıyor. Beyazı kurumuna ver yesili sakla dogumdn sonra getrcen onu da ona gore iznini hesaplicaz vb dedi anlamadim o kısmı. Unutmus muyum degismis mi 4 yilda bilemedimsimdi ben dogumu istanbulda yapıcam ya bu yesil nushayi ordaki hastaneye mi vercem bu durumda nsl olcak
Ped mi hasta bezi mi? Ben ikisinden de koydum.kızlar çantanıza süt sağma makinesini koyacak mısınız? ben bakıyorum neler koyayım diye çok abartı buluyorum bazılarını.
kendim için;
2 pijama 1 gecelik terlik gögüs pedi, krem, emzirme sütyeni ve atleti, yelek, çorap, ped
bebek için;
10 lu takım 5 li takım, tulum, zıbın ve patikli alt pijama, polar battaniye, örgü battaniye iki tane penye battaniye, emzik, pişik kremi, ıslak mendik, bebek bezi.
eksiklerim ne sizce?
Off hiç sevmem kahvaltı yapmadan evden çıkmayı. Sağol canoaç gidiceksin canım sadece aç olarak kan verceksin
Kova burcu olduğumu nerden biliyorsun canım
İnzar da aç demiş.aç tok farketmiyor
Gülüyo kız bu maşallah.Bugün doktoruma gittim,fındığımı gördüm ceviz olmuş maşallah :)) Her şey yolunda çok şükür,nst de iyi çıktı.. 2 hafta sonra gidicem bi daha,sonrasında da her hafta gidecekmişim.. Kasılmalar için düzenli değilse ve şiddeti artmıyosa rahimde açılmaya neden olmaz dedi.. Anneeemm çok tatlıydı kuzum ya, 2150 gr,46 cm olmuş, 32+1 im,33+2 çıktı meleğim maşallah :)Eki Görüntüle 1346793
Off hiç sevmem kahvaltı yapmadan evden çıkmayı. Sağol cano
Benim biri beyaz biri pembeydi. Ikisinin de fotokopisini alıp orijinallerini verdim. Beyazda dediğin gibi 8 haftalık rapor uygundur diyordu. Pembe ise işgöremezlik raporuydu. Ikisini de verdim. Fotokopileri bende.
Kızlar bu arada size birşey sorcam.en son perşembe günü gittim doktora bebegimin donmedigini söylemişti.hoş,ablası 34. Haftada dönmüştü daha zamanı var ama sormak istedigim şey mesela su an bebeğim sağ kasigimin altında hickiriyor Nerdeyse şeyimin üstünde diyimpeki bu döndüğüne mi işaret yoksa karni mi o hickirdikca hareket eden yoksa
Kafası mi
Ya ben elimde ne varsa idareye verdim
İnzar da aç demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?