2015 Şubat Anneleri

Ped mi hasta bezi mi? Ben ikisinden de koydum.
Battaniye neden o kadar çok. Bir kalın bir penye koysan yeter bence.

Ben de krizantemciğin söylediği lohusa çamaşırlarından alayım bir de ped koyayım diyorum. Hasta bezini hastane veriyor zaten.

Sanki gülümsuyor banamı oyle geldi acep... gozun aydin hersey yolundaymis masallah...

Pubik eklem diyorlar bu çatı kemiğinin olduğu yerdeki eklem ağrımaya başladı Yürürken bile ağrısını hissediyorum. Sizde de öyle mi?

Çantam hazir artik ama inanin 2 canta yapmama ragmen bebek bezini almadi canta bebek bezini islak mendili ve hastaneden cikarken bebegi sarmaya kalin battaniyeyi posete koydum.

kendi cantam:
1 tane yuz havlusu ,1 tane minik havlu
1 tane yelek
1 tane hirka (sabahlik tarzi ama hirka)
3 cift corap
4 adet ic camasiri
2 adet atlet
3 takim alt ust gecelik
1 tane elbise gecelik
2 cift terlik

Ege'min cantasi:
1 takim 10lu hastane cikisi
1 takim 5 li takim
2 tulum
4 cift corap
2 zibin
5 tane agiz mendili
2 tane citcitli
1 tane yedek alt
25 tane bez
1 tane ince battaniye
1 paket islak mendil,1 paket baby&me temizleme pamugu

bunlar yeter herhalde zaten cantalar dibine kadar doldu daha da bisey koymam

Marketteydim az önce, Üzerimde de kaban var Önünü açtım az-çok sıcak oldu. Genç kızlar sırıtır yanındakine gösterir , adamlar mal mal bakar . Bu ne hadsizlik ya, dar giysem saran bişey demek ki ne olacak. Çok sinirlendim

Kolonya da almayı unutma

Selam kızlar..
Bugun hem yogun hem de keyifli bir gun gecirdim.. Dogumgunum bugun gelen giden cok oldu sagolsunlar.... Bugun aldigim hediyelerin en guzellerini paylasmak istedim...gelinimizin annesi ormus 7 tane bayildim... el ormesi yok diye uzuluyordum sagolsun ormus, yikamis getirmis....

Eklentiler

• 20141222_122513.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 106
  • 20141222_122455.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 85
  • 20141222_122507.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 93
  • 20141222_122503.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 88
  • 20141222_122507.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 82
  • 20141222_122455.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 73
kendine ped falan bişi koymuyor musun canım ?

O niye

Pubik eklem diyorlar bu çatı kemiğinin olduğu yerdeki eklem ağrımaya başladı Yürürken bile ağrısını hissediyorum. Sizde de öyle mi?
evet ben hep söylüyorum ya bikac haftadır cok pis bi agrı ya neyseki gelip geçici bende bi gün oluyor mesela bikaç gun olmuyor hep olsa dayanılır gibi değil

Ben ben ben :)) pubik ağrısı bende 3 haftadır var canım,eğer dinlenmekle geçmiyosa ağrı sıkıntı var demekmiş,çatı fazla ayrılmış oluyomuş ama benimki geçiyo şükür..

Çok güzeller. Doğum günün kutlu olsun canım. O kırmızıyı nasıl örmüş ki içi sarı olarak.

Aynı ağrı bende de var sanki morarmış gibi acıyor özelliklerde yattığım yerden kalkarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…