Ben ben ben :)) pubik ağrısı bende 3 haftadır var canım,eğer dinlenmekle geçmiyosa ağrı sıkıntı var demekmiş,çatı fazla ayrılmış oluyomuş ama benimki geçiyo şükür..
yeni mi basladı sende ? geciyor mu yoksa hep mi var ?yukarda iparkatre geçmiyorsa sıkıntılı oldugunu söylemiş..ben cok agrıdıgında internetten arastırmıstım normal diyordu, doguma hazırlık kemikler açılıyor falan ama yine de bilemiyorum hiç geçmemesi normal mi
yeni mi basladı sende ? geciyor mu yoksa hep mi var ?yukarda iparkatre geçmiyorsa sıkıntılı oldugunu söylemiş..ben cok agrıdıgında internetten arastırmıstım normal diyordu, doguma hazırlık kemikler açılıyor falan ama yine de bilemiyorum hiç geçmemesi normal mi
yok bnm de mesela sabah kalktıgımda oluyor gün içinde geçiyor bikaç gün olmuyor sonra yine agrıdıgını farkediyorum bence normal olur artık bu tarz sikayetler
Benim bi suredir var o agrilar.iki doktora da sordum normal dedi.cati ayrilma agrisi cok cok siddetli oluyomus anormal olunca.benimki mesela yatakta donunce kalkinca oturup kalkinca oluyo yururken daha rahatim
Kizlar sabahta yazdim kimse gormedi.benim akintim artti gibi beyaz ya da cok acik sari gibi ya da yesil mi cok cok cok acik.koku yok.rahim agzinda hatta agzjnda da degilbicinde ve kasiklarimda ic organlarim kasiniuo gibi bi his var.yok mu yasaysn bilen