36+0 da mı ayrılıyosun?Bgn dahil son 8 gün :) hamilelik takvimini bıraktım 2 ocağa gün sayıyorum artık ben :)
Sizi bilmem ama benim ilk doğumunda baya bi kanama olmuştu ilk üç gün ped olmaz. Hasta bezi en iyisi için rahat oluyo.bende çok kanama olmayacağını düşünüyorum ped koymak en mantıklısı yinede kesin şu daha kullanışlı diyemeyiz
ben de 2 ocakta ankaraya gitmeden önce Arabami satıyorumBizde de var araba mevzusu ama biz bizim arabaya sigmiyoruz bizim problemimiz bu. Eşime daha büyük araba alma konusunda ısrar ediyorum onun is için kullandığı fiorinosu var geniş diye onu seçmişti zaten ama normalde bizim binmrmiz için o bile uygun değil 3 çocuk var sonuçta ben diyorum 6-7 kişilik transporter alalım eşim de hic yanaşmıyor bende de punto var ama kızımın arabası dahi zor sigiyor bagajina ben de çok gezer tozarim zaten artik arabasiz hiçbir yere gitmem karnın büyüdükçe koltuğu geriye cekiyorum o şekilde kullanıyorum ben oğlumu da okula bırakıyorum her turlu alışveriş vs de benden soruluyor zaten bunları yürüyerek yapmam mümkün değil gecen gün bi kemer mevzusu geçti mutlaka kemerinizi takın bayanlar ben karnından değil aşağı doğru yon vererek takiyorum Allah korusun ama kemer çok önemli.
AAAGeldim yine Duruşma Sırası bekliyorum . Bgn son, kadının dilekçesini veriim kurtulacam . Hamile çalışmasın cok ciddiyim , kendini evde süte yatırsın, naz niyaz yapsın . Yazıktır
günaydın.günaydın kızlar hayırlı günler herkese
dün gece rüyamda erkek çocuk doğurdum hemde evde tek başıma
Sikalim disimizi az kaldiiiii :)ben de 8 ocağı sayıyorum.
vallaha bilmiyorum bi şu yıl devri kapansında ocağın 10 a kadar yoğunuz ondan sonra rapor alcam artık dediğin gibi yürüyüş diyo ama zor artıkevet bu doktorlar bas bas yuruyuş dıyor ama yuruyorum eve gıdıyorum bacakalrım ortadan ıkıye ayrılmış. yatıyorum daha yerimden kalkmak ne mumkun sankı sakat olmuşum. ee gece dınlendım gectı ağrılar sımdı yenıden yuruyecem mecburen yıne agrı sızı. hazırlık falan yapamıyorum h.içi. yemek yapacak takatım kalmıyor ne hazırlığı yapıcam.
valla iyi olmadığımızı zannediyomuşuz son bi haftadan beri iyice çökmüş hissediyorum kendimi o ağırlaştığı için sanıyorum yürüyerek işe gelmek koymuyoda eve gitmek koyuyo çünkü yokuş çıkıyom belim kopuyo :)
Evet çok iyi motiveyim bu hafta az kaldı az kaldı diye geliyorum ise :)senın bir şey kalmadı.
topaç seniii.Ben de 30'dan beri. Hamilelik 30 başlıyor, 1 hafta geçiyo yok 31'de başlıyormış diye diye dün 34'de başladığa karar verdim. Bakalım haftaya ne dicem
Her hafta hatta hergün karnım daha büyüyo bi şeyleri yapmak daha da zorlaşıyor. Dün kanepeden kalmak için cebelleşirken eşim gülme krizine girdi. Gel topum seni kaldırayım diyo
Evet canım ank a gitcem ya 36 da ayrilayim ne olur ne Olmaz dedim zaten 36 zor geliyor 37 ye kdr kafayı yerdim heralde :)36+0 da mı ayrılıyosun?
sana şu oksijen cihazlarından gereklı. onu taksan ne güzel nefes alırsın. zararıda yok hem.Uyuyamadım biturlu ya. Sabahin köründe uyandim oksijen tüpüm bitmis gibi oluyo burun spreyi etkisi gecince sadece burun tıkanıklığı olsa zorlayıp dayancam da geniz sinüs de tıkalı olunca basaramiyom onu.kac gündür spreyle uyuyabliyorum artik ona da bagimli olmak istemiom ya ilac neticedeon gibi biraz kestireyim umiduyla yattim bi saat anca iste gozlerim yaniyo uykusuzluktan
% 100 katılıyorum :)Geldim yine Duruşma Sırası bekliyorum . Bgn son, kadının dilekçesini veriim kurtulacam . Hamile çalışmasın cok ciddiyim , kendini evde süte yatırsın, naz niyaz yapsın . Yazıktır
Evet canım ank a gitcem ya 36 da ayrilayim ne olur ne Olmaz dedim zaten 36 zor geliyor 37 ye kdr kafayı yerdim heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?