2015 Şubat Anneleri

ben de 2 ocakta ankaraya gitmeden önce Arabami satıyorum çok seviyorum ama tek kapı olduğu için bebişle onu kullanamam diye eşim satalim ist e döndüğünde 4 kapı alalım dedi ben de olur dedim herkesin evinde bi araba mevzusu var bu ara anlaşılan :)

Geldim yine Duruşma Sırası bekliyorum . Bgn son, kadının dilekçesini veriim kurtulacam . Hamile çalışmasın cok ciddiyim , kendini evde süte yatırsın, naz niyaz yapsın . Yazıktır
AAA
sen yıne işe mı gıttın. ne güzel son ise. gıt evınde dınlen . baksınlar sana.
bende bir şeyler çıkmazsa eger su ayın 24 den sonra daha gec gelmeye çalışıcam ya da gelmıycem.
duyda ınanma.

yahu yoğun kanama deyince korkmayın vucudumuzdan değilki rahmin içindeki kalıntılar atılıyor yani o kanama süreci normal bişey litchi bendede miyom var hiç korkutma kendini doğum yapmayanlar için yoğun kanama korkutucu geliyor yaşayanlarda bunun çok doğal bi süreç olduğunu bildiğinden yaşadıklarını anlatıyor

herkes dogum veya emzırme ruyası goruyor. ben aksiyon rüyası görüyorum ne iştir anlamadım.
ben de psikolojik olarak calısmak ıstemıorum artık. herkesın yaptıgı batmaya basladı zor katlanıorum. ama daha cok erken.

vallaha bilmiyorum bi şu yıl devri kapansında ocağın 10 a kadar yoğunuz ondan sonra rapor alcam artık dediğin gibi yürüyüş diyo ama zor artık

Ben de 30'dan beri. Hamilelik 30 başlıyor, 1 hafta geçiyo yok 31'de başlıyormış diye diye dün 34'de başladığa karar verdim. Bakalım haftaya ne dicem

Her hafta hatta hergün karnım daha büyüyo bi şeyleri yapmak daha da zorlaşıyor. Dün kanepeden kalmak için cebelleşirken eşim gülme krizine girdi. Gel topum seni kaldırayım diyo

herkesin arabası var. ikişer tane hemde.
biz çok fakiriz bizim arabamız yok.
arabasız olmak çok zor gerçekten. ev almak için satmıştık biz. daha alamadık.
diyorum gece vaktı doğum yapsam durakta taksi bıle olmuyor bızım ne yaparız dıye ama nasılsa hemen dogmuyormus dıye kendımı avutuyorum.
çocuk olduktan sonra daha zor olacak sanırım araba olmayışı.
neyse eşimşin babaannesinden miras kalmış alırız belki :)

Uyuyamadım biturlu ya. Sabahin köründe uyandim oksijen tüpüm bitmis gibi oluyo burun spreyi etkisi gecince sadece burun tıkanıklığı olsa zorlayıp dayancam da geniz sinüs de tıkalı olunca basaramiyom onu.kac gündür spreyle uyuyabliyorum artik ona da bagimli olmak istemiom ya ilac neticede on gibi biraz kestireyim umiduyla yattim bi saat anca iste gozlerim yaniyo uykusuzluktan

topaç seniii.
hergun zorlaşıyormuş gerçekten. gunduz ıyı ama gecelerı zor .
bende bır gun yataktan düşecem dıye cok korkuyorum. sola yatıyorum göbek cekıyor aşağı tepe üstü gıdecegım.

sana şu oksijen cihazlarından gereklı. onu taksan ne güzel nefes alırsın. zararıda yok hem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…