2015 Şubat Anneleri

Yatcaz evde kalıcaz diyoruz da iş bi başa Düşüyor :/ hadi bişi olmaz bi gidip gelim e bağlanıyor ya

Evet canım ank a gitcem ya 36 da ayrilayim ne olur ne Olmaz dedim zaten 36 zor geliyor 37 ye kdr kafayı yerdim heralde :)
ya sen böyle 36-37 dıyınce heyecanlanadım. cok mu az kaldı ne oldu.?
ben hamılelıgı 38 hafta olarak gorudugum ıcın 36 dıyınce bir an panikledim.
ama 40 olarak düşünürsek benım daha 1,5 ayım varmış gıbı oluyor. 1,5 ay nasıl gecırırım acaba?

Oleyyy miras Keşki bize de miras kalsa bi deden falan. Bi ev alırdık da kira derdinden kurtulurduk :/

Cok haklısın ya 30 dan önce çocuklar gbi şendik :) bianda 70 yaşa bağladık

Kanama oldukça göbek iniyor. için temizleniyor

Oleyyy miras Keşki bize de miras kalsa bi deden falan. Bi ev alırdık da kira derdinden kurtulurduk :/
bende hep yıllarca öyle hayal kurardım kimseden bıze miras kalmıyor dıye de bu öyle buyuk mıras degıl. önce babası ve babasının kardeşlerine düşecek. sonra babası kendıne ve 3 çocuğuna verecek. max 25.000 tl falan.
bizimde 250.000 falan borcumuz var.

Bnm kötü kalpli 38 de koparır dalından, of bu arada be kötü kokulu sigara içiyo bu millet, bana sigara kotü koktu suan bu da mı olacaktı

Evet canım ank a gitcem ya 36 da ayrilayim ne olur ne Olmaz dedim zaten 36 zor geliyor 37 ye kdr kafayı yerdim heralde :)
hadi bakalım hakkında hayırlısı. ben de 37+0 da ayrılıyım diyorum .son had öyleymiş heralde. ama gün geçtikçe dayanmak zorlaşıyo. karnım falan küçük ama psikolojim 8 aylık:)

hiç şen olmadık valla hep ağlakdık sankı.
Ağlamak neyse de ciddiye de alınmıyorum . Hormonlarım pik yapmış , ole Dio eşim. Yahu sürekli bilimsel takılmaya ne lzm var azcık bilinçsizce bu kadına noldu bi derdi mi var die yaklaşsa hemen "hormon"

Bnm kötü kalpli 38 de koparır dalından, of bu arada be kötü kokulu sigara içiyo bu millet, bana sigara kotü koktu suan bu da mı olacaktı
ben 40 a kadar duramayacağım benımkıde dogsun o sırada sağlıkla. mıllet 7 aylık doğuruyor.
yine açtın sigara konusunu.
dişinden rahatsız olanlara sütünü sağıp koyarsın sonra morfin alırsın diyorlar ama bıze demiyorlar sutunu sağıp sonra nikotin alırsın diye.

az kaldı valla ya hele 38 diye hesaplarsak kalbim sıkısiyor :)) 40 i bulsunlar ya ben kendimi hazır hissetmiyorum daha :))

Borcunuz için Allah kolaylık versin canım. Nese 25 bin 25bindir :)

Burda kimsede miyom yok sanıyodum. Dr onun da kanayacağını söyledi zaten Demir hapı da kullanmıyorum kanım yeter mi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…