Yatcaz evde kalıcaz diyoruz da iş bi başa Düşüyor :/ hadi bişi olmaz bi gidip gelim e bağlanıyor yaAAA
sen yıne işe mı gıttın. ne güzel son ise. gıt evınde dınlen . baksınlar sana.
bende bir şeyler çıkmazsa eger su ayın 24 den sonra daha gec gelmeye çalışıcam ya da gelmıycem.
duyda ınanma.
ya sen böyle 36-37 dıyınce heyecanlanadım. cok mu az kaldı ne oldu.?Evet canım ank a gitcem ya 36 da ayrilayim ne olur ne Olmaz dedim zaten 36 zor geliyor 37 ye kdr kafayı yerdim heralde :)
herkesin arabası var. ikişer tane hemde.
biz çok fakiriz bizim arabamız yok.
arabasız olmak çok zor gerçekten. ev almak için satmıştık biz. daha alamadık.
diyorum gece vaktı doğum yapsam durakta taksi bıle olmuyor bızım ne yaparız dıye ama nasılsa hemen dogmuyormus dıye kendımı avutuyorum.
çocuk olduktan sonra daha zor olacak sanırım araba olmayışı.
neyse eşimşin babaannesinden miras kalmış alırız belki :)
Ben de 30'dan beri. Hamilelik 30 başlıyor, 1 hafta geçiyo yok 31'de başlıyormış diye diye dün 34'de başladığa karar verdim. Bakalım haftaya ne dicem
Her hafta hatta hergün karnım daha büyüyo bi şeyleri yapmak daha da zorlaşıyor. Dün kanepeden kalmak için cebelleşirken eşim gülme krizine girdi. Gel topum seni kaldırayım diyo
Kanama oldukça göbek iniyor. için temizleniyoryahu yoğun kanama deyince korkmayın vucudumuzdan değilki rahmin içindeki kalıntılar atılıyor yani o kanama süreci normal bişey litchi bendede miyom var hiç korkutma kendini doğum yapmayanlar için yoğun kanama korkutucu geliyor yaşayanlarda bunun çok doğal bi süreç olduğunu bildiğinden yaşadıklarını anlatıyor
Ay bu arada bakın bnm imzamda ne yazıyor :))))) kanamaaaaaaa :))))
Hadi senin de az kalmış inşallah :)Ben de 36'da ayrılmaya karar verdim9 Ocak son günüm
Allah kurtarsın seni de kardeş :) çile dolduruyoruz ya :)Evet çok iyi motiveyim bu hafta az kaldı az kaldı diye geliyorum ise :)
işte burdaK vitamini nede var acaba?
bende hep yıllarca öyle hayal kurardım kimseden bıze miras kalmıyor dıye de bu öyle buyuk mıras degıl. önce babası ve babasının kardeşlerine düşecek. sonra babası kendıne ve 3 çocuğuna verecek. max 25.000 tl falan.Oleyyy mirasKeşki bize de miras kalsa bi deden falan. Bi ev alırdık da kira derdinden kurtulurduk :/
ya sen böyle 36-37 dıyınce heyecanlanadım. cok mu az kaldı ne oldu.?
ben hamılelıgı 38 hafta olarak gorudugum ıcın 36 dıyınce bir an panikledim.
ama 40 olarak düşünürsek benım daha 1,5 ayım varmış gıbı oluyor. 1,5 ay nasıl gecırırım acaba?
hiç şen olmadık valla hep ağlakdık sankı.Cok haklısın ya 30 dan önce çocuklar gbi şendik :) bianda 70 yaşa bağladık
günaydın.
sen sonunda erkek dogurcan galıba.
saol kardes :))) çile bulbulum cileeeeeee :)))Allah kurtarsın seni de kardeş :) çile dolduruyoruz ya :)
hadi bakalım hakkında hayırlısı. ben de 37+0 da ayrılıyım diyorum .son had öyleymiş heralde. ama gün geçtikçe dayanmak zorlaşıyo. karnım falan küçük ama psikolojim 8 aylık:)Evet canım ank a gitcem ya 36 da ayrilayim ne olur ne Olmaz dedim zaten 36 zor geliyor 37 ye kdr kafayı yerdim heralde :)
Ağlamak neyse de ciddiye de alınmıyorum . Hormonlarım pik yapmış , ole Dio eşim. Yahu sürekli bilimsel takılmaya ne lzm var azcık bilinçsizce bu kadına noldu bi derdi mi var die yaklaşsahiç şen olmadık valla hep ağlakdık sankı.
ben 40 a kadar duramayacağım benımkıde dogsun o sırada sağlıkla. mıllet 7 aylık doğuruyor.Bnm kötü kalpli 38 de koparır dalından, of bu arada be kötü kokulu sigara içiyo bu millet, bana sigara kotü koktu suan bu da mı olacaktı
az kaldı valla ya hele 38 diye hesaplarsak kalbim sıkısiyor :)) 40 i bulsunlar ya ben kendimi hazır hissetmiyorum daha :))ya sen böyle 36-37 dıyınce heyecanlanadım. cok mu az kaldı ne oldu.?
ben hamılelıgı 38 hafta olarak gorudugum ıcın 36 dıyınce bir an panikledim.
ama 40 olarak düşünürsek benım daha 1,5 ayım varmış gıbı oluyor. 1,5 ay nasıl gecırırım acaba?
bende hep yıllarca öyle hayal kurardım kimseden bıze miras kalmıyor dıye de bu öyle buyuk mıras degıl. önce babası ve babasının kardeşlerine düşecek. sonra babası kendıne ve 3 çocuğuna verecek. max 25.000 tl falan.
bizimde 250.000 falan borcumuz var.
yahu yoğun kanama deyince korkmayın vucudumuzdan değilki rahmin içindeki kalıntılar atılıyor yani o kanama süreci normal bişey litchi bendede miyom var hiç korkutma kendini doğum yapmayanlar için yoğun kanama korkutucu geliyor yaşayanlarda bunun çok doğal bi süreç olduğunu bildiğinden yaşadıklarını anlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?