2015 Şubat Anneleri

Ağlamak neyse de ciddiye de alınmıyorum . Hormonlarım pik yapmış , ole Dio eşim. Yahu sürekli bilimsel takılmaya ne lzm var azcık bilinçsizce bu kadına noldu bi derdi mi var die yaklaşsa hemen "hormon"
şu bebeler doğsun görecekler hormonu da piki de.

Ben de düm gece rüyamda doğum yaptım , krem renkte battaniye var kaldırıyorum altından pembe giysili bi bebek, kızmış diolar. Üstündekiler alelacele alınmış fırfırlı Çingene pembesi , aldığım yaptığım süsleri kimse asmamış , duvar dibinde poşette duruyor Maviler .
işin tuhafı pembiş pembiş hastane takımlarını giyip tosunum diye sevdim ve ikide bir pipisini açıp kontrol ettim hala ordamı diye ama rüya yorumlarında erkek çocuk doğurmak kıza işarettir diyor

vallaha bilmiyorum bi şu yıl devri kapansında ocağın 10 a kadar yoğunuz ondan sonra rapor alcam artık dediğin gibi yürüyüş diyo ama zor artık

Dr bu zamana kadar yürümedin bundan sonra da yürüme dedi bana. Sen Yokuşu çıkmak zorunda mısın? Dönerken bari taksiyle eve gitsen olmaz mı?

Taksi durağına şimdiden söylesen ona göre çağırınca taksimşn gelmesini sağlasalar olmaz mı?

bende Türk filmi tadında rüyalar görüyorum , Allahım çok da uzun , dersinki 8 sn ye değil 8 saat : ))
benim izne ayrılmama daha o kadar çok var ki : (KK43:

çorap giemiyorum ben eşim işe gitmeden giydiriyo öle gidiyo yataktan o kaldırıyo kısıtlanmaya başladı hareketimiz normal heralde artık

Kızlar dnden beri karnım taş gibi midem bile çok sert gece uyuyamadım doğru düzgün 2 de kontrole gidicem bi Dr Aradım erken doğum için ilaç söyledi o yüzden muayene olcam dua edin nolur

bizimde yok eşim sattı borçlar yüzünden babamın olduğu için çok fazla araba aramıyoruz ama kendine ait olması daha iyi. çocuk doğduktan sonra bakalım bizde ayağımızı yerden kesecek bir araba düşünüyoruz.
gece filan sancın çok olursa ara ambulansı hemen geliyorlar.

Dr bu zamana kadar yürümedin bundan sonra da yürüme dedi bana. Sen Yokuşu çıkmak zorunda mısın? Dönerken bari taksiyle eve gitsen olmaz mı?
canım taksi oraya kadar götür dersem adam güler bana 3 sokak üstte ama yokuş yani eşim yetişince o alıyor ama genelde yetişemiyor çıkıyorum bende eve gidince acayip tuvaletim geliyor yürürkende ufak ufak sancı oluyor alıştım artık doktorda ısrarla yürü diyo :)

bızımde babamın vardı onu kullanıyorduk. babam küstü bize sonra kendıde kullanamadı sattı. kaldık ortada.

ayy bu borçlar insanın gözünde ne kadar da büyüyor , bari bilete bişey çıksa : )) gerçi hayatımda daha amorti bile görmedim ama

bızımde babamın vardı onu kullanıyorduk. babam küstü bize sonra kendıde kullanamadı sattı. kaldık ortada.

ay yok biz kullanmıyoruz lazım olunca istiyoruz. sıkıntı olur diye fazla abartmayalım dedik zaten artık hastaneye babam getirip götürecek.zor oluyor ya hastaneye bile gitmek

bende Türk filmi tadında rüyalar görüyorum , Allahım çok da uzun , dersinki 8 sn ye değil 8 saat : ))
benim izne ayrılmama daha o kadar çok var ki : -)KK43:

benım ısler bu ara cok youn. yılbasından sonra hafıflıcek. valla rapor falan alıp 37 ye tamamlamak istiyorum.

bu hafta artık kızın kıyafetlerini alacaz : ))) kendime lazım olanları da alacam inşallah , yorulmazsam

benım ısler bu ara cok youn. yılbasından sonra hafıflıcek. valla rapor falan alıp 37 ye tamamlamak istiyorum.

benim işler normal şükür yoğunluk bakımından , bizim rapor alma işi sıkıntılı ya 37 ye kadar çalışacam , ben ağırlaşmadım sıkıntım uyku , ilk zamanlarki gibi uyku basıyor bana nedense , komşuma söyledim de bazılarında öyle oluyor ilk zamanki uyku isteği geri geliyor dedi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…