2015 Şubat Anneleri

sırtım ağrıyor,bacaklarımın arası yatakta dönerken resmen ortadan ayrılıyor,midem yanıyor,artık hiç bir iş yapmak istemiyorum,yemek yapılacak ama benim hiçç elim gitmiyor o derece ağırlaştımmı anlamıyorum ki sanki aynı gibi hissediyorum ama aslında hiç te öyle değil geçen hafta ile bu hafta arasın da çok büyük fark var

Sen benden 1 hafta öndesin. Demekki gelecek hafta da yok yok asıl bu hafta başladı bu hamilelik diycem :/ Bu böle bebe doğana kadar sürecek dı mı

bende neyse hadi beşiğimiz beyaz arabamız kırmızı diye avuruyorum kendimi ve annemleri eşimi falan arıyorum doğurdum diye kimse gelmiyor işi varmış herkesin. kar yağıyor dışarıda babamın arabasını alıp kendim gidiyorum doktora ama çocuğu evde unuttuğumu doktor bebeği sorunca farkediyorum birde geri dönüp onu alıyorum evden.
zaman yaklaştıkça stres artıyormu ne

ben ısten bunaldım kafa ıznı yapcam bıraz. yoksa sınırden oturup aglıcam.

Sen benden 1 hafta öndesin. Demekki gelecek hafta da yok yok asıl bu hafta başladı bu hamilelik diycem :/ Bu böle bebe doğana kadar sürecek dı mı

inan bir hafta önce iyiydim yatakta dönerken resmen inliyorum. hiç bu kadar ağırlaşmamıştım bütün eklem kemiklerim ağrıyor o derece bitkinim. sanırım sonuna kadar devam edecek bu böyle belki doğuma yakın biraz enerji gelir ama oda belli değil

bende miyomumu ilk duyduğum zamanlar baya bi araştırma yapmıştım 6 7 tane kocaman miyomları olanlar vardı ve herşey yolunda gitmiş hiçbir sorunları olmamış o yüzden hiç korkutma kendini ben hiç takmiyorum aklıma bile getirmiyorum kan hapı kullanman miyom için demiyorum ama senin açıdan daha iyi olurdu normal doğummu düşünüyorsun litchi sen

Krizantemcik gebe deli elbiseyi aldın mı? Eşim beğendi ama bana fiyatı fazla geldi bir gece giymek için. Uff bir de elbise derdine düştüm.

Normal istiyorum bakalım nasıl olucak. Bebişin plesantası miyom üstündeydi başından beri Dr lar dikkatle inceledi ben takmamaya çalıştım sonuna doğru korkuyorum işte. Insallah Allah yardımcımız olur Bebişlere sağlıkla kavuşuruz.

Tek kapı arabayla olmaz cidden.eşinin bunu düşünmesi ne hoş. Sizin yine durumumuz daha iyi 4 kişilik alsaniz yeter ya biz napalim :)) dolmuş alcaz bu gidisle

ben geliyim yanına hamiş partisi yapalım koca göbeklerimizle

bu arada bende çok halsizlik yorgunluk halimden şikayet ediyordum ama sanırım ben tek değilim topiktede var bu şikayet,
Eslanın dediği gibi evde yemek yok ama yapacak halimde yok, kollarım omuzlarımdan aşağı güçsüz halsiz bnden değil gibi, b12 eksikliğim varda ondan mı acaba bu halsizlik yorgunluk fln die düşünüyordum ama son haftaların olayıda bu sanırım hamiş anneyi yorgun halsiz bırakmak, Birde bnm kemiklerim ellerim bileklerim çok ağrıo ara rar kalsiyum depolarımı sömürüyor oğluş sanırım, Ve dün bnm oğlan gene kasıklara aşağı inmişti çok baskı vardı kemiklerimde resmen sol kasığımdan başlayan bir ağrı sol kalçamdan belime kuyruk sokumuma kadar vuruyordu ve ilk kez böyle bişi yaşadık eşimde şaşırdı bnm oğlan sabah uyandım resmen sağ tarafa yığılmıştı sertleşti karnım ve karnım sağa doğru yamuldu, snra sol tarafıma yattım bu kezde hoop sola geçti yığıldı sertleşti karnım sola yamuldu, ovalayınca sertleşmesi geçiyor sonra bakıyorum yine sertleşmiş ovalıyorum geçiyor derken akşam yemektn snra oğlan göbeğime ortaya geldi şükür, ama dün hep aşağılarda kemiklerime baskı vardı ortadan ayrılcak gibiydim. Bu gün iyiym şükür ve yukarı çıkmış olabilir yine üstler sert aşağılar yumuşak karnımda bizim oğlan fırıldak gibi anam aşağı inip yukarı çıkıyor rahat durmuyor

evet, kan sulandırıcı ilaç kullanıyodum o da k vitamini ile etkileşime giriyodu coumadin belki duymuşsundur

Şimdi de iğne kullanıyoruz belki şimdi de almamak lazım o vitamini. Krizantemciğin takviminde doğum için gerekli yazıyordu bilemedim yaw.

Şimdi de iğne kullanıyoruz belki şimdi de almamak lazım o vitamini. Krizantemciğin takviminde doğum için gerekli yazıyordu bilemedim yaw.

kafamıza göre bir şey yapamıyoruz ki. iğne ile etkileşime filan girer allah muhafaza. mesela bu doktorun verdiği adalat adlı ilaç greyfurt suyu ile içilmemeli yazıyor ne öncesi ne sonrası. bazı ilaçlar etki ediyor demek ki bazı yiyeceklere.
zaten alıyoruz dur öyle ya da böyle k vitamini. o yüzden çokta takmamak lazım. ben aslında decavit kullanıyorum onun içinde olması lazım dı :S

Canım Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun. Doğru diyosun istanbulda kiracı olmak kolay değil. Eşlerimiz başımızda sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi önemli değil. Her bebek rızkıyla geliyo, bebeğinizde size bolluk bereket getirecek inşaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…