kontrol mü sayıyodunuz yoksa doğum mu
Sikalim disimizi az kaldiiiii :)
kabak çekirdeği ve yeşil yapraklı sebzeler. bi dönem hepsini yemem yasaktıK vitamini nede var acaba?
sırtım ağrıyor,bacaklarımın arası yatakta dönerken resmen ortadan ayrılıyor,midem yanıyor,artık hiç bir iş yapmak istemiyorum,yemek yapılacak ama benim hiçç elim gitmiyor o derece ağırlaştımmı anlamıyorum ki sanki aynı gibi hissediyorum ama aslında hiç te öyle değil geçen hafta ile bu hafta arasın da çok büyük fark var
Ben de düm gece rüyamda doğum yaptım , krem renkte battaniye var kaldırıyorum altından pembe giysili bi bebek, kızmış diolar. Üstündekiler alelacele alınmış fırfırlı Çingene pembesi , aldığım yaptığım süsleri kimse asmamış , duvar dibinde poşette duruyor Maviler .
benim işler normal şükür yoğunluk bakımından , bizim rapor alma işi sıkıntılı ya 37 ye kadar çalışacam , ben ağırlaşmadım sıkıntım uyku , ilk zamanlarki gibi uyku basıyor bana nedense , komşuma söyledim de bazılarında öyle oluyor ilk zamanki uyku isteği geri geliyor dedi,
Sen benden 1 hafta öndesin. Demekki gelecek hafta da yok yok asıl bu hafta başladı bu hamilelik diycem :/ Bu böle bebe doğana kadar sürecek dı mı
bende miyomumu ilk duyduğum zamanlar baya bi araştırma yapmıştım 6 7 tane kocaman miyomları olanlar vardı ve herşey yolunda gitmiş hiçbir sorunları olmamış o yüzden hiç korkutma kendini ben hiç takmiyorum aklıma bile getirmiyorum kan hapı kullanman miyom için demiyorum ama senin açıdan daha iyi olurdu normal doğummu düşünüyorsun litchi sen
ben de 2 ocakta ankaraya gitmeden önce Arabami satıyorumçok seviyorum ama tek kapı olduğu için bebişle onu kullanamam diye eşim satalim ist e döndüğünde 4 kapı alalım dedi ben de olur dedim herkesin evinde bi araba mevzusu var bu ara anlaşılan :)
günaydın kızlar :)
kulaklarımın içi kaşınıyor ya boğazımın acıması da devam ediyor hafif öksürükle. ben kendimi sıkmaktan dedim ama pazar eşim temizlik yaparken toza fazla mı maruz kaldım acaba (tül çıkarsam böyle oluyorum alerjim var), bir de tavanı delerken baya toz yapmıştı ortalığı.
eşim dün c vitamini deposu yaptı evi ama bugün nöbetçi, yarın öğlene kadar yalnızım
evet, kan sulandırıcı ilaç kullanıyodum o da k vitamini ile etkileşime giriyodu coumadin belki duymuşsundurNeden yasaktı? Pıhtılaşmaya neden oluyormuş ondan mı?
evet, kan sulandırıcı ilaç kullanıyodum o da k vitamini ile etkileşime giriyodu coumadin belki duymuşsundur
Şimdi de iğne kullanıyoruz belki şimdi de almamak lazım o vitamini. Krizantemciğin takviminde doğum için gerekli yazıyordu bilemedim yaw.
Canım Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun. Doğru diyosun istanbulda kiracı olmak kolay değil. Eşlerimiz başımızda sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi önemli değil. Her bebek rızkıyla geliyo, bebeğinizde size bolluk bereket getirecek inşaAllah.bende forumda geziniyordum gördüm seni hain kadın eşin ne mutlu ki bir ev almış kızınıza 2. içinde çabalıyor hacca götürcem diyor napcan arabayı taksiyle hallet işlerini doyumsuz seniinşAllah canım RAbbim evide almayı arabayıda haccıda nasip eder. Ama hacca öncelik verin derim ben bekarken umreye gittim geldim şimdi deli gibi umre yada hacc istiyorum gittin mi oralara aşığı olur insan hep isityor gitmek.
RAbbim bol kazanç versin helalinden herkese,
inşAllah bizimde sıkıntılarımız feraha çıkar biraz maddi olarak sıkıştık eşimin bu stresi yaşadığını görmek beni çok üzüyor o içerde şimdi uyuyor bnde demin bir güzel ağladımo görmesin die gizli ağladım, Allahım emek ettim okudum nie bana Atanmak nasip olmadı yada bir işe giremedim hep örtüye takıntılı patronlar bana mı denk geldi die şimdi işim olsa eşimi ferahlatırdım maddi olarak, sıknıtı yaşamazdı. RAbbim büyük diyorum inş bu günlerde geçer oğlum inşAllah bereketi kısmetiyle gelir yuvamıza. RAbbim sağlık versin inşAllah önce eşime bebeğime ve bana inşAllah bebekten snra işim olur başlarım çalışmaya, lükste gözüm yok düğün borçlarımız var biraz onlar bitsin birde evimiz olsun kndimizin sağlık olsun gerisi gelir inşAllah. İStnbulda kiracı olmk zor 900 tl her ay içime dokunuyor kiraya gidiyor die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?