Canım Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun. Doğru diyosun istanbulda kiracı olmak kolay değil. Eşlerimiz başımızda sağlıklı sıhhatli olsunlarda gerisi önemli değil. Her bebek rızkıyla geliyo, bebeğinizde size bolluk bereket getirecek inşaAllah.
Amin Ecmain canım inşAllah RAbbim herkese rızık bereketi bolluğu versin helal kazanç versin.
Bu arada show tv de lezzet haritası rizede ayy gördüm ya bizim oraları içim açıldı birde tulum horon sesi veriyorlar fonda kalkıp koca göbeğimle horon tepesim geliyor kızlar yeşil görmek doğallık görmek güzellik görmk istyenler izleyebilir show tv yi
Basi asagida canim benimde arada sanci yapiyor ama normal butur sancilar diyorlarEvet evet aynen , kim görse tam 40ı doldurmazsın sen diyor. Benim 2 hafta sonra erken olmuyor inŞllah o zmana kadar dayanır. Aşağılarda acın oluyormu peki ? Mesela benim bazen o kadar şiddetli gerilmeler oluyor ki acısı dorukta hissediliyor. Ve başı nerde ??
o kadın yerken ben deli oluyorum
Onun yemesini değilde memleketimizin güzelliğine hayran kalıyorum o yemeklerin şahaneliğine :) gece tesadüf TV'de gördüm evlenecekmiş yazın ama bana zayıflamış geldi :)))))zaten öle bir iştahla yiyor ki insanın hiç mi sevmediği beğenmediği çıkmaz ya ne yese ımmm ıhhh çok güzel diyor onu izlerken ben tıka basa doyuyorum
ben ısten bunaldım kafa ıznı yapcam bıraz. yoksa sınırden oturup aglıcam.
Eşi hamile diye Erkeğe sırnaşan Kadınlara sinir oluyorum. Bir işve bir cilve ne oluyorsa artık. Fırsat bu fırsat mı diyolardır nedir.
Onun yemesini değilde memleketimizin güzelliğine hayran kalıyorum o yemeklerin şahaneliğine :) gece tesadüf TV'de gördüm evlenecekmiş yazın ama bana zayıflamış geldi :)))))
ben nazlanmadikca zorlanacagimi dusunmuyor sanirim esim. Milletin kocasi corabini giydiriyormus desem cok okuma forumu diyor. Bugun sinirlendim yaçorap giemiyorum ben eşim işe gitmeden giydiriyo öle gidiyo yataktan o kaldırıyo kısıtlanmaya başladı hareketimiz normal heralde artık
canım sana kbbci antibiyotik falan vermedi mi?Uyuyamadım biturlu ya. Sabahin köründe uyandim oksijen tüpüm bitmis gibi oluyo burun spreyi etkisi gecince sadece burun tıkanıklığı olsa zorlayıp dayancam da geniz sinüs de tıkalı olunca basaramiyom onu.kac gündür spreyle uyuyabliyorum artik ona da bagimli olmak istemiom ya ilac neticedeon gibi biraz kestireyim umiduyla yattim bi saat anca iste gozlerim yaniyo uykusuzluktan
5 haftanı aktardın heralde, rapor aldığında onu etkilemiyo de mi ? mesela 35 de yada 36 da rapor alsan 37 yle birleştirebiliyo musun :? yine 5 hafta aktarabiliyo musun
kimmiş o sırnaşan ?? kime sırnaşmış ?
herkes dogum veya emzırme ruyası goruyor. ben aksiyon rüyası görüyorum ne iştir anlamadım.
ben de psikolojik olarak calısmak ıstemıorum artık. herkesın yaptıgı batmaya basladı zor katlanıorum. ama daha cok erken.
anladım canım benimde 9 ocak :)yok yok doğum iznine çıkma tarihini sayıyorum.
valla henuz calısabılır raporumu almadım. bu cuma randevum var ama 32+0 oluorum. 32+0 da mı yazıo 32+6 da mı yazıo bılmıorum. sağlık ocağından gidip gribal enf. tarzı bi rapor alcam. alabılırım dıe dusundum ama şimdi sen söleyince kafam karıştı.
herkesin arabası var. ikişer tane hemde.
biz çok fakiriz bizim arabamız yok.
arabasız olmak çok zor gerçekten. ev almak için satmıştık biz. daha alamadık.
diyorum gece vaktı doğum yapsam durakta taksi bıle olmuyor bızım ne yaparız dıye ama nasılsa hemen dogmuyormus dıye kendımı avutuyorum.
çocuk olduktan sonra daha zor olacak sanırım araba olmayışı.
neyse eşimşin babaannesinden miras kalmış alırız belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?