2015 Şubat Anneleri

Cocuga esim bakiyor iki gundur yarin annem gelicek zaten.
Okul icin ciktim kapidan zar zor botlarimi giydim. Hava soguk burnum akmaya basladi. Esime dedim selpak vardi mutfak dolabinda verir misin. Yok bulamamis yok cocuk baktirmamis okuldan alsaymisim. Pf dedim sadece cikardim botlari girdim buldum aldim zar zor tekrar giydim. neymis bi selpak icin trip yapmisim. Cocuga bakiyor ya afrasini tafrasini cekiceksin.niye erkek dogmus diye.
Sanki snin cocugun degil dedim. Sen de birgun ayakkabini baglayamaZ ol da anla dedim.
Uzuldum simdi de beddua ettim gibi oldu. Kiyamam bisey olmasin da anlayisli olmak cok mu zor. Bulamasan da tafra yapma bana yani

Amin Ecmain canım inşAllah RAbbim herkese rızık bereketi bolluğu versin helal kazanç versin.

Bu arada show tv de lezzet haritası rizede ayy gördüm ya bizim oraları içim açıldı birde tulum horon sesi veriyorlar fonda kalkıp koca göbeğimle horon tepesim geliyor kızlar yeşil görmek doğallık görmek güzellik görmk istyenler izleyebilir show tv yi

o kadın yerken ben deli oluyorum

Basi asagida canim benimde arada sanci yapiyor ama normal butur sancilar diyorlar

Hayırlı günler bol güneşli bi hava var burda :) yazın nasıl olacağı belli olmuş oldu aslında..

Inşallah herkes iyidir neyim bozuk takip edemiyorum, oğluşum dün 4 yaşına bastı 34.haftamım son günleri, bu aralar sırf yarasın diye herşeyi fazlaca yiyorum.. umarım yarıyordur paşama ha bu arada çok kötü kabuslar görür oldum kafam bi milyon yaaaaaa

zaten öle bir iştahla yiyor ki insanın hiç mi sevmediği beğenmediği çıkmaz ya ne yese ımmm ıhhh çok güzel diyor onu izlerken ben tıka basa doyuyorum
Onun yemesini değilde memleketimizin güzelliğine hayran kalıyorum o yemeklerin şahaneliğine :) gece tesadüf TV'de gördüm evlenecekmiş yazın ama bana zayıflamış geldi :)))))

Hasta bezinden falan bahsetmişsiniz benim oğlumdan kalan beklerim vardı zaten kendime göre normal boyutta 6 tane koydum çantama 1 pakette uzun pedlerden koydum. Hastane veriyor ama ne olur ne olmaz.

ben ısten bunaldım kafa ıznı yapcam bıraz. yoksa sınırden oturup aglıcam.

5 haftanı aktardın heralde, rapor aldığında onu etkilemiyo de mi ? mesela 35 de yada 36 da rapor alsan 37 yle birleştirebiliyo musun :? yine 5 hafta aktarabiliyo musun

Onun yemesini değilde memleketimizin güzelliğine hayran kalıyorum o yemeklerin şahaneliğine :) gece tesadüf TV'de gördüm evlenecekmiş yazın ama bana zayıflamış geldi :)))))

Oğluşunun yeni yaşı kutlu olsun canım nice birlikte sağlıkla mutluluk dolu yaşlara inş başka güzel günlerinide görürsünz

hee memketimize gelince cidden güzel ülkem her yeri başka güzel ama ne bilim işte yine samsun trbzon ötesine geçince sanki bnm evime gelmiş gibi hissediyorum. Bana göre samsundan öte herkes bnm toprağım hemşerim eşim dalga geçiyor hatta bnmle herkese hemşo deme diyor, ama napım diyorum birileri cidden oralardanım diyince içim başka kaynıyor bnm onlara seviyorum Doğu karadenizimi

çorap giemiyorum ben eşim işe gitmeden giydiriyo öle gidiyo yataktan o kaldırıyo kısıtlanmaya başladı hareketimiz normal heralde artık
ben nazlanmadikca zorlanacagimi dusunmuyor sanirim esim. Milletin kocasi corabini giydiriyormus desem cok okuma forumu diyor. Bugun sinirlendim ya

canım sana kbbci antibiyotik falan vermedi mi?
ben gece iki kez wcye kalkıyodum zaten. uyumadan önce ve her kalktığımda denizsuyu sıkıyorum burnuma açılıyo. sinüslerim içinde antibiyotik kullanıyorm. hala öksürük geçmedi ama biraz rahatladım. ilaç falan ama kullanmayınca daha kötü oluyor. sen ilaçlarını aksatma yine de

5 haftanı aktardın heralde, rapor aldığında onu etkilemiyo de mi ? mesela 35 de yada 36 da rapor alsan 37 yle birleştirebiliyo musun :? yine 5 hafta aktarabiliyo musun

valla henuz calısabılır raporumu almadım. bu cuma randevum var ama 32+0 oluorum. 32+0 da mı yazıo 32+6 da mı yazıo bılmıorum. sağlık ocağından gidip gribal enf. tarzı bi rapor alcam. alabılırım dıe dusundum ama şimdi sen söleyince kafam karıştı.

Ben rüyamda ekmek yapıyordum hem de öyle boyle değil

bana doktor tam 32 olunca gel dedi, arkadaşlar 32+0 da aktarılıyor 37+0 da izne ayrılınıyor dediler

Kiz Allah seni napmasin siz ev taksidi oduyorsunuz normal yani hem fakiriz de deme ödediğiniz taksid miktarını soylemistin 3-5 ay odemeseniz guzel bi araba alirdiniz siz de.ev tabii ki daha önemli güle güle oturun içinde inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…