Boşver canım densiz seviyesiz kadınlar işte. onları da stres yapamam artık.
valla canım bizimkisi de öyleydi nazlanmayınca bişey yapmıyodu son kontrolden sonra böle oldu nedense bilmiyorum ama doktor bebek doğum yoluna girmiş dediği için sanıyorum korku başladı ondanben nazlanmadikca zorlanacagimi dusunmuyor sanirim esim. Milletin kocasi corabini giydiriyormus desem cok okuma forumu diyor. Bugun sinirlendim ya
canım iğneye devam ediyor musun?evet, kan sulandırıcı ilaç kullanıyodum o da k vitamini ile etkileşime giriyodu coumadin belki duymuşsundur
bana doktor tam 32 olunca gel dedi, arkadaşlar 32+0 da aktarılıyor 37+0 da izne ayrılınıyor dediler
Hersey yolunda diye demek ki umursamazligi. Cok uzuldum ama sanki evdeki cocuk tek benim. Karnimdaki sadece benim. Kendisi aga pasa : ((valla canım bizimkisi de öyleydi nazlanmayınca bişey yapmıyodu son kontrolden sonra böle oldu nedense bilmiyorum ama doktor bebek doğum yoluna girmiş dediği için sanıyorum korku başladı ondan
ben doktoruma sormuştum iğneye başlarken besinlerle etkileşime girmiyo ama hiç bir besini de abartmamak lazım hamileyim diye demiştiŞimdi de iğne kullanıyoruz belki şimdi de almamak lazım o vitamini. Krizantemciğin takviminde doğum için gerekli yazıyordu bilemedim yaw.
ikinci diye belki rahattır bu kadar benimkide yapmayınca basıyom kalayı bu çocuk ne tüpçüden ne sütçüden diye sıkılıyo bazen doğur kurtulayım diyo :)Hersey yolunda diye demek ki umursamazligi. Cok uzuldum ama sanki evdeki cocuk tek benim. Karnimdaki sadece benim. Kendisi aga pasa : ((
iğne devam hala. pazartesi gidince hepsini sormayı planlıyorum. benim ankaradaki dr um sezeryan mantıklı demişti bana bakalım kadın doğumcular ne diycekcanım iğneye devam ediyor musun?
doğum şeklini konuştun mu doktorunla?
bende bi tane var hem alindan hem kulakdan olçuyor iki islvei var, hatta oda isisini, biberon falan da olçuyorHanımlar Ateş Ölçer Aldınızmı ? Temasız ve Kulaktan Ölçerler Arasında Kararsız Kaldım. Sizce Hangisi İyidir Tabi Marka Tavsiyeside İstiyorum.Nette 50-60 Tl Arasında Var Ama Kimi Gayet İyi Çok Para Vermeye Değmez Demiş Kimi Doğru Ölçüm Yapmıyo Demiş
ne stres yapcaksın, herkese kendi ayıbı yeter, amann boşver
ben de isterdim 1 hafta daha aktarayim ama 36 daha uygun bana..ya ben de öyle agirlasmadim falan ama işe gelicem diye sürünerek kalkıyorum yataktanhadi bakalım hakkında hayırlısı. ben de 37+0 da ayrılıyım diyorum .son had öyleymiş heralde. ama gün geçtikçe dayanmak zorlaşıyo. karnım falan küçük ama psikolojim 8 aylık:)
canım sana kbbci antibiyotik falan vermedi mi?
ben gece iki kez wcye kalkıyodum zaten. uyumadan önce ve her kalktığımda denizsuyu sıkıyorum burnuma açılıyo. sinüslerim içinde antibiyotik kullanıyorm. hala öksürük geçmedi ama biraz rahatladım. ilaç falan ama kullanmayınca daha kötü oluyor. sen ilaçlarını aksatma yine de
valla henuz calısabılır raporumu almadım. bu cuma randevum var ama 32+0 oluorum. 32+0 da mı yazıo 32+6 da mı yazıo bılmıorum. sağlık ocağından gidip gribal enf. tarzı bi rapor alcam. alabılırım dıe dusundum ama şimdi sen söleyince kafam karıştı.
aynı durumdayım ama az kaldı diyerek teselli ediyorum kendimi öbür türlü dakikalar geçmek bİlmiyorinanki sabah yataktan kalkarken ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
evet evet aynen bende haftasonu sıkıntı yok. iş bu ara çok şükür sakin. bi de yoğun olsa hiç gelemezdim heraldeben de isterdim 1 hafta daha aktarayim ama 36 daha uygun bana..ya ben de öyle agirlasmadim falan ama işe gelicem diye sürünerek kalkıyorum yataktan
olsun ya ne güzel kardes kardes buyuyorlar kalabalık aile güzeldir :)Tek kapı arabayla olmaz cidden.eşinin bunu düşünmesi ne hoş. Sizin yine durumumuz daha iyi 4 kişilik alsaniz yeter ya biz napalim :)) dolmuş alcaz bu gidisle
bu arada ben de 37 diyorum ama bakalım şartlar ne göstericek bir günümüz diğerine uymuyor artıkben de isterdim 1 hafta daha aktarayim ama 36 daha uygun bana..ya ben de öyle agirlasmadim falan ama işe gelicem diye sürünerek kalkıyorum yataktan
Hanımlar Ateş Ölçer Aldınızmı ? Temasız ve Kulaktan Ölçerler Arasında Kararsız Kaldım. Sizce Hangisi İyidir Tabi Marka Tavsiyeside İstiyorum.Nette 50-60 Tl Arasında Var Ama Kimi Gayet İyi Çok Para Vermeye Değmez Demiş Kimi Doğru Ölçüm Yapmıyo Demiş
hayırdır ne oldu ?Eşi hamile diye Erkeğe sırnaşan Kadınlara sinir oluyorum. Bir işve bir cilve ne oluyorsa artık. Fırsat bu fırsat mı diyolardır nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?