2015 Şubat Anneleri

ben nazlanmadikca zorlanacagimi dusunmuyor sanirim esim. Milletin kocasi corabini giydiriyormus desem cok okuma forumu diyor. Bugun sinirlendim ya
valla canım bizimkisi de öyleydi nazlanmayınca bişey yapmıyodu son kontrolden sonra böle oldu nedense bilmiyorum ama doktor bebek doğum yoluna girmiş dediği için sanıyorum korku başladı ondan

valla canım bizimkisi de öyleydi nazlanmayınca bişey yapmıyodu son kontrolden sonra böle oldu nedense bilmiyorum ama doktor bebek doğum yoluna girmiş dediği için sanıyorum korku başladı ondan
Hersey yolunda diye demek ki umursamazligi. Cok uzuldum ama sanki evdeki cocuk tek benim. Karnimdaki sadece benim. Kendisi aga pasa : ((

Şimdi de iğne kullanıyoruz belki şimdi de almamak lazım o vitamini. Krizantemciğin takviminde doğum için gerekli yazıyordu bilemedim yaw.
ben doktoruma sormuştum iğneye başlarken besinlerle etkileşime girmiyo ama hiç bir besini de abartmamak lazım hamileyim diye demişti

Hersey yolunda diye demek ki umursamazligi. Cok uzuldum ama sanki evdeki cocuk tek benim. Karnimdaki sadece benim. Kendisi aga pasa : ((
ikinci diye belki rahattır bu kadar benimkide yapmayınca basıyom kalayı bu çocuk ne tüpçüden ne sütçüden diye sıkılıyo bazen doğur kurtulayım diyo :)

canım iğneye devam ediyor musun?
doğum şeklini konuştun mu doktorunla?
iğne devam hala. pazartesi gidince hepsini sormayı planlıyorum. benim ankaradaki dr um sezeryan mantıklı demişti bana bakalım kadın doğumcular ne diycek

Hanımlar Ateş Ölçer Aldınızmı ? Temasız ve Kulaktan Ölçerler Arasında Kararsız Kaldım. Sizce Hangisi İyidir Tabi Marka Tavsiyeside İstiyorum. Nette 50-60 Tl Arasında Var Ama Kimi Gayet İyi Çok Para Vermeye Değmez Demiş Kimi Doğru Ölçüm Yapmıyo Demiş

ben evden çikmiyorum , sabah alisverise gonderdim 1 saatde geldi esim
aldigi iki marul ekmek yumurta tereyagi : ))))))))
yerini degistirmisler diyor, magazada degisklik yapildi ama yumurtaayla teeruaginin yeri degismedi bi marul degismistir oda zaten sebze reyonunun içinde bi yerde

neyse alisacak zamanla
yazdiklarimin yariisnida bulamadan gelmis
bi diyor senide anliyorum karnin burnunda diyo, bi diyor gidip alip gelsen hava alirdin elinemi yapisacak diyor : )))
oda bilmiyor ne dedigini
çocuklarla vakit geçiiremiyorum diye bide vijdan yapiyor ustune ama yemezlerr
aglamayana meme yok bizim evde bende hiç susmadan aglarim artik napayim

bende bi tane var hem alindan hem kulakdan olçuyor iki islvei var, hatta oda isisini, biberon falan da olçuyor

hadi bakalım hakkında hayırlısı. ben de 37+0 da ayrılıyım diyorum .son had öyleymiş heralde. ama gün geçtikçe dayanmak zorlaşıyo. karnım falan küçük ama psikolojim 8 aylık:)
ben de isterdim 1 hafta daha aktarayim ama 36 daha uygun bana..ya ben de öyle agirlasmadim falan ama işe gelicem diye sürünerek kalkıyorum yataktan

Verdi penos diye bir antibiyotik Yalniz nasil kizdiysam doktora aklima geldikce sayiyom Penisilin grubu vermis alinca farkettim uyarmiyor bile hadi ben cocuklugumdan beri kullaniyorum penisilin alerjim yok biliyoryum bilmeyen birini bebegiyle nasil riske ederler ya ne gamsizlar. Zaten kamera ile bakmadi bile sinuslere burna iki ısık tuttu bi bogaza bakti dalga gecer gibi iyisin iyi dedi bir de dusun neler cekmisim oraya gelene kadar Allah merhamet versin bazilarinin adı dr sadece denizsuyu vb kullaniyorum zaten ataktayken biraz aciliyor yatinca tikali hep burnum genizden ötürü

tam 32+0 ı bsz aliyolar. Oncesinde saglik raporu kullnblrsin canim ben de kullandim. 32+0 da calisabilir raporu alırsan eger sonrasinda aldigin saglik raporlari fiilen calistigin gunlerden sayilmadigindan aktardigin toplam sureden dusuyor canim. Ben gecen haftadan calisabilir raporu almistim ayin 20si itibariyle 32+0 seklinde ama daha onu teslim edememistm ki hastalaninca dun tekrar calisamaz raporu almaya gittim doktor yine cumartesiyi ayin 20sini baslangic alarak yazdi calisamaz raporumu da

ben de isterdim 1 hafta daha aktarayim ama 36 daha uygun bana..ya ben de öyle agirlasmadim falan ama işe gelicem diye sürünerek kalkıyorum yataktan
evet evet aynen bende haftasonu sıkıntı yok. iş bu ara çok şükür sakin. bi de yoğun olsa hiç gelemezdim heralde

bu arada ben de 37 diyorum ama bakalım şartlar ne göstericek bir günümüz diğerine uymuyor artık

Canım ben ebebekten almıştım 60 tl ye arzum hem kulaktn ölçüyor hem alından ölçüyor oda sıcaklığı ölçüyormuş hemde biberon su sıcaklığı fln ölçüyormuş. Elektronik cihazlar şans iyi çıkıp çıkmaması, öle aşırı büyük paralar vermek istemedim ben hem bizim topikte 1 arkadaş daha aldı arzumu ebebekten almıştı oda, bnde biraz ondan cesaretle aldım daha kullanmadık bir kere deneme amaçlı eşimle ölçtük ateşlerimizi oda ısısını fln iyiydi yani şimdilik :) sende hala varsa alabilirsin ebebeğe bak istersen bi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…