2015 Şubat Anneleri

hadi ya çok kötü oldu bu şimdi. ben 32+0 da çalışabilir raporu alıp, 34 ve 35. haftada sağlık ocağından 5 gunluk falan rapor alırdım die düşündüm çok moralim bozuldu şuan.

Biz Braun un temassizini aldık canım

19/12/14 te 32+0 olarak raporu yazılmıştır diye muhasebecimiz söyledi çalışabilir kağıdı almıştım ama doktor bebeğin 32+0 değil 34+3 olduğunu söyledi yani bu demek oluyor ki normalde beni 35. haftada kontrole çağırdı izne ayrılmam için aslında 37 de olmuş olcam bebek gelişimine göre yani ortalama bir hafta sonra 38 de gelir dedi yani istemeden sat la oynanıp alınan rapor gibi oldu raporum buda demek oluyor ki doğumdan sonra kızçemle daha çok vakit geçircem 6 haftayı atmış olcam

kızlar bebişimin şekeri için etiketini yaptım zor oldu photoshop indirip düzenleyemedim başka yöntemler denedim ve dün eşimle dijital baskı yapan bir yerde beyaz kalın bir a4 kağıda bastırdık inşAllah şekerleri de içine koyup hazırlarız zmnla yavaş yavaş etiketleri de zımbalarız üzerine ayy çok şeker bu tatlı heyecanlar

Sizce nasıl teyzoşlarımız etiketimiz ?

Eklentiler

• ö2.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 73
Krizantemcik gebe deli elbiseyi aldın mı? Eşim beğendi ama bana fiyatı fazla geldi bir gece giymek için. Uff bir de elbise derdine düştüm.
aldım canım ya bulamam edemem baska elbise diye.. esin de beğendiyse al bence.. zaten çok az secenek var bulmusken ugrasmak istemedim ben

hayırdır ne oldu ?

Bişi olmadı ama kafamda senaryolar yazıyorum. Bir iki böyle olaylar duydum da o yüzden tedirgin oldum. Bir de cuma Akşamı parti olayı var. Eşim de şirkete yeni birileri geldi tanıştırayım seni dedi saydığı isimler hep bayan ismiydi ben de kafamdan senaryolara başlayıverdim işte zaten giycek bişeyim de yok.

Yine de bu cuma işyeri partisinde en güzel ben olmalıyım. bir gece için elbise almaya da kıyamıyorum ki. Makyaj da fazla yapamam. Nasıl olucak yaw.

güleryüzlü olmak zaten kadına bi güzellik veriyor , makyajı bende pek sevmem ama özel zamanlarda da yapılmalı , elbise tek gece diye düşünme başka programlar içinde kullanırsın daha sonra zaten sen fazla kilo almadın. öteki kadınlardan tek eksiğin olsa olsa topuklu ayakkabı olur şekerim

hadi ya çok kötü oldu bu şimdi. ben 32+0 da çalışabilir raporu alıp, 34 ve 35. haftada sağlık ocağından 5 gunluk falan rapor alırdım die düşündüm çok moralim bozuldu şuan.

32 olmadan öncesinde alıp kullan canım. 32+3 te 4 te bile gitsen Dr a o rapora 32. Hafta diyor zaten. 3 4 gün istirahat etmiş olursun.

ay şu antibiyotikler tez işe yarasında kurtulalım artık

çok güzel olmuş canım, güle güle dağıtmak nasip olsun inşallah :)

Acaba topuklu giysem mi ki diye düşünüyodum giyemez miyim ki? Şişme falan olursa daha kötü di mi. Şöyle çizmelerimle yigiyebileceğim bir kıyafet bulabilseydim.

Evet canım ank a gitcem ya 36 da ayrilayim ne olur ne Olmaz dedim zaten 36 zor geliyor 37 ye kdr kafayı yerdim heralde :)

Ben de ayin onunda gitmeyi düşünüyorum istanbula ama kar buz yollar korkuyorum biraz

sana şu oksijen cihazlarından gereklı. onu taksan ne güzel nefes alırsın. zararıda yok hem.

Valla ya ne iyi olurdu en kocamanindan bi oksijen tüpü

hiç şen olmadık valla hep ağlakdık sankı.

Aglasak da sizlasak da bisekilde tamamladik sayilir yolumuzu ya buna da sukur :)

çorap giemiyorum ben eşim işe gitmeden giydiriyo öle gidiyo yataktan o kaldırıyo kısıtlanmaya başladı hareketimiz normal heralde artık

Corabi bisekilde giyiyorum da ayakkabilari ne giyebiliyorum ne cikarabiliyorum esim bir kızınkini giydiriyo bir benimkini :)

Kızlar dnden beri karnım taş gibi midem bile çok sert gece uyuyamadım doğru düzgün 2 de kontrole gidicem bi Dr Aradım erken doğum için ilaç söyledi o yüzden muayene olcam dua edin nolur

Hayirli haberlerle gelirsin umarim

Eşi hamile diye Erkeğe sırnaşan Kadınlara sinir oluyorum. Bir işve bir cilve ne oluyorsa artık. Fırsat bu fırsat mı diyolardır nedir.

Mayasi bozuk pis seyler

ben nazlanmadikca zorlanacagimi dusunmuyor sanirim esim. Milletin kocasi corabini giydiriyormus desem cok okuma forumu diyor. Bugun sinirlendim ya

Oy kiyamam arada oluyo boyle empati yoksunu tavırlari bosver sen iyi ol da

yavrum bu konuyu konusmustuk burda daha once unuttun mu sen oyy uzulme rapor alablirsin ama aldigin gun kadar toplam gunden dusuyor onu net biliyorum daha yeni okudum yonetmelik gibi biseyi hatta istersen bikac gun eksigini goze alip rapor alirsin yine sen biliin tabi

Litchi canım al o beğendiğin elbiseyi beğendiysen, güzelce yap makyajını git partiye bacım kocanın koluna gir, sen kadınlığın en ulvi halindesin şuanda seni küçük görecek beğenmicek kadınların ben vicdanlığından ilerde anne olabilme ihtimallerinden hissi olarak şüphe duyarım. Ayy hamişliğinle nie kndine güvenin yok ki güven kndine yav eşin seni beğenmiş almış eşi yapmış şimdi onun çocuğunu taşıyorsun sen o diğer kadınlarda kimmişte onların ortamına girmekte tereddütlüsün sen

senin gibi pozitif bir insandan hiç beklemezdim bu tür düşünceleri senide bozdu bu hamilelik oysa ki aramızda en sakin aklı başında gelenlerden biri sen idin . bu tür düşüncelerle üzme kendini,sen zaten hamile halinle güzelsin ekstra bir süse gerek yok. anneliğin nasıl bir şey olduğunu yaşamayan bilemezmiş derlerdi de inanmazdım doğruymuş. o yüzden git kendine bir gece için bile olsa elbiseni al ve o gece mümkün olduğunca pozitif ol,azıcık makyajını da yap ohh eğlenmene bak

aldım canım ya bulamam edemem baska elbise diye.. esin de beğendiyse al bence.. zaten çok az secenek var bulmusken ugrasmak istemedim ben

Internetten mi aldın? Kaç günde geliyor? Ben burada gebe mağazası var oraya bakayım diyordum. Orada bu elbise yoksa bir de. Arayayım da sorayım bari. Bir de kaç beden aldın?

Acaba topuklu giysem mi ki diye düşünüyodum giyemez miyim ki? Şişme falan olursa daha kötü di mi. Şöyle çizmelerimle yigiyebileceğim bir kıyafet bulabilseydim.

açık alanda mı olacak ? çizme giyme eğer açık alan değilse herkes açık saçık giyinir sonra çizmeyle salonda kalmayasın, biz bi kere öğretmenler günü için bi programa katılmıştık da ooo herkes nişana gelir gibi gelmişti açık mini abiye tarzı elbiseler giymişlerdi saçlar makyajlar topuklular , hiç öyle beklemiyordum Allahtan bizim ekip aynı tarz giyinmiştik abiye değildik yani : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…