Verdi penos diye bir antibiyotik Yalniz nasil kizdiysam doktora aklima geldikce sayiyomPenisilin grubu vermis alinca farkettim uyarmiyor bile hadi ben cocuklugumdan beri kullaniyorum penisilin alerjim yok biliyoryum bilmeyen birini bebegiyle nasil riske ederler ya ne gamsizlar. Zaten kamera ile bakmadi bile sinuslere burna iki ısık tuttu bi bogaza bakti dalga gecer gibi iyisin iyi dedi bir de dusun neler cekmisim oraya gelene kadar Allah merhamet versin bazilarinin adı dr sadece denizsuyu vb kullaniyorum zaten ataktayken biraz aciliyor yatinca tikali hep burnum genizden ötürü
tam 32+0 ı bsz aliyolar. Oncesinde saglik raporu kullnblrsin canim ben de kullandim. 32+0 da calisabilir raporu alırsan eger sonrasinda aldigin saglik raporlari fiilen calistigin gunlerden sayilmadigindan aktardigin toplam sureden dusuyor canim. Ben gecen haftadan calisabilir raporu almistim ayin 20si itibariyle 32+0 seklinde ama daha onu teslim edememistm ki hastalaninca dun tekrar calisamaz raporu almaya gittim doktor yine cumartesiyi ayin 20sini baslangic alarak yazdi calisamaz raporumu da
Biz Braun un temassizini aldık canımHanımlar Ateş Ölçer Aldınızmı ? Temasız ve Kulaktan Ölçerler Arasında Kararsız Kaldım. Sizce Hangisi İyidir Tabi Marka Tavsiyeside İstiyorum.Nette 50-60 Tl Arasında Var Ama Kimi Gayet İyi Çok Para Vermeye Değmez Demiş Kimi Doğru Ölçüm Yapmıyo Demiş
Canım Markası Ne Memnunmusun ?bende bi tane var hem alindan hem kulakdan olçuyor iki islvei var, hatta oda isisini, biberon falan da olçuyor
aldım canım ya bulamam edemem baska elbise diye.. esin de beğendiyse al bence.. zaten çok az secenek var bulmusken ugrasmak istemedim benKrizantemcik gebe deli elbiseyi aldın mı? Eşim beğendi ama bana fiyatı fazla geldi bir gece giymek için. Uff bir de elbise derdine düştüm.
Hersey yolunda diye demek ki umursamazligi. Cok uzuldum ama sanki evdeki cocuk tek benim. Karnimdaki sadece benim. Kendisi aga pasa : ((
Tatlım Bende İlk Başta Onu Almayı Düşündüm Ama Nette Araştırınca "Yok İşde Hepsi Aynı, Yok Fazla Para Vermeyin" Falan Yazmışlar İyica Kafam Karıştı.Biz Braun un temassizini aldık canım
hayırdır ne oldu ?
Yine de bu cuma işyeri partisinde en güzel ben olmalıyım. bir gece için elbise almaya da kıyamıyorum ki. Makyaj da fazla yapamam. Nasıl olucak yaw.
hadi ya çok kötü oldu bu şimdi. ben 32+0 da çalışabilir raporu alıp, 34 ve 35. haftada sağlık ocağından 5 gunluk falan rapor alırdım die düşündümçok moralim bozuldu şuan.
ay şu antibiyotikler tez işe yarasında kurtulalım artıkVerdi penos diye bir antibiyotik Yalniz nasil kizdiysam doktora aklima geldikce sayiyomPenisilin grubu vermis alinca farkettim uyarmiyor bile hadi ben cocuklugumdan beri kullaniyorum penisilin alerjim yok biliyoryum bilmeyen birini bebegiyle nasil riske ederler ya ne gamsizlar. Zaten kamera ile bakmadi bile sinuslere burna iki ısık tuttu bi bogaza bakti dalga gecer gibi iyisin iyi dedi bir de dusun neler cekmisim oraya gelene kadar Allah merhamet versin bazilarinin adı dr sadece denizsuyu vb kullaniyorum zaten ataktayken biraz aciliyor yatinca tikali hep burnum genizden ötürü
çok güzel olmuş canım, güle güle dağıtmak nasip olsun inşallah :)kızlar bebişimin şekeri için etiketini yaptım zor oldu photoshop indirip düzenleyemedim başka yöntemler denedim ve dün eşimle dijital baskı yapan bir yerde beyaz kalın bir a4 kağıda bastırdık inşAllah şekerleri de içine koyup hazırlarız zmnla yavaş yavaş etiketleri de zımbalarız üzerine ayy çok şeker bu tatlı heyecanlar
Sizce nasıl teyzoşlarımız etiketimiz ?
güleryüzlü olmak zaten kadına bi güzellik veriyor , makyajı bende pek sevmem ama özel zamanlarda da yapılmalı , elbise tek gece diye düşünme başka programlar içinde kullanırsın daha sonra zaten sen fazla kilo almadın. öteki kadınlardan tek eksiğin olsa olsa topuklu ayakkabı olur şekerim
aynı durumdayım ama az kaldı diyerek teselli ediyorum kendimi öbür türlü dakikalar geçmek bİlmiyor
Canım Markası Ne Memnunmusun ?
Evet canım ank a gitcem ya 36 da ayrilayim ne olur ne Olmaz dedim zaten 36 zor geliyor 37 ye kdr kafayı yerdim heralde :)
sana şu oksijen cihazlarından gereklı. onu taksan ne güzel nefes alırsın. zararıda yok hem.
hiç şen olmadık valla hep ağlakdık sankı.
çorap giemiyorum ben eşim işe gitmeden giydiriyo öle gidiyo yataktan o kaldırıyo kısıtlanmaya başladı hareketimiz normal heralde artık
Kızlar dnden beri karnım taş gibi midem bile çok sert gece uyuyamadım doğru düzgün 2 de kontrole gidicem bi Dr Aradım erken doğum için ilaç söyledi o yüzden muayene olcam dua edin nolur
Eşi hamile diye Erkeğe sırnaşan Kadınlara sinir oluyorum. Bir işve bir cilve ne oluyorsa artık. Fırsat bu fırsat mı diyolardır nedir.
ben nazlanmadikca zorlanacagimi dusunmuyor sanirim esim. Milletin kocasi corabini giydiriyormus desem cok okuma forumu diyor. Bugun sinirlendim ya
hadi ya çok kötü oldu bu şimdi. ben 32+0 da çalışabilir raporu alıp, 34 ve 35. haftada sağlık ocağından 5 gunluk falan rapor alırdım die düşündümçok moralim bozuldu şuan.
Bişi olmadı ama kafamda senaryolar yazıyorum. Bir iki böyle olaylar duydum da o yüzden tedirgin oldum. Bir de cuma Akşamı parti olayı var. Eşim de şirkete yeni birileri geldi tanıştırayım seni dedi saydığı isimler hep bayan ismiydi ben de kafamdan senaryolara başlayıverdim iştezaten giycek bişeyim de yok.
aldım canım ya bulamam edemem baska elbise diye.. esin de beğendiyse al bence.. zaten çok az secenek var bulmusken ugrasmak istemedim ben
Acaba topuklu giysem mi ki diye düşünüyodum giyemez miyim ki? Şişme falan olursa daha kötü di mi. Şöyle çizmelerimle yigiyebileceğim bir kıyafet bulabilseydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?