benim dr normal yapabilirsin dediiğne devam hala. pazartesi gidince hepsini sormayı planlıyorum. benim ankaradaki dr um sezeryan mantıklı demişti bana bakalım kadın doğumcular ne diycek
Ben de doğumda tekim karanlık bi oda gibi piiiis , sonra gidip uyuyorum beni kimse götürmüyor , bebeği akşam görüyorum göresim de yok işin garibi ay nası rüyalar bunlar :)bende neyse hadi beşiğimiz beyaz arabamız kırmızı diye avuruyorum kendimi ve annemleri eşimi falan arıyorum doğurdum diye kimse gelmiyor işi varmış herkesin. kar yağıyor dışarıda babamın arabasını alıp kendim gidiyorum doktora ama çocuğu evde unuttuğumu doktor bebeği sorunca farkediyorum birde geri dönüp onu alıyorum evden.
zaman yaklaştıkça stres artıyormu ne
Çok güzel olmuş çok beğendim ellerine sağlık :)kızlar bebişimin şekeri için etiketini yaptım zor oldu photoshop indirip düzenleyemedim başka yöntemler denedim ve dün eşimle dijital baskı yapan bir yerde beyaz kalın bir a4 kağıda bastırdık inşAllah şekerleri de içine koyup hazırlarız zmnla yavaş yavaş etiketleri de zımbalarız üzerine ayy çok şeker bu tatlı heyecanlar
Sizce nasıl teyzoşlarımız etiketimiz ?
Bende Eski Model Var Canım Ucu Cıvalı Küçük Koltuk Altından Ölçer Ama Bebeklerde Pek Olmuyomuş Temasız veya Kulaktan Ölçer Daha İyiymiş Şimdi Onları Araştırmaya Başladım :)bizde brownun kulaktan ölçenini aldık, kullanan arkadaşlarım onu önerdiler
Bişi olmadı ama kafamda senaryolar yazıyorum. Bir iki böyle olaylar duydum da o yüzden tedirgin oldum. Bir de cuma Akşamı parti olayı var. Eşim de şirkete yeni birileri geldi tanıştırayım seni dedi saydığı isimler hep bayan ismiydi ben de kafamdan senaryolara başlayıverdim iştezaten giycek bişeyim de yok.
ay şu antibiyotikler tez işe yarasında kurtulalım artık
çok güzel olmuş canım, güle güle dağıtmak nasip olsun inşallah :)
Acaba topuklu giysem mi ki diye düşünüyodum giyemez miyim ki? Şişme falan olursa daha kötü di mi. Şöyle çizmelerimle yigiyebileceğim bir kıyafet bulabilseydim.
Bence Gayet Hoş Altına Bot,Çizme,Babet,Topuklu Hepsi Giderhttp://www.hm.com/tr/product/71848?article=71848-A
Litchi bu olur mu ? bence iyi ama ?
herkes baksınLitchi e güzel elbise bulalımmmmm
Litchi canım al o beğendiğin elbiseyi beğendiysen, güzelce yap makyajını git partiye bacım kocanın koluna gir, sen kadınlığın en ulvi halindesin şuanda seni küçük görecek beğenmicek kadınların ben vicdanlığından ilerde anne olabilme ihtimallerinden hissi olarak şüphe duyarım. Ayy hamişliğinle nie kndine güvenin yok ki güven kndine yav eşin seni beğenmiş almış eşi yapmış şimdi onun çocuğunu taşıyorsun sen o diğer kadınlarda kimmişte onların ortamına girmekte tereddütlüsün sen
Bende Eski Model Var Canım Ucu Cıvalı Küçük Koltuk Altından Ölçer Ama Bebeklerde Pek Olmuyomuş Temasız veya Kulaktan Ölçer Daha İyiymiş Şimdi Onları Araştırmaya Başladım :)
Bence Gayet Hoş Altına Bot,Çizme,Babet,Topuklu Hepsi Gider
senin gibi pozitif bir insandan hiç beklemezdim bu tür düşüncelerisenide bozdu bu hamilelik oysa ki aramızda en sakin aklı başında gelenlerden biri sen idin . bu tür düşüncelerle üzme kendini,sen zaten hamile halinle güzelsin ekstra bir süse gerek yok. anneliğin nasıl bir şey olduğunu yaşamayan bilemezmiş derlerdi de inanmazdım doğruymuş. o yüzden git kendine bir gece için bile olsa elbiseni al ve o gece mümkün olduğunca pozitif ol,azıcık makyajını da yap ohh eğlenmene bak
açık alanda mı olacak ? çizme giyme eğer açık alan değilse herkes açık saçık giyinir sonra çizmeyle salonda kalmayasın, biz bi kere öğretmenler günü için bi programa katılmıştık da ooo herkes nişana gelir gibi gelmişti açık mini abiye tarzı elbiseler giymişlerdi saçlar makyajlar topuklular , hiç öyle beklemiyordum Allahtan bizim ekip aynı tarz giyinmiştik abiye değildik yani : ))
32 olmadan öncesinde alıp kullan canım. 32+3 te 4 te bile gitsen Dr a o rapora 32. Hafta diyor zaten. 3 4 gün istirahat etmiş olursun.
Ben de ayin onunda gitmeyi düşünüyorum istanbula ama kar buz yollar korkuyorum biraz
Valla ya ne iyi olurdu en kocamanindan bi oksijen tüpü
Aglasak da sizlasak da bisekilde tamamladik sayilir yolumuzu ya buna da sukur :)
Corabi bisekilde giyiyorum da ayakkabilari ne giyebiliyorum ne cikarabiliyorum esim bir kızınkini giydiriyo bir benimkini :)
Hayirli haberlerle gelirsin umarim
Mayasi bozuk pis seyler
Oy kiyamam arada oluyo boyle empati yoksunu tavırlari bosver sen iyi ol da
yavrum bu konuyu konusmustuk burda daha once unuttun mu sen oyy uzulme rapor alablirsin ama aldigin gun kadar toplam gunden dusuyor onu net biliyorum daha yeni okudum yonetmelik gibi biseyi hatta istersen bikac gun eksigini goze alip rapor alirsin yine sen biliin tabi
Ben de doğumda tekim karanlık bi oda gibi piiiis , sonra gidip uyuyorum beni kimse götürmüyor , bebeği akşam görüyorum göresim de yok işin garibi ay nası rüyalar bunlar :)
Bişi olmadı ama kafamda senaryolar yazıyorum. Bir iki böyle olaylar duydum da o yüzden tedirgin oldum. Bir de cuma Akşamı parti olayı var. Eşim de şirkete yeni birileri geldi tanıştırayım seni dedi saydığı isimler hep bayan ismiydi ben de kafamdan senaryolara başlayıverdim iştezaten giycek bişeyim de yok.
bugün rüyamda bebeğimin ellerini ellerime almışım okşuyordum minicik parmakları kadife gibi derisi ama çok küçüktüsorma yaa biran önce kucağıma almak istiyorum ama rüyamda evde unutuyordum çocuğu
hey ya rabbim. var bi tuhaflık
aynı ben etlere saldırıyor. ben sevıyorum ama cidden gözlerı donuyor yemek görünce.o kadın yerken ben deli oluyorum
http://www.hm.com/tr/product/71848?article=71848-A
Litchi bu olur mu ? bence iyi ama ?
herkes baksınLitchi e güzel elbise bulalımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?