2015 Şubat Anneleri

iğne devam hala. pazartesi gidince hepsini sormayı planlıyorum. benim ankaradaki dr um sezeryan mantıklı demişti bana bakalım kadın doğumcular ne diycek
benim dr normal yapabilirsin dedi
bu dr lar neye göre ezeryan yada normal diye tam bir karar veremiyorlar anlamıyorum

Ben de doğumda tekim karanlık bi oda gibi piiiis , sonra gidip uyuyorum beni kimse götürmüyor , bebeği akşam görüyorum göresim de yok işin garibi ay nası rüyalar bunlar :)

Çok güzel olmuş çok beğendim ellerine sağlık :)

bizde brownun kulaktan ölçenini aldık, kullanan arkadaşlarım onu önerdiler
Bende Eski Model Var Canım Ucu Cıvalı Küçük Koltuk Altından Ölçer Ama Bebeklerde Pek Olmuyomuş Temasız veya Kulaktan Ölçer Daha İyiymiş Şimdi Onları Araştırmaya Başladım :)

Askolsun sen niye kendini uzuyon ki boyle simdi gereksz evhamlarla elbiseni al giyin kusan havan keyfin yerine gelsin bir

ay şu antibiyotikler tez işe yarasında kurtulalım artık

çok güzel olmuş canım, güle güle dağıtmak nasip olsun inşallah :)

amiiiin canim insallah

Acaba topuklu giysem mi ki diye düşünüyodum giyemez miyim ki? Şişme falan olursa daha kötü di mi. Şöyle çizmelerimle yigiyebileceğim bir kıyafet bulabilseydim.

ya bu ayaklar beklnmedik yerde bi anda sisiyo ona gore opsiyonel bisey tercih et dun serumu beklrrken sismis ayaklar biturlu giydiremedi esim yarim bot gibiydi ayaklarim deli oldum icine sokana kadar. Risk alma yani kuzum

Yeni yeni insanlar gelmiş işyerine. Eşim isimlerini saydı hepsi bayan olunca stres oldum. Bir de işyerlerinde kimin eli kimin cebinde muhabbetleri oluyor onunla birleştirilerek işte Allah korusun Bayanlar normalde zaten işyerinde şık bakımlı giyiniyorlar. Şimdi elbise derdine düştüm işte. Elbisenin altına bir de ayakkabı almak gerek puff

Bende Eski Model Var Canım Ucu Cıvalı Küçük Koltuk Altından Ölçer Ama Bebeklerde Pek Olmuyomuş Temasız veya Kulaktan Ölçer Daha İyiymiş Şimdi Onları Araştırmaya Başladım :)

ya bize çevremizdekiler hep kulaktan ölçeni ve brauwnu önerdiler, indirime girmişti vatanda 115 e almıştık 2 ay falan oldu

Yatağımda yatarken düşünüp duruyorum. Haklısın en iyisi çok yatmayıp işlerle ilgilenmek. Zaten cumaya kadın da gelicek tüm gün dışarda olucam güzel birşey bulurum herhalde giyecek.

Büyük olasılıkla öyle giyinecekler. Geçen yıl ne güzeldi en gençleri bizdik bu yıl birsürü insan ile Başlamış yaş ortalaması 25 civarı. Hormonlar bana neler düşündürüyor yaw

32 olmadan öncesinde alıp kullan canım. 32+3 te 4 te bile gitsen Dr a o rapora 32. Hafta diyor zaten. 3 4 gün istirahat etmiş olursun.

ben gormemısım galıba o yazıları. hıc de rapor almadım valla drdan. bıleydım arada alırdım. yıllık ızın de kullansam yıne aynı oluyor galıba ? her turlu gelıcem yanı. o zaman ben 37 ye kdr dayanamam.

Ben de doğumda tekim karanlık bi oda gibi piiiis , sonra gidip uyuyorum beni kimse götürmüyor , bebeği akşam görüyorum göresim de yok işin garibi ay nası rüyalar bunlar :)

sorma yaa biran önce kucağıma almak istiyorum ama rüyamda evde unutuyordum çocuğu
hey ya rabbim. var bi tuhaflık

sana hak veriyorum bişey olmasada kuruyoruz işte
sen yinede kendini içinde iyi hisedebileceğin bir elbise bul hafif makyaj
şu durumda en güzel aksesuarın göbeğin
hamilelik insana ayrı bi şirinlik katıyor zaten makyaja bile gerek yok
ama yinede hafifte olsa yapabilirsin havan değişir
topuklu giymem dersen şık babetlerden alabilirsin gayette hoş olur

sorma yaa biran önce kucağıma almak istiyorum ama rüyamda evde unutuyordum çocuğu
hey ya rabbim. var bi tuhaflık
bugün rüyamda bebeğimin ellerini ellerime almışım okşuyordum minicik parmakları kadife gibi derisi ama çok küçüktü
daha büyümedi zaten zamanı var elleride büyüyecek falan diyordum
ama gerçek gibiydi

benimde kardeşimin sözü var cmrt günü. hamile hamile istanmbula gitcem o kdr yol. ne giysem derdi de ayrı. ufff. valla hamile elbisemi giyip altına da babet giycem napalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…