ben gormemısım galıba o yazıları. hıc de rapor almadım valla drdan. bıleydım arada alırdım. yıllık ızın de kullansam yıne aynı oluyor galıba ? her turlu gelıcem yanı. o zaman ben 37 ye kdr dayanamam.
Hayırlı günler bol güneşli bi hava var burda :) yazın nasıl olacağı belli olmuş oldu aslında..
Inşallah herkes iyidir neyim bozuk takip edemiyorum, oğluşum dün 4 yaşına bastı34.haftamım son günleri, bu aralar sırf yarasın diye herşeyi fazlaca yiyorum.. umarım yarıyordur paşama ha bu arada çok kötü kabuslar görür oldum kafam bi milyon yaaaaaa
Hanımlar Ateş Ölçer Aldınızmı ? Temasız ve Kulaktan Ölçerler Arasında Kararsız Kaldım. Sizce Hangisi İyidir Tabi Marka Tavsiyeside İstiyorum.Nette 50-60 Tl Arasında Var Ama Kimi Gayet İyi Çok Para Vermeye Değmez Demiş Kimi Doğru Ölçüm Yapmıyo Demiş
Bişi olmadı ama kafamda senaryolar yazıyorum. Bir iki böyle olaylar duydum da o yüzden tedirgin oldum. Bir de cuma Akşamı parti olayı var. Eşim de şirkete yeni birileri geldi tanıştırayım seni dedi saydığı isimler hep bayan ismiydi ben de kafamdan senaryolara başlayıverdim iştezaten giycek bişeyim de yok.
bugün rüyamda bebeğimin ellerini ellerime almışım okşuyordum minicik parmakları kadife gibi derisi ama çok küçüktü
daha büyümedi zaten zamanı var elleride büyüyecek falan diyordum
ama gerçek gibiydi
benim geçmiş dönemde geçirdiğim rahatsızlık için risk oluşturmasın diye demişti.ama nöroloğum pıhtılaşma yatkınlığı olanlar için sezeryan daha ii gibi bişe demişti. belki benim durumuma özgü bi durum. kadın doğumcu ile henüz hiç konuşmadım.pzt bakalım ne diycek.benim dr normal yapabilirsin dedi
bu dr lar neye göre ezeryan yada normal diye tam bir karar veremiyorlar anlamıyorum
aynı ben etlere saldırıyor. ben sevıyorum ama cidden gözlerı donuyor yemek görünce.
Sağolun canlarım benim. Bir anda gaza geldim sayenizdegecen gün krizantemciğğin de önerdiği şu elbiseyi düşündüm bakalım gebe mağazasında varsa önce ona bakayım. http://www.e-gebe.com/tr/hamile-elbise-abiye-scott
Sonra hm ve diğer mağazalara bakayım son durumu size bildirmeye çalışırım
dogrudur aslında ortalama bisi de aynı işi görür kesinTatlım Bende İlk Başta Onu Almayı Düşündüm Ama Nette Araştırınca "Yok İşde Hepsi Aynı, Yok Fazla Para Vermeyin" Falan Yazmışlar İyica Kafam Karıştı.
Kosturmuyorum aslinda. Sorumluluk aliyor. Ama ona cok yuk dusuyirmus annesi babasi gelsin hep beraber yasayalim istiyor. Kendi yuku azalicak tabi ama benimki ne olur hic dusunmuyorherşeye sen mi koşturuyosun ? bazen erkeklere sorumluluklar vermek gerekiyor
koskoca 8 ayı geçrdimde şurda 2 ay geçmek bilmiyor dakikaları sayıyorum artık
Yeni yeni insanlar gelmiş işyerine. Eşim isimlerini saydı hepsi bayan olunca stres oldum. Bir de işyerlerinde kimin eli kimin cebinde muhabbetleri oluyor onunla birleştirilerek işte Allah korusunBayanlar normalde zaten işyerinde şık bakımlı giyiniyorlar. Şimdi elbise derdine düştüm işte. Elbisenin altına bir de ayakkabı almak gerek puff
benim geçmiş dönemde geçirdiğim rahatsızlık için risk oluşturmasın diye demişti.ama nöroloğum pıhtılaşma yatkınlığı olanlar için sezeryan daha ii gibi bişe demişti. belki benim durumuma özgü bi durum. kadın doğumcu ile henüz hiç konuşmadım.pzt bakalım ne diycek.
temmuz bi de bizim hastanede yeni doğan küvezi yok muymuş ne. gerekince üniye gönderiliyomuş. öyle duydum.sen aynı yerde yapcan di mi doğumu
Evde boş kaldın saracak bişiler arıyorsun anlaşılan :))) ben de bi olay oldu sandım..ben de ank a gıttıgımde böyle olucam kesin. .biz eşimle bi süre farklı sehirlerdeydik sevgiliyken o istte ben ank daydim msjima 5 dk geç cvp yazsa olaylar olaylar çıkarırdim :)) geçen gün yine o günlere dönmeyiz di mi diyor :))Bişi olmadı ama kafamda senaryolar yazıyorum. Bir iki böyle olaylar duydum da o yüzden tedirgin oldum. Bir de cuma Akşamı parti olayı var. Eşim de şirkete yeni birileri geldi tanıştırayım seni dedi saydığı isimler hep bayan ismiydi ben de kafamdan senaryolara başlayıverdim iştezaten giycek bişeyim de yok.
bişey olmaz allahın izniyle.. şehirlerarası yollar çok kapanmaz hele istanbul suan güneşli :))Ben de ayin onunda gitmeyi düşünüyorum istanbula ama kar buz yollar korkuyorum biraz
Büyük olasılıkla öyle giyinecekler. Geçen yıl ne güzeldi en gençleri bizdik bu yıl birsürü insan ile Başlamış yaş ortalaması 25 civarı. Hormonlar bana neler düşündürüyor yaw
Kosturmuyorum aslinda. Sorumluluk aliyor. Ama ona cok yuk dusuyirmus annesi babasi gelsin hep beraber yasayalim istiyor. Kendi yuku azalicak tabi ama benimki ne olur hic dusunmuyor
bişey olmaz allahın izniyle.. şehirlerarası yollar çok kapanmaz hele istanbul suan güneşli :))
Oturup aglamak istiyorum. Kim teselli edicek beni. Tum dunya birlessin gonlumu etmeye ugrassin istiyorum. Annem gelicek ama ona nazlanmak istemiyorum onun cocugunu dogurmicam ki. Annem bakmis buyutmus zaten gonlumu almasi gereken esim.
Hamileligimi duygu somurmek icin kullaniyormusum
Insanın elinde değil duygu sömürüsütyse de evet öyle. Onlar taşısaydı da biz nazlasaydıkOturup aglamak istiyorum. Kim teselli edicek beni. Tum dunya birlessin gonlumu etmeye ugrassin istiyorum. Annem gelicek ama ona nazlanmak istemiyorum onun cocugunu dogurmicam ki. Annem bakmis buyutmus zaten gonlumu almasi gereken esim.
Hamileligimi duygu somurmek icin kullaniyormusum
Yok canım magazadan aldım small oldu bana gitmeden ara sor istersen ama belki daha değişik güzel şeyler de vardır bi git gör istersenInternetten mi aldın? Kaç günde geliyor? Ben burada gebe mağazası var oraya bakayım diyordum. Orada bu elbise yoksa bir de. Arayayım da sorayım bari. Bir de kaç beden aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?