2015 Şubat Anneleri

Hay allah ya simdi ben de uzuldum neyse giden gitnis onune bakcan artik yillik izin bizde yok ama birisi kullanmis calisabilirden sonra onu dogum sobrasini hesap ederlerken dusmusler yine malesef. Esas aldiklari aktarilcak surede bilfiil calisilan gunlermis

mutlu yaşlar oğluşuna

Nur2808 ın bahsettiği benim canım ben de ebebekten 60 liraya aldım hem alından hem kulaktan ölçüyor. şöyle düşündüm bebek ateşlenirse zaten alnına falan nemli bez koyacağımızdan ısı düşecek; kulak içeriden gelen sıcaklığı veriyor daha sağlıklı olur. bu tamamen benim şahsi fikrim ama

ah bu hamilelik ne hale soktu bizi ayrıca o kadınlar her zaman var maalesef olay eşlerimizde bitiyor... o yüzden takma kafana...
sen kadınlığın en özel halindesin şu an boşver.
istediğin elbiseyi al bence; hem fazla kilo almamışsın sen galiba sonra da giyebilirsin... makyaj da zararlı diye yapmıyorsan yap 1 geceden bir şey olmaz. ben normal gezmelerimizde bile aksatmıyorum hafif bir makyajı. kapalı yerdir muhtemelen çizme hoş olmayabilir; babet giyebilirsin (bazen topuklu ayakkabıdan bile şık durabiliyor). içten bir gülümseme bir de tamam

koskoca 8 ayı geçrdimde şurda 2 ay geçmek bilmiyor dakikaları sayıyorum artık

benim dr normal yapabilirsin dedi
bu dr lar neye göre ezeryan yada normal diye tam bir karar veremiyorlar anlamıyorum
benim geçmiş dönemde geçirdiğim rahatsızlık için risk oluşturmasın diye demişti.ama nöroloğum pıhtılaşma yatkınlığı olanlar için sezeryan daha ii gibi bişe demişti. belki benim durumuma özgü bi durum. kadın doğumcu ile henüz hiç konuşmadım.pzt bakalım ne diycek.
temmuz bi de bizim hastanede yeni doğan küvezi yok muymuş ne. gerekince üniye gönderiliyomuş. öyle duydum.sen aynı yerde yapcan di mi doğumu

Sağolun canlarım benim. Bir anda gaza geldim sayenizde gecen gün krizantemciğğin de önerdiği şu elbiseyi düşündüm bakalım gebe mağazasında varsa önce ona bakayım. http://www.e-gebe.com/tr/hamile-elbise-abiye-scott
Sonra hm ve diğer mağazalara bakayım son durumu size bildirmeye çalışırım

aynı ben etlere saldırıyor. ben sevıyorum ama cidden gözlerı donuyor yemek görünce.

kardeşimi görüyorum ben de o yemek yerken diyorum bu kadın bu kadar yiyor ama zayıflamış galiba...
onedio da caps leri toplamışlar bir de flash tv de mi ne bir adam var ya bıyıklı onunla karşılaştırmışlar dün akşam gördüm ne güldümm

herşeye sen mi koşturuyosun ? bazen erkeklere sorumluluklar vermek gerekiyor
Kosturmuyorum aslinda. Sorumluluk aliyor. Ama ona cok yuk dusuyirmus annesi babasi gelsin hep beraber yasayalim istiyor. Kendi yuku azalicak tabi ama benimki ne olur hic dusunmuyor

Canım benim sen kndini inanki boş yere geriyorsun yapacağın şey ya netten yada denemek istiyorsan üstüne illede çıkıp dışarda elbise bak ayakkabı bak kndine sen güzel ve şık giyinip git öle hamileyim karnım var yada kilo aldım bana bişi yakışmz die baştn daha elbise bakmaya çıkmadan kndini şartlama bişi yakışmaz bna bişi bulmam die
ayyyyyyyy pozitif düşün kociş senin yapış bırakma geceboyu kocanı ben kıskancım vallahi kocama yapışır bırakmam tabi böyle kadınlarada kıskandığını yada iyice sahiplenmk için yapıştığını belli etme her zmn böleymiş gibi olsun. Ay bn önceden böle sırnaşık değildim kocamdan bna bulaştı galiba verdiğim akıllara bak

ben küvezi sormadım olmadığını tahmin ediyorum ama inş gerek kalmaz şimdilik hastaneden memnunum bu satten sonra hastane doktor değiştirmek istemem fazla seçeneğimiz yok zaten
tıpla ilgili iyi şeyler duymadım tabi mecbur kalırak yapacak bişey yok inş öyle bir mecburiyet olmaz

Evde boş kaldın saracak bişiler arıyorsun anlaşılan :))) ben de bi olay oldu sandım..ben de ank a gıttıgımde böyle olucam kesin. .biz eşimle bi süre farklı sehirlerdeydik sevgiliyken o istte ben ank daydim msjima 5 dk geç cvp yazsa olaylar olaylar çıkarırdim :)) geçen gün yine o günlere dönmeyiz di mi diyor :))

Oturup aglamak istiyorum. Kim teselli edicek beni. Tum dunya birlessin gonlumu etmeye ugrassin istiyorum. Annem gelicek ama ona nazlanmak istemiyorum onun cocugunu dogurmicam ki. Annem bakmis buyutmus zaten gonlumu almasi gereken esim.
Hamileligimi duygu somurmek icin kullaniyormusum

Büyük olasılıkla öyle giyinecekler. Geçen yıl ne güzeldi en gençleri bizdik bu yıl birsürü insan ile Başlamış yaş ortalaması 25 civarı. Hormonlar bana neler düşündürüyor yaw

çok şey düşündürüyor ama hiçççç boşu boşuna strese girme cancazım

Kosturmuyorum aslinda. Sorumluluk aliyor. Ama ona cok yuk dusuyirmus annesi babasi gelsin hep beraber yasayalim istiyor. Kendi yuku azalicak tabi ama benimki ne olur hic dusunmuyor

hımm o da farklıymış yaw, yoruldu mu acaba hayattan , bu hayat gaylesi bazen yoruyor
valla ben aynı evde yaşamak istemem ev içinde ev olmaz derler hep büyükler ama kv dem iyi kadındır aynı apartmanda olmak isterim

bişey olmaz allahın izniyle.. şehirlerarası yollar çok kapanmaz hele istanbul suan güneşli :))

Inşallah da benim yol uzun guzergah da cetin normali 13 saat ki bu halde mumkun değil durup dinlnmeden gitmek hatta olmazsa ankarada gecelesek mi diye de dysunuyoruz bakalim nasip. Aksaray civari karda sıkıntı bir de bolu dagi oralar iyi olursa sorunsuz variriz inşallah

Ah bu erkekler yok yere kırdıginin farkinda mi acep seni

Insanın elinde değil duygu sömürüsütyse de evet öyle. Onlar taşısaydı da biz nazlasaydık

Internetten mi aldın? Kaç günde geliyor? Ben burada gebe mağazası var oraya bakayım diyordum. Orada bu elbise yoksa bir de. Arayayım da sorayım bari. Bir de kaç beden aldın?
Yok canım magazadan aldım small oldu bana gitmeden ara sor istersen ama belki daha değişik güzel şeyler de vardır bi git gör istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…