2015 Şubat Anneleri

hımm o da farklıymış yaw, yoruldu mu acaba hayattan , bu hayat gaylesi bazen yoruyor
valla ben aynı evde yaşamak istemem ev içinde ev olmaz derler hep büyükler ama kv dem iyi kadındır aynı apartmanda olmak isterim
Calisiyorum diye ondan is beklesem hamilelikte nazlansam cocuga bakarken yorulsam hep ayni mantik annesigil gelsin. Ona is kalmasin da. Annesigil glince ben nasil is yapmam nasil rahat ederim ki. NOrmal zamnda yardimci olur saolsun ama boyle soyleyince insan kiriliyor

Bilmiyorum. cocukla ilgileniyor diye sanirim kaprisi. OZaman onceki zamanlarda pervane olmaliydi bana

Insanın elinde değil duygu sömürüsütyse de evet öyle. Onlar taşısaydı da biz nazlasaydık
somurmuyorum da ztn cocuk var yoruyor onu da. Bir kere botumu zor giyiyorum dedim alti ustu. Takildim kaldim ya bugun buna

bu aralar ben de öyleyim niye bilmiyorum. dün akşam boğasım geldi hiç konuşmadık zaten,muhattap olmadım girdim yatak odasına hastane çantalarını hazırladım sonra da yattım uyudum. sanki bir şey söylese ağlayıp susamayacığım gibi geliyor. ağlamakta istemiyorum ama ne bileyim bu aralar niye böyle oldu

hadi biz hamileyiz hormonlar suclu da erkeklere ne oluyor onlar da fahri hamile sanirim

Inşallah canım merak etme içini ferah tut bi gece kalın ankarada hem dinlenmiş olursunuz

Esin mi bu şekilde söylüyor

Canım Markası Ne Memnunmusun ?
ben yurt disindayim canim , burda bim gibi bi magazadan almistim, yani oyle tanidik bi marka deil ama ondan oncede digital termometreyle buyuttum iki çocugumuda , makatdan olçerdim hep , bence digital isinizi gorur ilk absta, o kadar çok paralar harcamaya gerek yok bi ates olçer için ama siz bilirisniz yinede
pediatre makatdan olçuyor baslarda , sonra annindan olçuyor buyudukçe

Insan sevdiğini kıskanıyor yaw

hadi biz hamileyiz hormonlar suclu da erkeklere ne oluyor onlar da fahri hamile sanirim

olabilir ama en azından anlayışlı da olmaları gerekir. ben her konuda çok sakin davranan hiç fevri olmayan bir insandım ama ne olduysa bu hamileliğim şu zamanlarında hiç bir şeyi gözüm götürmemeye başladı. gönlümü filan almasın azıcık hamile olduğumun farkına varsın yeter benim tek derdim bu. şurada toplasan 1 ay bile kaldı kalmadı ama hala adam akıllı benim ağırlaştığımın farkında değil artık şikayet etmiyorum oram buram ağrıyor diye ama hala benden çok şikayet sayıyor bana birşey söyleyince o da benim zoruma gidiyor. hiç bir işin ucundan tutmak yok hala benden bekliyor birşeyleri.

Resmen sardım

Kızlarrrrr ben gezmeye üşendiğim için ve eşimde sağolsun beni gezdirme diye söylendiği için alışverişi online e-bebekten aldım bugün kargolarm geldi nasıl duygulandım anlatamam Allahım yavrularımıza sağlıkla kullanmayı giymeyi nasip etsin inşAllah. Birde aslında lohusa şerbeti vermicektim ben kimse içmez diye ama yapmam için ısrar ettikleri için netten bu mika kadehleri aldım cam kadehlerle uğraşamam yıka et falan. Sizinde fikriniz olsun bide kurdele takılıyor bunlara kızlara da pembe ve kırmıxı versiyonları mevcut

Eklentiler

• image.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 88
Demekki hepsi aynı biz her gün bi posta kavga ediyoruz kocam triplerde acayip şekilde. Yok beni artık sevmiyorsun yok benimle ilgilenmiyorsun şaşırıyorum bazen o kadar çok istedikki yavru kuşumu o kadar çok diledim ki Allahtan şimdi böyle saçma şeylere takılması beni şaşırtıyor bende yavrum iyi olsun başka bişi istemem diyorum yalnızca.

kızlar canım sıkkın yaaa. az önce doktordan geldim doktor herşey iyi dedi kilo 2400 olmuş ama bel çevresi küçük dedi yemene dikkat et dedi oysa dikkat ediyırum günlük yumurta yoğurt muz eksik etmiyorum

kavga filan kar etmez bizimkine daha zararlı çıkarım o yüzden konuşmamakta buldum kolayı oyalanacak bir şeyler arıyorum kendime işten geldikten sonra. zaman geçince de yatıp uyuyorum, aynı şekilde o kadar çok istedik ki yavrumu bazen diyorum acaba ben mi kendi kendime istedim.ki öyle kolay olan bir çocukta olmadı zor zamanlardan geçtik el üstünde tutması lazımken adam benden dertli.az daha sabır deyip önüme bakıyorum,yavrularımız sağlıklı olsun az kaldı inşallah hayırlısıyla atlatıcaz bu hamilelik sendromlarını :)

kızlar canım sıkkın yaaa. az önce doktordan geldim doktor herşey iyi dedi kilo 2400 olmuş ama bel çevresi küçük dedi yemene dikkat et dedi oysa dikkat ediyırum günlük yumurta yoğurt muz eksik etmiyorum

Maşallah , bel çevresi küçükse ne olucakmış ki ? Kilosu iyi kendi de iyiyse daha ne olsun , üzülme hiç. Daha haftamız var normali yakalar. Bebeklerimizin fiziksel gelişimi şuan çok hızlı ilerliyor. Sen aynı şekilde beslenmeye devam et :)

Sendromu onlar yaşıyor bence biz değil kadın fedakar ve dirayetli adamlar zora gelemiyor her tatrtışmamızda yavrumu da üzecek diye gıcık oluyormm çünkü benim üzülmem onu da etkileyecek diye sakin olmaya çalışıyorum

canımı sıktı dönmüş suyu iyi kilosu iyi

ben de lohusa serbetı yapmıcaktım forumda bı arkadas tepsı ve kadeh susu paylasmıstı onu gorunce kıskandım valla. ben de yapcam dedim. onumuzdekı ay suslu seylerını alcam nasıpse. yatak odamı falan da suslesınler dıe malzemeler alcam. gelınce evımız suslu olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…