hepimizzz dadlıyızzz yafrummmNe tatlısın öle sen
maşallah :)34+0 dan herkeslere merhaba anacimmmm
Loğusalıkta asıl rüyalar:)) yok cocuk kaçırıldı diye bianda uyanmalar :)sorma yaa biran önce kucağıma almak istiyorum ama rüyamda evde unutuyordum çocuğu
hey ya rabbim. var bi tuhaflık
Kizlarr sizce gökçe mi bilge mi hangisi daha guzel bir isim? Yafff ne zormus isim secmek
bunu al bunu al :)
Bi süre 0 beklenti " moduna gir, noluyo desin. Ben de Senln gbym sürekli ağlayasım var, elimde değil yani kolay mı içinde olduğumuz durumOturup aglamak istiyorum. Kim teselli edicek beni. Tum dunya birlessin gonlumu etmeye ugrassin istiyorum. Annem gelicek ama ona nazlanmak istemiyorum onun cocugunu dogurmicam ki. Annem bakmis buyutmus zaten gonlumu almasi gereken esim.
Hamileligimi duygu somurmek icin kullaniyormusum
Hem de ne sevme, sabah kalkıp kahvesini hazırlamalar :)Insan sevdiğini kıskanıyor yaw
Kizlarr sizce gökçe mi bilge mi hangisi daha guzel bir isim? Yafff ne zormus isim secmek
Çok güzel olmuş canım.kızlar bebişimin şekeri için etiketini yaptım zor oldu photoshop indirip düzenleyemedim başka yöntemler denedim ve dün eşimle dijital baskı yapan bir yerde beyaz kalın bir a4 kağıda bastırdık inşAllah şekerleri de içine koyup hazırlarız zmnla yavaş yavaş etiketleri de zımbalarız üzerine ayy çok şeker bu tatlı heyecanlar
Sizce nasıl teyzoşlarımız etiketimiz ?
Tartisma aninda soyledi. Ben de kotu konustummEsin mi bu şekilde söylüyor
yalniz degilmisimolabilir ama en azından anlayışlı da olmaları gerekir. ben her konuda çok sakin davranan hiç fevri olmayan bir insandım ama ne olduysa bu hamileliğim şu zamanlarında hiç bir şeyi gözüm götürmemeye başladı. gönlümü filan almasın azıcık hamile olduğumun farkına varsın yeter benim tek derdim bu. şurada toplasan 1 ay bile kaldı kalmadı ama hala adam akıllı benim ağırlaştığımın farkında değil artık şikayet etmiyorum oram buram ağrıyor diye ama hala benden çok şikayet sayıyor bana birşey söyleyince o da benim zoruma gidiyor. hiç bir işin ucundan tutmak yok hala benden bekliyor birşeyleri.
hepimiz ayniyiz yalniz degilim sukurSendromu onlar yaşıyor bence biz değil kadın fedakar ve dirayetli adamlar zora gelemiyor her tatrtışmamızda yavrumu da üzecek diye gıcık oluyormm çünkü benim üzülmem onu da etkileyecek diye sakin olmaya çalışıyorum
iki isim de gundemde bizde. Bence bilge. Ama girumcemin cocugunda da varKizlarr sizce gökçe mi bilge mi hangisi daha guzel bir isim? Yafff ne zormus isim secmek
evde bir de cocuk olunca beklentisiz olmuyor. Of offfBi süre 0 beklenti " moduna gir, noluyo desin. Ben de Senln gbym sürekli ağlayasım var, elimde değil yani kolay mı içinde olduğumuz durum
ıkısı de güzel anlamı enguzel olanı koy derımKizlarr sizce gökçe mi bilge mi hangisi daha guzel bir isim? Yafff ne zormus isim secmek
cek balım cek ..çekemeyen anten taksıniremguzum cok sekersiniz :)) ben de özendim çekcem
maşallah ne kadar güzel , hiç sıkma canını lütfencanımı sıktı dönmüş suyu iyi kilosu iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?