2015 Şubat Anneleri

Bi süre 0 beklenti " moduna gir, noluyo desin. Ben de Senln gbym sürekli ağlayasım var, elimde değil yani kolay mı içinde olduğumuz durum

Çok güzel olmuş canım.

Kızlar bu arada ben yarın yine eminönüne gidiyorum inşaAllah Bu gidişle orda doğurcam ben:)) kardeşimin görümcesi doğum yapacak, ona hediye sepeti hazırlıycakmış. Aldıklarımı çok beğendi, benimde bi kaç eksiğim vardı, hastanede dağıtmak için çikolatamı falan alcam. Havalar güzelken gideyim, bidaha gidemem:)

Esin mi bu şekilde söylüyor
Tartisma aninda soyledi. Ben de kotu konustumm

yalniz degilmisim

hepimiz ayniyiz yalniz degilim sukur

Kizlarr sizce gökçe mi bilge mi hangisi daha guzel bir isim? Yafff ne zormus isim secmek
iki isim de gundemde bizde. Bence bilge. Ama girumcemin cocugunda da var

Bi süre 0 beklenti " moduna gir, noluyo desin. Ben de Senln gbym sürekli ağlayasım var, elimde değil yani kolay mı içinde olduğumuz durum
evde bir de cocuk olunca beklentisiz olmuyor. Of offf

Oy kocalardan dert yanmissiniz haklisiniz da cokca insan ozveri empati bekliyor ama ilk bebegi olan arkadaslar ya da evliliğin ilk zamanlarinda olanlar icin sasrtici degil. Baba olma duygusunu sindiremiyolar henuz fiziksel duygusal degisimlerimizi yadrgiyorlar ne denli etkili bir süreç oldugunu idrakte zorlaniyolar. Düne kadar sen sakrak pohpohlayan neseli isveli hatunlar bir anda sikayetler dizen oflayan inleyen bir hale dönüşünce afalliyolar sanirim. Dogumdan sonra duzelmeleri ve bekledgimiz empatiyi gostermeleri bu donemden cok daha muhim inanin. O yuzden olan bu diyip onumuz maclar icin zemin hazrlayin hamilelikte onlara da belli bi yuzde verin onlarin da dalgalanmalari var yazik bizle asık atmalari ondan

Ilk gebeligimde yalnizdim ayri sehirlerdeydik diye o yuzden cok bir destegini goremedim uzakliktan normalde benmki de ilgi bekler is guc sevmez yapmani da beklmez kendi de yapnak istemez. Buyuk kizanimda gebelik sonrasi bizim icin her ikimiz adina cok cetindi ben ciddi anlmda pskoljik çöküş yasadim saglik vb sikintilari ikimizi de cok gerdi hep kavga tartsma bi kacma arayisi oluyordu kabus günlerden uzun sure cikamadik esimle. Ama bu ikinci gebelikte ben esimin kiymetini anladim rabbime sukrettim. Hani kotu gunde gorursun ta bazi seyleri gurbette muhtacken ilgiye destege varligi desteği beni cok mutlu etti. Cocukla ilgilendi beni giydirdi yemek yoktu günlerce gik demedi disardan destek kuvvet yapti. Ben dinleneyim diye olanaklar tanidi ev isine yardim eder oldu falan masallah diyeyim merhanetlidit de bu kadarını beklemezdim hic ben de. Bu ikinci gevelik diye mi zamanla olgunlasiyor muyuz ondan mi bilmiyorum. Cok defa evliliğimz dis mihraklar yuzunden ucundan dönmüştür o zor zamanlarin ustune rabbmin ikrami belki de. Ikimizin birbrmze yakinligi sevgisini arttrdi bu gebeligim o yuzden ben hep dua ediyorum ben cok razi kaldim senden Allah da razi olsun diye. Dilerim sizinkiler de cabucak adapte olsun dogum sonrası hersey gonlunuzce olsun huzur anlayış birliktelik dolu inşallah. Tabi bizimki de degsmesn boyle kalsin mumkunse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…