çantamı hazırlıcam , bütün herşeyini çıkardım , yıkıcam
pembeleri bi arada beyazları bir arada birde hem hem pembe hem beyaz olanlar var onlarıda bir arada yıkıcam
amaaan amann çok iş var
birde küçücük kıyafetlere kocaman etiket basmışlar
kes kes bitmiyor
pfff (
Sserefraz85
sana katılıyorum. benım de esım saolsun elınden gelenı yapmaya calısıyor. bazen aynı duyguları paylasmayınca kızmıstım ona. o zaman bana senın gıbı ıcımde bı canlıyı hıssetmıyorum ben nası senı anlayabılırım demıstı. o zaman anladım kı suan bızım annelıgı hıssetmemız gıbı onlar babalıgı hıssetmıyor henuz. ancak dogunca emek verınce zamanla anlayacaklar.
ama tabı arada duygusal ve fızıksel olarak zor bır surecten gectıgımızı sureklı hatırlatıp benı motıve etmesını saglamaya calısıyorum
Eşim kızımın yanına gitmiş, görüntülü aradı. Kızım beni görünce suratı değişti, üzüldüğünü hissettim Ben konuşamadım bile çok kötü oldum. Eşimde anladı, kapattı. Ayyy özledim kuzumuuuu
ben küvezi sormadım olmadığını tahmin ediyorum ama inş gerek kalmaz şimdilik hastaneden memnunum bu satten sonra hastane doktor değiştirmek istemem fazla seçeneğimiz yok zaten
tıpla ilgili iyi şeyler duymadım tabi mecbur kalırak yapacak bişey yok inş öyle bir mecburiyet olmaz[/QUOTE
ben sevmiyorm tıp ı ama sanki orayı tercih etcem gibi. orda da dr um var. yedek tutuyorum.
sende benim gibi zayıf hamile kalmışsın
çok kilo aldın mı ?
ben aldım ve inanılmaz çatladım sen çatladın mı ?
karnın hiç yok gibi belkide üstün bol ondandır ama hemen gidicek bu karın
benim kesin sarkıcak