2015 Şubat Anneleri

Kızlarrrr bakın bakalım ya göbeğim aşağıda mı? Taktım valla herkeste göbeğin aşağıda diyor canım sıkılıyor ama sizce doktorum ultrasonda farketmez miydi söylemez miydi yani kontrolde?

Eklentiler

• image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 97
çantamı hazırlıcam , bütün herşeyini çıkardım , yıkıcam
pembeleri bi arada beyazları bir arada birde hem hem pembe hem beyaz olanlar var onlarıda bir arada yıkıcam
amaaan amann çok iş var
birde küçücük kıyafetlere kocaman etiket basmışlar
kes kes bitmiyor
pfff (

S serefraz85 sana katılıyorum. benım de esım saolsun elınden gelenı yapmaya calısıyor. bazen aynı duyguları paylasmayınca kızmıstım ona. o zaman bana senın gıbı ıcımde bı canlıyı hıssetmıyorum ben nası senı anlayabılırım demıstı. o zaman anladım kı suan bızım annelıgı hıssetmemız gıbı onlar babalıgı hıssetmıyor henuz. ancak dogunca emek verınce zamanla anlayacaklar.

ama tabı arada duygusal ve fızıksel olarak zor bır surecten gectıgımızı sureklı hatırlatıp benı motıve etmesını saglamaya calısıyorum

Kızlarrrr bakın bakalım ya göbeğim aşağıda mı? Taktım valla herkeste göbeğin aşağıda diyor canım sıkılıyor ama sizce doktorum ultrasonda farketmez miydi söylemez miydi yani kontrolde?
bence gayet normal yerlı yerınde duruyor

Eşim kızımın yanına gitmiş, görüntülü aradı. Kızım beni görünce suratı değişti, üzüldüğünü hissettim Ben konuşamadım bile çok kötü oldum. Eşimde anladı, kapattı. Ayyy özledim kuzumuuuu

Canım Benim Karnımda Aynı Senin Gibi Banada Herkes Aşağıda Diyo Karnın Yok Diyolar Ama Doktorum Gayet İyi Herşey Yolunda Diyo Takılma Bence Boşver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…