- 5 Ekim 2011
- 2.898
- 1.851
- 248
Kızlar ben hıçkırıklarını sol kasık tarafımda hissediyorum baya aşağıda bu döndüğünün göstergesimidirki![]()
evet yukarıda hissetmiyorsan dönmüştür canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben hıçkırıklarını sol kasık tarafımda hissediyorum baya aşağıda bu döndüğünün göstergesimidirki![]()
oyy güzel haberler getir inşallah canım :)Az sonra bebişi görücez Allam inş yüzünü gösterir bi ay oldu :) görmeyeli gülcemalini sevgilimin <3
Ya son hafta donen oluyormus hiç sıkılmayalımte şimdi hıçkırıyordu yavrum ta midemde kafadöner mi acaba daha var ama haftaya cuma doktor kontrolüm var soracam doktora dönmüşmü dönmemişse dönermi diye
![]()
ohh maşallah tatlı kuzuna :)Kızlar bebişi ters olanlar üzülmeyin =) dönmüş bnm yavru sizinki de döner . 2.039 gr olmuş bnm pandam
Gerçekten ben de o konuda çok endişeliyim. Çocuğuma iyilik yaptığımı sanıp o hale sokmak istemiyorum.
Neye göre,nasıl yetiştireceğimi bilmiyorum.
Bende tam değil ona vereyim.
nerdee kalmıyor tabi canım hergün yeniden yemek pişiyor eşimin sadece anlamadığı konu o onun dışında temizliğide o yapıyor tozuda o alıyor banyoyu tuvaletide temizliyor e zahmet olcak banada yapıyorum
ben ayarladım cnm cantamı bıkac eksık var onlarıda ıcıne sıgdırabılırsem tamamdır. kucuk bır cantayla basladım suan ortaboy tekerleklı bavuldayım :) sıgmıyor hıc bır sey :)
kız sız ne yapıyonuzda aksama kadar bu kadar yoruluyonuz bacım..yemek yapmak yorucu bırsey degıldır kı..yemegı hazırlamak 10 dk gerısını ocak yapıyor zaten.. ev ısı yapamıyonuz yoruluyonuz,yemek yapamıyonuz ypruluyonuz,camasır yıkayamıyonuz(mak.nın dugmesıne basarak)bıle yoruluyonuz...
![]()
Kızlar bebişi ters olanlar üzülmeyin =) dönmüş bnm yavru sizinki de döner . 2.039 gr olmuş bnm pandam
Kızlar elbiseyi aldım şimdi starbucks ta oturdum sütümü içiyorum![]()
Niye ayip olsun evladısın sonucta sen de dünyaya gelirken onlar da gecti bu yoldan destek olmaya gonullu baba bulduysan hic cekinme maşallah de sukret:)
ilk dogumumda da annemlerdeydim esim yetisir mi kaygisi vardı doktorum anadolu yakasında idi babamlar avrupa yakasında. Son ay yedi bitirdi kendini babacım pazartesi cuma dogurma haftabasi haftasonu trafik felç yetsemezsek. Sabah olmaz dimi köprü sıkısık hemen mi oluyordu bu dogum ne kadar suremiz olur beklersin varana kadar diymi diye diye yemis bitrmsti beni de kendini de sezeryan karari cikinca ohhh dedi adamcagizsimdi yine dogumda ordayim yine dr buyuk ihtimal karsida olacak. Bu kez nornal icin direncem vakit falan muamma esim denk gelir mi yetsir mi mechul yine. Dahasi babamin sagligi eskisi gibi degil onu stres altinda birakmak istemiyorum acilen b c d planları bulmam lazım kendime. Acep sancı varken arac surebilir miyim ki
![]()
Foto isteriiiiizzzz :)) nerden aldın canım ?Kızlar elbiseyi aldım şimdi starbucks ta oturdum sütümü içiyorum![]()
Kızlar bebişi ters olanlar üzülmeyin =) dönmüş bnm yavru sizinki de döner . 2.039 gr olmuş bnm pandam
ne kadar uzaklik canim 10 saat varmi, yine alir bence bi 10 saati çocugun dogmasi, hastaneye goturemeez ama bence dogum esnasinda yaninda olabilir
Foto isteriiiiizzzz :)) nerden aldın canım ?
Ya son hafta donen oluyormus hiç sıkılmayalım
Güle güle giyin canım :) hangi bedende daha rahat hissettiysen kendini onu alman iyi olmuş..ben ayakkabı evdeki topuklulardan birini giyerim diye yeni bişi bakmadım ya ten rengi mi diyorlar öyle bişi giyerim ya siyah diye dusunuyorumGebeden aldım işte Pişti olduk senleyalnız M bedeni tam oldu ama yine de L aldım yaw. Arada çok fark yok ama Aklım takıldı. Ayakkabı sen ne aldın? Ben babet baktım biraz dolgu topuklu leopar gibi desenli bişey çok rahat oldu o elbisenin altına olur mu bilemedim ama rahat diye aldım bakalım.
iyi diyorlar ciğerleri gelişiyormus hickirdikcaKızlar bnm bebeğim günde 3 4 kere hıçkırıyor sizde durum nasıl. Iyi bişi dimi bu
Cok saol :) canm bnmohh maşallah tatlı kuzuna :)
Benm kötü kalpli doktorum da döndüğünü görünce hiç memnun olmadı :) seninki de belki kendi temennisini iletmiştir sen bakma kimseye , Allah bilir ya daha kaçıncı hafta sankiBizimki de hala tersmiş Dr bu haftalarda Dönmesi gerekirdi bundan sonra zor falan dedi yaw.
Güle güle kullan canm bnm :) gzl anneGebeden aldım işte Pişti olduk senleyalnız M bedeni tam oldu ama yine de L aldım yaw. Arada çok fark yok ama Aklım takıldı. Ayakkabı sen ne aldın? Ben babet baktım biraz dolgu topuklu leopar gibi desenli bişey çok rahat oldu o elbisenin altına olur mu bilemedim ama rahat diye aldım bakalım.