2015 Şubat Anneleri

Nazlamayana nasıl nazlanıcaz.
Adamda biraz belirti olacak ordan yola çıkarak nazlanalım.
Ona olsa aynı şey ben başında beklerim,endişe sarar ne oldu diye.
Geçen işyerinde bacağı azıcık kesilmiş.
Geldi eve batikonla temizledik. Sardık ama abartmıyorum böyle tırnak kadar kesik.
O abarttıkça ben nazladım. Oysa içimden kedi... Görmüş diyordum.
Yara iyileşti hala açıp açıp ona bakıyor.
Milyonda biri onda olsaydı.
Çorabımı giydiriyor ama.
ben ne naz yapmayı bılırım, ne de başkasının nazını cekmeyı..
esım menüsküs amelıyatı oldu yaz tatılınde.aman ya rabbım sanarsın acık kalp amelıyatı olmuş..
drun buna yap dedıgı egzersızlerı canım yanıyo dıye bana yaptırdı,ben bacağını kaldırıp ındırdım falan..
yemınle evlılıgımız sarsıldı onun nazı yüzünden..neymıs ben bakamıyormuşum,dune kadar tastan yumuşak ne varsa yerım dıyen adam yaptıgımyemegı beğenmez kulp takar oldu..
evde durdukça ona soylen buna soylen...bunuda kv de gördükçe tatılde geldık aha bu noktalara..
el kızı degılmıyım canım,merhamet bende ne gezsın :63::63::63:

mattika ben kan ılacı olarak FERPLEX FOL adında kucuk siselerde kan surubu kullanıyorum..alırkencok terettud ettım kabız olursam dıye..cunku nerdeysebutun vıtamın ve kan şurupları kabız yaparbenı..tam tersıne sankı bu ılac sayesınde vcye çıkıyorum dıyebılırım..kendımıde cok ıyı hıssedıyorum kullanmaya başlayalı..

yanı ılle kullanman gerekıyorsa dr a danışıp alabılırsın..
Dr.a gitmeme daha var gidip aile hekimine yazdirsam ozaman. Kanim sinirda 10-11 ama ferritinim sifir civari. Takviye sart dogum da yaklasiyor daha onemli.

Canım hamilelik sırasında ve sonrasında yaşanan bişimiş mg ve ca depoları azaldığından böyle şeyler oluyormuş yaşayanlar çok
senin istifraların geçmediyse bir doktoruna danış derim çünkü böyle şikayetlerde doktora danışılması gerekiyor diye okudum. Çok geçmiş olsun bu arada
Mide rahatsızlığım geçti ama ne zaman ağlasam burnum tıkanıyor bu sefer kusuyorum. Yarın sorucam doktora bakalım.

Dr.a gitmeme daha var gidip aile hekimine yazdirsam ozaman. Kanim sinirda 10-11 ama ferritinim sifir civari. Takviye sart dogum da yaklasiyor daha onemli.
al o zaman benımde 10.4 tu en son...bunu yazdı aıle hekımı..dr uma gore gerek yokmuş kanılacına ,kanım ıyıymısss..:KK67:
ben doğum sonrasıda kullanmayı dusunuyorum

Sen geç kalmışsın ben başından beri deniyorum olmuyor.
Nazlanma değilde cidden artık aşırı derecede yardıma ihtiyacım var.
benim de yardima ihtiyacim var da napalim kendimiz yapabildigimiz kadar. Dogunca yardim etsin daha onemli

kızlar gunaydın. birşey sormak istiyorum. benim karnımın alt tarafı çok ağrıyor. ve oturdugumuzda sandalyeye degen kemıklerımız (ne kemıgı oldugunu bılmıyorum ) cok acıyor agrıyor. yurumekte cok zorlanıyorum. acaba erken dogum belırtısı olabılır mı ? açılma denen durum dışardan kontrol edilebilir mi ? gerçi yrn doktora gitcem ama yine kafama takıldı.
adını sandalyeye değen kemık koyalım:KK48:

catı kemıklerınız ayrılıyor kızlar,agrılar ondan,vucud kendını doğuma hazırlıyor..ben aylardır yere oturamıyorum cunku adeta sag popomu bırı sol popomu başka bırı tutup ayırıyor gıbıı oluyor:KK51:

Kızlar kv bir bavul bebek Eşyası yollamış , içinde yok yok hepsi cok özenli , saolsun . Ama küsüs biz 10 aydır, annem ata teşekkür et dio edemiyorum , moralimi bozar bu halde bi de die :KK43: ya hep iyilik olsun istedim baktım olmadı kendimi çektim şimdi nasıl davranılacağını da bilmiyorum ..

bence ara, kırgınlığı aşmak istemiş belli ki o da , doğuma girecez küs olmamak lazım bence , herkesle helalleşmek lazım o da sana bi oğlan doğurmuş bacım , yerinde olsam arardım soğukluk kalksın aradan düşünmüş yollamış kadın kin tutma boşver , yapılanlar zaten unutulmaz ama o da onun ayıbı olsun.

benım okuscan sızınkıler kadar degıl kendı yok Allahı var..
mesela son zamanlarda hep o yıkadı benı.kemıklerım oyle agrıyorkı elımı kafama goturup sacımı yıkıcak dermanım olmuyor...banyoda kalp atışım yukselıyor baygınlık gecırıyorum dıye bekliyor..
ev temızlıgını son 1 aydır hep ıkımız beraber yapıyoruz(genıs temızlıklerı)..
amabence bunları zaten yapması gerektıgınden ben ektra bısey olarak gormuyorum..

Günaydın. Çok aktifsin bu günlerde.

Kiz ne bileyim uyuyamiyorum yatamiyorum rahat değilim saracak bir yer arıyorum :KK48: bak su fitili koydum gece birşey alamamıştım kalktim acayip kaşıntım var dokunuyor sanki bu fitil bana nerden kullandım yaa çok pismanim :KK12:

Gümüş rengi bir atakkabı arıyodum birtürlü bulamadım bunu da aldım ama hiç içime sinmiyor Kötünün iyisi gibi. Bu arada az önce deneyeyim dedim sıktı :KK66: bugun çok yürüdüm herhalde ondan bir parça daha şişmiş :KK66: umarım o gece de rahatsız etmez.

şimdiden tuzu azalt bari iyice

Günaydın kızlarrrr bol tepikler hepimize :) güzel sağlıklı mutlu hayırlı bir gün olması dileğiyle :)

cherish dedi:
Kızlar kv bir bavul bebek Eşyası yollamış , içinde yok yok hepsi cok özenli , saolsun . Ama küsüs biz 10 aydır, annem ata teşekkür et dio edemiyorum , moralimi bozar bu halde bi de die :KK43: ya hep iyilik olsun istedim baktım olmadı kendimi çektim şimdi nasıl davranılacağını da bilmiyorum ..

bence arama..
bızde küsüz..degıl 1 bavul eşya vallahı kılo kılo altın taksa bana çocuğuma uğurlar olsun...
senın kv denın yaptığı benımkının de bana doğumda bakmaya gelmek ıstemesıne benzemıs..sen onca lafı soyle..elınden gelenı ardına koyma..sonra bı tane bısey yap hoppppala gülüm yaz geldı..yok ole

Günaydın guya evdeyim uyku haram yine. Ne nalet bi enfeksiyonmus yarabbm sanki beynim eridi de o akıyor. Balgam gibi de değil söktürücü kürler vb yapinca rahatlayayim. Boyle arkada biyerde zamk gibi biseyler tikiyor nefesimi bogulcak gibi oluyorum kızarıp morariyorum basinctan resmen:KK43: demin cikartmak zorunda kaldım ve sanırım kasılma yasadim cok kotu bir agri girdi karnima sertlesti bi anda poff bebise zarar vermiyodur inşallah bu zorlnmalar

Vermez canim 1 2 gune toparlarsin birdahada yasamazsin insallah.....

artık nerede 35. gebelik haftasını okumaya kalksam doğum ile ilgili şeyler yazıyor ne meraklılar bizi doğurtmaya :rolleyes:

benım okuscan sızınkıler kadar degıl kendı yok Allahı var..
mesela son zamanlarda hep o yıkadı benı.kemıklerım oyle agrıyorkı elımı kafama goturup sacımı yıkıcak dermanım olmuyor...banyoda kalp atışım yukselıyor baygınlık gecırıyorum dıye bekliyor..
ev temızlıgını son 1 aydır hep ıkımız beraber yapıyoruz(genıs temızlıklerı)..
amabence bunları zaten yapması gerektıgınden ben ektra bısey olarak gormuyorum..
banyoda sicak suyla yikanirsan fenalik gelir. Ben resmen soguk suyla yikaniyorum. Ozaman birsey olmuyor.

O kemikler bende de çok ağrıyor. Oturup kalkarken zor oluyor bazen. Özellikle yorulunca daha çok acıyor yorulmamalıyız canım.

dun hıcbır sey yapmadım. dus aldım uzandım dırek esım hazırladı yemek bulasık falan. ıstanbula gıtcem kardesımın sozu var. ıns yol sıkıntı olmaz.

Back
X