- 21 Eylül 2010
- 1.927
- 2.305
- 248
Muz canım.hangi meyve kız o ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muz canım.hangi meyve kız o ?
geçmiş olsun.sağlık ocağına gıttım kan sonuçlarımı aldım. vitamın kan yerlerde.
B12 = 76 ( alt sınır:126)
HGB= 10,8
O KADAR et yıyorum ve balık yagı kullandım . süt yumurta
balık harıc hepsını yıyorum.
ne yapsamki
canım çok korktum bende kusura bakmayın giremedim sorun çıktı nette
ama çok şükür hareketleri düzeldi
sanırım stres ve yorgunluktan olmuş
2 gündür paso yatıyorum baya hareketlendi sıpa
muayene olamadım işte doktor ameliyata girmiş acil ne zaman çıkacağı belli değil dedi sekreteri
haftaya gideceğim
eşimde arasaydın gelmeden diye kızdı
arasam ne olacak ben randevu almışım zaten acil çıkınca adam ne yapsın
sağlık ocağına gıttım kan sonuçlarımı aldım. vitamın kan yerlerde.
HGB= 10,8
ne yapsamki
çay çay. resmen bağımlıyım sıgaradan sonra. sadece sabahları ıcıyorum ama demını görsem sımsıyah. başka turlusu zevk vermıyor. ama başka ıcecek de sevmıyorum. çay yoksa kahvaltıdan zevk almam ımkansız.geçmiş olsun.
et yerken yanında yoğurt yada ayran tüketiyorsan demiri bağlıyordur ondan işe yaramıyodur belki yediklerin?
demir hapını ben ara öğünde bir meyveyle(genellikle mandalin) birlikte alıyorum. c vitamini demirin emilimini kolaylaştırıyomuş.
çay çay. resmen bağımlıyım sıgaradan sonra. sadece sabahları ıcıyorum ama demını görsem sımsıyah. başka turlusu zevk vermıyor. ama başka ıcecek de sevmıyorum. çay yoksa kahvaltıdan zevk almam ımkansız.
hamıleyken b12 ıgnesı yapıyorlar..ılk kızımda yaotırmıstım..çay çay. resmen bağımlıyım sıgaradan sonra. sadece sabahları ıcıyorum ama demını görsem sımsıyah. başka turlusu zevk vermıyor. ama başka ıcecek de sevmıyorum. çay yoksa kahvaltıdan zevk almam ımkansız.
sağlık ocağına gıttım kan sonuçlarımı aldım. vitamın kan yerlerde.
HGB= 10,8
ne yapsamki
artık 15 de bi çağırıyor beni canım
b12 iğnesi var, doktor sana onu önerir bence benim de düşüktü de iğne vermişti ama bekarken, hamileyken yapıyolar mı bilmiyorum iğne, çok düşük olunca hap toparlamıyor. ben mide sorunu olanların b12 eksikliği yaşadıklarını duymuştum emilim sindirim olaylar işte
TSH : 1,93
bu ne işe yarıyor. özellıkler ıstemıstı doktor.
hep normal cıkıyorda ısrarla bunu neden ıstıyorlar .
Gecmiş olsun cnm şimdi nasıl olduncanım maşallah iyiyim yine. istifradan sonra açıldım zaten. yani pert değilim :)))
Benim de haftaya 36. hafta olacak inşallah.Doktor sonrasında her hafta çağıracağını söylemişti,Sen ne sıklıkta gidiyorsun kontrole?Risk falan varmıydı sende ? Yoksa doğum yaklaştı diye kontrol amaçlı mı yalnızca ?
metabolizmanın çalışıp çalışmadığına bakıyorlar. TSH 4 ve üzeri çıkarsa tiroidlerin az çalışıyor demektir.TSH : 1,93
bu ne işe yarıyor. özellıkler ıstemıstı doktor.
hep normal cıkıyorda ısrarla bunu neden ıstıyorlar .
Ben de aynıyım.Sıcak su olmadan anlamıyorum banyodan hiçbir şey zaten çok üşüyorum.yıkandığım suyun sıcaklığı 50 derece..45 tı donuyorum dedım esıme 1 saatte kalsam suyun altında ıcım tıtrıyor gıbı oluyor..yıkanamıyorum soğuk suyla ben yaa..![]()
iyi haberlerle gelırız ınsanllah.
benımde 11:30 da beraber gelırız gerı.
sen ordan işe mı gıdıyorsun.
Wuwww Anlamsız cümle olmuş tabi :))) karnıma kız karnına basacam dedi :) italyaneyi basacam dedi kiz ebe
bide sne nerdeydin ben hep untuyorummm : ))