2015 Şubat Anneleri

günaydın anneler
:110::110:
gece wc ye gidip geldim yattım bi baktım karnım yumuşacık bi yokladım bebek yok harekette yok sola döndüm olmadı sağa döndüm olmadı sırt üstü yattım yok bi hareket çok korktum bu niye kıpırdamadı diye zaten çok hareketli bi bebek değil neyse gece en az 2 saat uyumadım en son sabah ezanından sonra hareket etmeye başladı rahatladım, seremcemin dediği geldi hep aklıma onunki kordonun üstüne yatmış ya dedim öyle mi oldu böyle mi oldu , off neyseki iyiyiz şimdi

Dr a sordum bu kordon üzerine yatmayı. Ilerdeki su yüzünden sıkışamaz dedi. Suyun basıncıyla üstüne yarsa bile kordonu sıkıştırmazmış. Su altında bişeyi sıkıştırmayı dene yapamazsın dedi. O yüzden bebişin suyu iyi olsun ona dikkat edelim biz.

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
şimdi doktordan geldim
raporumu aldım çok şükür
ama muayene olamadım doktor ameliyata girmiş
sekreteri muayene olmak istersen doktor ameliyata girdi ama sadece raporumu istiyorum dersen ben verebilirim dedi
bende raporu aldım sadece
muayene haftaya kaldı
şimdi 1 hafta daha bekleyeceğim çok sıkıcı yaa

Canım hayırlı olsun raporun ;)

alttan muayene için erken değil mi en az 38 de bakılması gerekiyor diye biliyorum. ha senin vajinaya bakarsa bilmem ama çatı muayenesi için bence ellettirme henüz. çünkü doğumu başlatabiliyormuş.
Ah ah haftalardir cati muayenesinden skldm

Kizlar size bi kac sorum var..

Doktorum bana uzan dedi zaten calismiyorum ya oturma yerine uzan daha iyi dedi. Bende bi cok hamilenin aksine sirt ustu yatinca nasi rahatliyorum anlatamam. Ama sirt ustunun iyi olmadigini duydum. Bi dahaki gidisimde sorcam doktoruma.. sola yatmak mi en iyisi sizce?

Kizlar bi de her gidisimde nolur nolmaz diye agda yaptiriyorum hep. 32 haftadayim henuz ne zaman bakiyolar alttan genellikle? Ay doktorum erkek ama ben hic cekinmem o dert degil de agda konuau da cok hassasim hazirliksiz yakalanirsam cok utanirim. Hamilelikten tuylerim de gec cikiyo bos yere hep kuafore gidiyorum..

Ya bi de normal dogurursam nasi anlicam herhalde her gun agda yapmam lazim. Ay benim de derdime bak ya hahahah

ben hamilelikten önce lazer yaptırmıştım o yüzden çıkmıyor :KK73::KK28: bazı bolgesınde çok az çıkıyor 2-3 ayda bir onu da jiletle alıorum. ayna ile halledebilirsiniz. ben de öle bakıorum. :oops:

Ah ah haftalardir cati muayenesinden skldm

senin mecburi de niye bir kere değilde hep yapıyor :S ay doktorlar niye bu kadar tuhaf bir kerede anlamıyor mu? zaten aşırı geriliyorsun oranı doktora açınca birde sürekli yapması ilginç yani :S

senin mecburi de niye bir kere değilde hep yapıyor :S ay doktorlar niye bu kadar tuhaf bir kerede anlamıyor mu? zaten aşırı geriliyorsun oranı doktora açınca birde sürekli yapması ilginç yani :S
Cnm acilmam oldugu mecbur bakio cnku bi anda 5 cm bile acilabilirmis.yada hic açılmazmis ama allaha sukur 1 bucuk cm mis dha acilma.olmamis bu ara su sizintisi problem iste

açılma başladıktan sonra aylar ıcersınde hızla devamı gelebılıyor..bazen olduğu gıbıde kalabılıyor..ona o yüzden her muayenede bakıyorlar anladığım kadarıyla..açılma artarsa onlem almak amaclı

esoba aile hekimine son gidişinmiydi birşey dedimi. benim hemşireye pazartesi gidicem bana son gelişin bir daha bebek doğunca onu takipe geleceksin dedi. biten var mı böyle sağlık ocağında ki kontrolleri.
benım ebe hemsıre falan yüzüme bakmıyorlar. aıle hekımımde hamılelelıkten dolayı gıttıgımı bılmıyor bıle. ben soyledım doktorum ıstedı dıye. yanı takıp dıye bır sey yapmadı aıle hekımı. tetanos olmadım dıye orda koptu bağlarımız sanırım.
:)

Cnm acilmam oldugu mecbur bakio cnku bi anda 5 cm bile acilabilirmis.yada hic açılmazmis ama allaha sukur 1 bucuk cm mis dha acilma.olmamis bu ara su sizintisi problem iste

ama işte su sızıntın da var ya daha fazla açılırsa ay allah korusun sen yat dinlen kalkma yerinden mümkünse. biraz daha sabretsin beyefendi içeride :)

açılma başladıktan sonra aylar ıcersınde hızla devamı gelebılıyor..bazen olduğu gıbıde kalabılıyor..ona o yüzden her muayenede bakıyorlar anladığım kadarıyla..açılma artarsa onlem almak amaclı

anladım yani bakması iyi birşey. ama ne bileyim korktum bir an sürekli türteleyince doğum vs başlar diye. hep okuduklarım çatı muayenesinden sonra doğum başladığı yönde idi o yüzden tırstım :S

benım ebe hemsıre falan yüzüme bakmıyorlar. aıle hekımımde hamılelelıkten dolayı gıttıgımı bılmıyor bıle. ben soyledım doktorum ıstedı dıye. yanı takıp dıye bır sey yapmadı aıle hekımı. tetanos olmadım dıye orda koptu bağlarımız sanırım.
Benimkide tetanoz olmayinca aramayi kesti cagirmiyo

anladım zaten yokmuş senin. benimde sanki birşey yapmıyor ki yatırıyor sedyeye kalp atışını ölçüyor sonra kilo tansiyon bakıyor tamamdır :d

sağlık ocağına gıttım kan sonuçlarımı aldım. vitamın kan yerlerde.
B12 = 76 ( alt sınır:126)
HGB= 10,8
O KADAR et yıyorum ve balık yagı kullandım . süt yumurta
balık harıc hepsını yıyorum.
ne yapsamki

Bence bu sonuçlar gerçeği yansıtmayabilir. Kan hacmi arttığından ölçümleri etkiliyormuş. Demir hapı alıyorsun di mi? C vitaminiyle birlikte almaya gayret et. tsh sonucun ne?

anladım zaten yokmuş senin. benimde sanki birşey yapmıyor ki yatırıyor sedyeye kalp atışını ölçüyor sonra kilo tansiyon bakıyor tamamdır :d
ee bakıyor işte başka ne yapacak. ben ıste bır kez ısım dustu endıselendım zorla baktı kalp atışına .
onda da hıssetmıyorum dıye gozlerım doldu oyle bakıverdı.

anladım yani bakması iyi birşey. ama ne bileyim korktum bir an sürekli türteleyince doğum vs başlar diye. hep okuduklarım çatı muayenesinden sonra doğum başladığı yönde idi o yüzden tırstım :S
benımde oyle oldu:KK70:..ılk catımuayenesı 39+5 te parmak degıl-el degıl -kol sokulmak suretiyle yasadım ve ogun doğum yaptım :rolleyes:

Back
X