2015 Şubat Anneleri

Bak avokadoda çok Demir var limon sıkıp yersen Kansızlık için çok iyi. Ben bazen ekmeğe Tereyağ gibi sürüp yiyorum bazen yeşil salataya koyuyorum üzerine de balsamik sirke mmmm güzel oluyor :KK66:
sert deilmi o , ekmege nasil suruyorsun
alayim deneyim bari, tadi naslki eskimi mayshosmu acimi tatlimi : ))

:))) ne ara bakdin kiz o plesantaya :)))
plasenta deyince aklima geldi , bizde amniyoz sivisini alacaklar yada bi su iste unuttum simdi adini : )))
onunla arastirmalr falan yapiyoalrmis , bilim adina kullanilacak yani çope gitmesi yerine
bi ise yarariz insallah ..

Ne araştırıyorlar acaba?

Ben kaşarlı ekmek yapıcam bugun fırında.
Ohh ekmeknyiyebiliyor musun?
Ekmeğin üstüne kaşar koyup fırrına mı koyuyorsun?
Eşin yok sanırım.
Bizimki gelecekte balık alacak. B12 düşük diye fırçaladım bana bakmıyorsun diye.
Senin yüzünden sağlıksız beslendim kilo aldım dedim.
O da haklsın dedi ama hep mesaide.

kordon yada plasenta kani olarak geçiyormus ismi
kemik iligiyle ilgili arastirma ve tedavilerde kullaniyolarmis ..
dogumdan sonra bebege pediatre banada jinekolog bakip hasta olmadigimiza dair evrak imzaliyor , onu gonderiyorum sonra isleme basliyolar
iki koca sayfa var genelde greffe den bahsediyor oda ilik olmasi lazim Tr si, ozeti bu valla : )

ayağımi sandalye cizince aşı olmak için gittim bnm aile hekimim teee ank da kalmıştı :))) tetanoz aşısı olcam diye aile hekimimi de ist e aldırmış oldum.hamileligi de bildirmiş oldum :) bile isteye bildirmedim yani :)

Yine de böyle durumda aile hekimi hiç aklıma gelmez hemen hastaneye giderim ben. Bu aile hekimliği kaç yıldır var Fransa'da dururken iyice FRANSIZ kalmışım olaya.

Yine de böyle durumda aile hekimi hiç aklıma gelmez hemen hastaneye giderim ben. Bu aile hekimliği kaç yıldır var Fransa'da dururken iyice FRANSIZ kalmışım olaya.
frandayken hasta olmuyormuydun kiz burdada aile dr una gidiliyor ya
gerçi ben çocuklari hiç goturmedim pediatra goturrum, jinekologumuda es geçmem
grip olursam ilaçsiz atlatirim, baskada sebebp olmadi pek sukur aile hekimine, hiç sevmiyorum adami bi haltdan anladigi yok : ))))

Bizim hastanenin hemen yanında sağlık ocağı var o yüzden hemen oraya gittim yoksa ben de normalde gitmezdim o kadar gitmiyorum ki 6 yıldır istteyim ama aile hekimim hala ank da kalmış :)

Ohh ekmeknyiyebiliyor musun?
Ekmeğin üstüne kaşar koyup fırrına mı koyuyorsun?
Eşin yok sanırım.
Bizimki gelecekte balık alacak. B12 düşük diye fırçaladım bana bakmıyorsun diye.
Senin yüzünden sağlıksız beslendim kilo aldım dedim.
O da haklsın dedi ama hep mesaide.

Benimkini tam buğday ekmeğine yapıcam eşiminkini normal ekmeğe. Dilim dilim kesip üzerine kaşar dilimleri koyucam pul biber döküp fırında kaşarlar eriyene kadar pişiricem o kadar. B12 en çok kırmızı ette var ;)

Back
X