2015 Şubat Anneleri

Eee yani alışveriş merkezi seven insanın da öyle olur. Benim Kocanın 3 tane pantolonu var. Alsan bile neye taktıysa onu giyinir.
Doğru söylüyosun. Onu evdemi bıraksam dışarı çıkarken :) ütümü bitirdim. 8 tane falan pantolon ütüledim, gömleği sayamıyorum artık. Önceden ütülenmiş pantolonlarıda var.

kızlar göbeği çok ellemek erken doğuma neden olurmuş böyle bişey duydunuzmu

arkadaşa doktoru karnın sertleştiğinde elleme çocuk anne şefkatini hissedip hemen gelmek için acele ediyor demiş
benim elim karnımdan ayrılmıyor hiç
evet ama ovalamiyorsundur sonucta. Dogumu baslatmak icin gobege masaj vs yapiliyor. Erken dogum yasayan topiklerinde de okumustum. Ben elimi koyuyorum ama oksamiyorum

Dr b12 iğnesi ve magnezyum verdi.
İğneyi haftada bir dedi ama reçetede günde bir yazıyor.
Vurulan varsa nasıl vuruluyor acaba?
5 gunde bitirdim ben. Dr gun asiri da olur ama hemen yaptir bitsin artik bebej buyudu bir an once yukselsin dedi

Iki gündür oğlum hasta dün sabaha kadar yatamadım gece 4'te ılık duş aldırdım, Ateş'ten nasıl titredi :KK43: sabah 9'da yarım saat uyudu. Tabi bende iyi değilim başım ağrıyor :KK43:
Ayyy çok geçmişolsun canım. Çocuklar hasta olması ya kıyamıyorum hiç.

Son Kalan bir makine daha bebiş giysisi yıkandı ütülendi;) Çanta da tamam . Nevresimler kumaşı yarın terziye veriyorum o da 1 haftada teslim etse beşiği kurucam :) cok heycanlı. (Erken gelemezsin kuzuko nevresimin hazır değil kapı süsün 10 gün sonra geliyor )

Son Kalan bir makine daha bebiş giysisi yıkandı ütülendi:KK66: Çanta da tamam . Nevresimler kumaşı yarın terziye veriyorum o da 1 haftada teslim etse beşiği kurucam :) cok heycanlı. (Erken gelemezsin kuzuko nevresimin hazır değil kapı süsün 10 gün sonra geliyor )
ay ben daha hic bi hazırlık yapmadım:mad:

Son Kalan bir makine daha bebiş giysisi yıkandı ütülendi:KK66: Çanta da tamam . Nevresimler kumaşı yarın terziye veriyorum o da 1 haftada teslim etse beşiği kurucam :) cok heycanlı. (Erken gelemezsin kuzuko nevresimin hazır değil kapı süsün 10 gün sonra geliyor )

Yumusama kendisi olussa sancin kisa surerdi. Suyun mu gelmisti de beklemedi dr
suyum azar azar gelıyordu..6 saatkadar bekledim evde sancı gelmedı suda bırdenbosalmadı..nette su sızmaya başladıktan sonra bebegın enfeksiyona acık olduğunu okumuştum önceden..ıcım rahat etmedı gıttık sabah 5 te hastaneye..ebe 1 cm açıklık var kendıdr unda gorsun yatırıp yatırmayacagına o karar verır dedı.

8:30 a kadar bekledik dr geldı 1.5 cm açıklık var dedı.(belkıde benı eve gonderebılırdı ama o doğurtmayı tercıh ettı cunku 39+5 tım) rahmın cok sert yumuşaması lazım yoksa açılman cok gec olur dedı fıtıl koydu..daha odama gelır gelmezde sıddetlı sancılar başladı dk bır gelen sancılar...12 saatboyuncada hafiflemeden bu sekılde devam ettı..enf. rıskı yüzünden antıbıyotık verıldı..

onun mudahalesı doğumu başlattı yanı.acıklık 10 cm ı bulunca tam çatala çıkarken bırden suyum boşaldı ve cok geçmeden kızım dogdu..suyum onden tamamen gelseydı buda sancı surecını kısaltacaktı bence

Canım nerelerdesin sen.dizilerden ne haber :KK48: benimkisi daha almadı doğum pozisyonunu bugün itibariyle 34+0im
çok fazla forum da vakit geçiremiyorum canım dizilere de ara verdim :KK54:
bende 33+2 yim hala ters farkedebiliyorum pazartesi günü kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek :)

Doğru söylüyosun. Onu evdemi bıraksam dışarı çıkarken :) ütümü bitirdim. 8 tane falan pantolon ütüledim, gömleği sayamıyorum artık. Önceden ütülenmiş pantolonlarıda var.
Nasıl o kadar ayakta durdun diyeceğim ama haftanın 3 günü Eminönü dolaşan kadına ne yapar ütü.
Tü tü Allah nazardan saklasın

Bende bittiğini bir görsem. Gittim bugün internetten nevresim takımı aldım kendime evde yedek olsun diye
Bir sürü ihtiyaç var derdim neyse. Markafoni de gördüm. 134 tl idi.
Kelebekli. Bende birde at ve kelebek merakı var.

Kizlar bebegin kiyafetlerini neyle yikamaliyiz en sagliklisi hangisi? Bi doktor arkadas uni baby nin sivi bebek deterjani en katkisiz olani dedi ama bilemedim. Toz kullanmak iyi degilmis zaten.

suyum azar azar gelıyordu..6 saatkadar bekledim evde sancı gelmedı suda bırdenbosalmadı..nette su sızmaya başladıktan sonra bebegın enfeksiyona acık olduğunu okumuştum önceden..ıcım rahat etmedı gıttık sabah 5 te hastaneye..ebe 1 cm açıklık var kendıdr unda gorsun yatırıp yatırmayacagına o karar verır dedı.

8:30 a kadar bekledik dr geldı 1.5 cm açıklık var dedı.(belkıde benı eve gonderebılırdı ama o doğurtmayı tercıh ettı cunku 39+5 tım) rahmın cok sert yumuşaması lazım yoksa açılman cok gec olur dedı fıtıl koydu..daha odama gelır gelmezde sıddetlı sancılar başladı dk bır gelen sancılar...12 saatboyuncada hafiflemeden bu sekılde devam ettı..enf. rıskı yüzünden antıbıyotık verıldı..

onun mudahalesı doğumu başlattı yanı.acıklık 10 cm ı bulunca tam çatala çıkarken bırden suyum boşaldı ve cok geçmeden kızım dogdu..suyum onden tamamen gelseydı buda sancı surecını kısaltacaktı bence
kurtajlarda verdiler bana o rahim yumusatmasi icin fitili. Bir de agizdan hap. Sancisi fena oluyor ya. Suyun az az gelince mecbur mudahele etmis dr.
Sadece acilmaya gore suni sanci almayin yumusama da cok onenli diye okumustum.

Kız yılbaşı gecesi dışarı mı çıkılır? Burda çıkılmaz yani.
En son 10 sene önce taksime gitmek istemiştik saat 3 olmuştu hala yoldaydık. Geri döndük evde kahvaltıya yetiştik.
Tabii sizin polis evi falan olursa sıkıntı olmaz.
O kadar polis bir arada çok sıkıcı ama

annemler geçen sene baya eğlenmişlerdi o yüzden baktım. eşim de dedi eve nasıl dönücez diye dönmeyeceğiz onu da ayarlayacaksın dedim. baya bir şey dedim de sonuç evde pijama terliğe de kalabilirim :KK70:
zaten şimdi de küsüm ben tavır yapınca bu adam daha da tavır yapıyor sinir oluyorum.
ama yok bu defa o gelecek tıpış tıpış :KK47:

bu resim dogumdan sonra 15 dk içinde faaln çekilmis olmali, hemsire daha gobegini yeni baglamis yada baglamamis, olçumlerini falan ypmaya çaliisyor, bundan oncede ben emzirdim kucagimda kaldi bi kaç dk
Maşallah subhanallah. Ne kadar sağlıklı görünüyor. Hiç yeni doğmuş gbi değil

Kizlar bebegin kiyafetlerini neyle yikamaliyiz en sagliklisi hangisi? Bi doktor arkadas uni baby nin sivi bebek deterjani en katkisiz olani dedi ama bilemedim. Toz kullanmak iyi degilmis zaten.
Ben dalan granul sabun kullandım en iyisi ne bilemem

Nasıl o kadar ayakta durdun diyeceğim ama haftanın 3 günü Eminönü dolaşan kadına ne yapar ütü.
Tü tü Allah nazardan saklasın
Amin canım. Valla bu enerjiyle doğıma girersem lohusalıkta paso yatarım heralde. Bugünde çıktım dışarı ama çok dolaşmadım. Yarında kv gidiyoruz kızımı alcam inşaAllah:)

Back
X