Dağıttın kafayı geldin. Ne güzel.Yemek ve eller havayaiğnemi de yanımda götürdüm tuvalette vurdum keşler gibiyim
buca canımBen Karşıyakadayım tatlım, sen neredensin?
bende kullanmıyorum ve bebekler ıcın helede asla kullanılmaması gerektıgını düşünüyorum..Ya ben dalan aldım eskiler tavsiye etmiş hep ama sizinkiler başka hep.
Hiç kokmuyor benim kıyafetler. Özendim sıvı deterjana şimdide.
Birde herkes yumuşatıcı kullanmayın diyordu ama hepiniz almışsınız.
sistem yetkisi bendeSen neden gittin biri kapatırdı. Ben gitmiyorum Cts. Hatta gece 4 gibi yattım ama yeni uyandım.
Ben geceleri kasiniyordum gunduz gittigimde anlamadilar. Gece acilde teshis kondu. Ayrica ne bozuluyosun yahu fikir olsun diye dedim :)öle bişi olsa koca cildiyeci anlamazmıydı yav 3 tüp kan verdim kan değerleri ile karaciğere bakmıştı troide baktı hiç bir döküntüm yok benm boş kuru kaşınıyorum bişi geziniyor ısırıyor gibi hissediyorum.
Ya yemin ediyorum sorana söylemeye korkuyorum artık. Çok canım yanıyor.Bana da soruyorlar kiz diyorum olsun erkek adamın erkek damadı olur diye cevap veriyorlar. E benim oğlum da var.zihniyetler değişmiyor maalesef.bunu da söyleyen çok iyi bi şirkette çalışan bölge müdürü
Valla mı? Keşke vurulsaydın. Bugünde sağlık ocağı kapalı. Pzts artık.Hemen etki eder doping almış gibi olursun.
Niye kötü kalpli doktor,doktor teyze oldu.Nst ardından doktor teyze buluşması var az sonra :) kalp atışları beğenilsin die lolipop kalmıştı en son şimdi onu emiyorum :) doktora gidecekler iyi haberlerle dönsün inş :)
Sanırım sende şu her durumda iş düşünen iş koliklerdensin. İzne çıkınca da raahat edemezsin.sistem yetkisi bendedaha devretmedim hesap bi karışırsa toparlayamam işimi bitirince çıkarım inşalah
Kayıp kız (Gone gırl) diye değişik bir film izledik. Fena değildi.
Çevirisi doğru mu bilmiyorum. Bizim türkler asla gerçek adını çevirmiyorlar.
aynı seyı kız çocuğunun yok sayıldığı mardınde cok yasadım.. cınsıyetı sorana kız dedıgımde olsun bundan sonrakı erkek olur dıyolardı(Sankı ben oğlan delısıyım) mümkünse olmasın 10 cocugum olacaksa hepsı kız olsun derdım..Ya yemin ediyorum sorana söylemeye korkuyorum artık. Çok canım yanıyor.
Biri senin için dünyalar kadar kıymetli bir canlıya ikinci sınıf insan muamelesi yapıyor.
Bu konu daha öncede çok açılmıştır bende ama tüm insanların fikrini nasıl değiştirebilirim.
Neden bir erkek için kimse demiyor aynı lafı.
Bizimkide dün oğlunu aramış demiş abin diyorki toplanalım annemlerde kutlayalım yeni yılı. Abi de tesadüfen 5 dk sonra eşimin yanına gelmiş.
Eşim.demiş anneme böyle demişsin. O da yok bana da senin öyle söylediğini söyledi
Planlar yapılmış yani.
Ama eşim ben burda kutlayacağım demiş.
Düşünmüyor bu yolda doğum falan yapsa ne olur diye.
Evet gitmişti gerçekten.Tükçesi giden kız kayıp kız olsa lost girl olurdu.
Oo etme yav. Yani istanbulda kafa bu ise mardinde öyle olması nornal.aynı seyı kız çocuğunun yok sayıldığı mardınde cok yasadım.. cınsıyetı sorana kız dedıgımde olsun bundan sonrakı erkek olur dıyolardı(Sankı ben oğlan delısıyım) mümkünse olmasın 10 cocugum olacaksa hepsı kız olsun derdım..
adama soruyorsun kac cocugun var 2 tane oğlum var dıyor halbukı 12 tane cocugu var gerısı kız dıye onları söylemeye utanıyor..
cok sey ıstıyonİyi yine seninki kendi evine çağırıyorbiz eşimle 3. De olunca artik herşey zor olur başbaşa geçirelim diye ilk defa dışarda kutlayalim dedik.nisanliligimizdan beri hep beraber kutluyoruz.eşinin ailesi bunu duyunca başladı babası mekanları tek tek aramaya 8 kişi 3 çocukluk yer bakmaya. Gorumcem kaynimgil kayinvalidem kayinpederim annem ve biz ve çocuklar. İyi ki 8 yılın sonunda ilk defa bi başbaşa bir yerlere gidelim dedik. Esim de diyor çocuklar huysuzluk çıkarır çocuklarla dışarı çıkılmaz o zaman hep beraber evde kutlayalim.inan ki bazen tuvalete gidecek halim yok.eşimin anne ve babası rahat insanlar degiller .çoğu zaman çoğu ise de yardim etmezler zaten.hizmet-saygi anlayışı hakim.e peki ama ben o kadar saat Nasil dayanicam hem çocuklar da kudurdukca kuduracaklar.yediğimde ictigimde değilim rahat etmek istiyorum.huzur istiyorum.ne diyeyim artik.
Ya yemin ediyorum sorana söylemeye korkuyorum artık. Çok canım yanıyor.
Biri senin için dünyalar kadar kıymetli bir canlıya ikinci sınıf insan muamelesi yapıyor.
Bu konu daha öncede çok açılmıştır bende ama tüm insanların fikrini nasıl değiştirebilirim.
bızde 3 kız kardesız hıc erkek yok..hıc bılmem daha babamın agzından bırde oğlum olsaydı dedıgını..kız evlat bambaşka efendımız s.a.v bıle kız evladı över..Oo etme yav. Yani istanbulda kafa bu ise mardinde öyle olması nornal.
Eşimin tarafında da tam tersi. İki türlüsü de kötü.
Benim babam asla cinsiyet ayrımı yapmaz çocukları arasında.
Ya kucuk olsun saglikli olsun da. Oglum 40 haftayi doldurdu ama 3100 dogdu. Dr iyi yine 3 u gecmis dedi. Hep kucuk diyordu. Genetik degil benim bunyeden. Bakalim bu kac dogucak. Hani bebekler dogunca kilo kybeder sudan cikinca siskinlik olurmus o gidince. Oglum siskinligi vermis ilk 5 gunde ama normal kilo almis yerine. Yeter ki emsin cabuk toparlniyor. Parmaklar uzun uzun ama derisi burusuktu yag tutmamis cocuk. 15 gunde toparladi super oldu.Inanir misin ayva haric saydiklarini buyuk istahla yiyorum. Ozellikle peynir,kuruyemis. Belki de yapisal cocugun kucuk kalmasi
ya benim okuldaki hocalar da ikinci yine erkek olsa yas tutacakti. Bir kiz bir oglan olmasi sart gibi. Baska bir hamile var ilk ccugu kiz, ikinci kiz olmasin diye toplu dua yapacaklardi resmen. Neyse erkekmis de rahatladilar.Ya yemin ediyorum sorana söylemeye korkuyorum artık. Çok canım yanıyor.
Anne g.haneli değil miydi? Bizimkiler öyle şeylere çok karşı olurlar aslında.İyi yine seninki kendi evine çağırıyorbiz eşimle 3. De olunca artik herşey zor olur başbaşa geçirelim diye ilk defa dışarda kutlayalim dedik.nisanliligimizdan beri hep beraber kutluyoruz.eşinin ailesi bunu duyunca başladı babası mekanları tek tek aramaya 8 kişi 3 çocukluk yer bakmaya. Gorumcem kaynimgil kayinvalidem kayinpederim annem ve biz ve çocuklar. İyi ki 8 yılın sonunda ilk defa bi başbaşa bir yerlere gidelim dedik. Esim de diyor çocuklar huysuzluk çıkarır çocuklarla dışarı çıkılmaz o zaman hep beraber evde kutlayalim.inan ki bazen tuvalete gidecek halim yok.eşimin anne ve babası rahat insanlar degiller .çoğu zaman çoğu ise de yardim etmezler zaten.hizmet-saygi anlayışı hakim.e peki ama ben o kadar saat Nasil dayanicam hem çocuklar da kudurdukca kuduracaklar.yediğimde ictigimde değilim rahat etmek istiyorum.huzur istiyorum.ne diyeyim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?