Ya ben dalan aldım eskiler tavsiye etmiş hep ama sizinkiler başka hep.
Hiç kokmuyor benim kıyafetler. Özendim sıvı deterjana şimdide.
Birde herkes yumuşatıcı kullanmayın diyordu ama hepiniz almışsınız.
Mutlu olmak ve keyfini çıkarmak için dünyaya gelmişler.bızde 3 kız kardesız hıc erkek yok..hıc bılmem daha babamın agzından bırde oğlum olsaydı dedıgını..kız evlat bambaşka efendımız s.a.v bıle kız evladı över..
esının tarafına hıc çocuk yapmayacaksın anlaşılan..ne tuhaf ınsanlarmıs..fazla genıs ve rahatlar sankı,anlattıklarına bınayen..
Niye kötü kalpli doktor,doktor teyze oldu.
ben geldimmmmmm hersey yolunda çok şükür :) sadece nst de uzanırken tansiyonum acaip düştü hep diyorum ben sırt üstü yatamıyorum diye hemşire Brz yükselmişti arkamı gerçi ama yine de gözlerimin kararmasina engel olmadı :) meğer yan yatarak da bağlanıliyormus nst ye yan yatarak devam ettik de rahatladım :) bgn kontrolü olan herkes güzel haberlerle gelsin insallah :)krizantemcik yarın bnm de randevum var :) inş güzel seyler duyar rahatlarız cnm
Ya kucuk olsun saglikli olsun da. Oglum 40 haftayi doldurdu ama 3100 dogdu. Dr iyi yine 3 u gecmis dedi. Hep kucuk diyordu. Genetik degil benim bunyeden. Bakalim bu kac dogucak. Hani bebekler dogunca kilo kybeder sudan cikinca siskinlik olurmus o gidince. Oglum siskinligi vermis ilk 5 gunde ama normal kilo almis yerine. Yeter ki emsin cabuk toparlniyor. Parmaklar uzun uzun ama derisi burusuktu yag tutmamis cocuk. 15 gunde toparladi super oldu.
....
Aynen bende hacışakir granülle yıkadm hiç öle mis gibi koku falan yok yıkadıktan sonra pişman oldum dalin yumuşatıcı almadığıma mis gibi koksaydı yavrumun kıyafetleri ama markete gidiyim ilk alıcağım şey yumuşatıcı bundan sonra öle yıkarımYa ben dalan aldım eskiler tavsiye etmiş hep ama sizinkiler başka hep.
Sanırım sende şu her durumda iş düşünen iş koliklerdensin. İzne çıkınca da raahat edemezsin.
Girdin mi kontrole. Belki fikrin değişir bugün.Yine kotü kalpli yazacaktım , abartmiim dedim :)) hala öle yoksa
Aman tanrım ne kadar güzel ayni bizim gibi demek "KV ile yılbaşı qeyfiii" kocalarimiz çok yaratıcı insanlar Allah için.
Bana koku sanki zararlıymış gibi geliyor. Elbet güzel koksun ama bebek zaten güzel kokuyormuş.Aynen bende hacışakir granülle yıkadm hiç öle mis gibi koku falan yok yıkadıktan sonra pişman oldum dalin yumuşatıcı almadığıma mis gibi koksaydı yavrumun kıyafetleri ama markete gidiyim ilk alıcağım şey yumuşatıcı bundan sonra öle yıkarım
Burda son kontrolün mü? İzne çıkar çıkmaz gidecek misin?ben geldimmmmmm hersey yolunda çok şükür :) sadece nst de uzanırken tansiyonum acaip düştü hep diyorum ben sırt üstü yatamıyorum diye hemşire Brz yükselmişti arkamı gerçi ama yine de gözlerimin kararmasina engel olmadı :) meğer yan yatarak da bağlanıliyormus nst ye yan yatarak devam ettik de rahatladım :) bgn kontrolü olan herkes güzel haberlerle gelsin insallah :)
Canım kullananlar var çevremde onların fikirlerine güvenip aldım ben, alerji yapmıyormuş.Ama tabi her bebek de aynı olmaz o yüzden al veya alma diyemem.Ya ben dalan aldım eskiler tavsiye etmiş hep ama sizinkiler başka hep.
Ama ütülenince mikrobu,deterjan kalıntısı kalmıyo diyolar napıyım almıyımmıBana koku sanki zararlıymış gibi geliyor. Elbet güzel koksun ama bebek zaten güzel kokuyormuş.
Nasıl minikler kız bakmaya doyamıyorsun. Dün hastanede baktım uyuyor 3 günlük. O minnacık burun delikleri açılıp kapanıyor.
Burnunun içide tertemizdi 0 km
Anne g.haneli değil miydi? Bizimkiler öyle şeylere çok karşı olurlar aslında.
Yani yaşını başını almış insanlar oturun evinizde. Diyinki evladım biz çocuklara bakalım siz bu gece keyfinize bakın.
Bizimkide namaz kılar o gece sabaha kadar ama normalde eltinin çocuklara bakar o gece onunla plan yapılmıyor diye çocuklara asla bakmıyor.
nasıl geçti gUzel miydi :))Sabahtan beri avm de görümceyleydim. GS Takım'ı Peşinde falan koştum. Evde temizlik vardı. Akşam 19:15 te eve gelip hazırlanıp 20:00 deki Yemeğe yetiştik. Allah'tan ayaklarımda şişme olmadı ayakkabıları giyebildim.
ee buyumus mu demıyonhıc..ne ketumsunuz heeeben geldimmmmmm hersey yolunda çok şükür :) sadece nst de uzanırken tansiyonum acaip düştü hep diyorum ben sırt üstü yatamıyorum diye hemşire Brz yükselmişti arkamı gerçi ama yine de gözlerimin kararmasina engel olmadı :) meğer yan yatarak da bağlanıliyormus nst ye yan yatarak devam ettik de rahatladım :) bgn kontrolü olan herkes güzel haberlerle gelsin insallah :)
Benim listemle ayni bacim super vallahi ben sadece 2 gun kalicagimdan bebek icin birde tulum koydum oldr:)madem hava yağmurlu ve soğuk ...ne yapsak ne yapsak derken hadı doğum çantamızı hazırlayalım dedık..
kucucuk bır çantamız oldu :)
*kendım ıcın;
-2 adet pijama takımı
-2 adet(gıymeyecegım muhtemelen ama)alt camasır
-2 adet atlet
-4 adet hasta bezı
-2 cıft corap
-pijamalara uygun yemenıler
-havlu kâğıt
-terlık
-uzun hırka
*bebek ıcın;
-2 adet alt ust takım(eldıven,agız mendılı ve sapkası ıcınde(2 ser adet))
-2 adet ıc gömlek
-1 adet havlu corap
-1 adet kalın alt pıjama(kar yağarsa penye takımlar sıcak tutmayabılır)
-1 adet kalın battanıye
-1 adet ınce battanıye
-10 adet bebekbezı
-1 pkt ıslak mendıl
-1 adet alt açma
-emzık ve kutusu(kaynattım)
-port bebe
sezo olursam bende 2 gun kalırım..ama yınede yeterlı benceBenim listemle ayni bacim super vallahi ben sadece 2 gun kalicagimdan bebek icin birde tulum koydum oldr:)
Evde çektirseydin keşke kocaya.
Dağıttın kafayı geldin. Ne güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?