2015 Şubat Anneleri

bnm de aklım almıyor, çamaşırlar yumuşak olsun die Bebeğin ciğerleri tehlikeye atılır mı :/ cok ilginç

Mutlu olmak ve keyfini çıkarmak için dünyaya gelmişler.
Problem bende. Onlar her durumda kendini düşünür. Belki normali odur.

krizantemcik yarın bnm de randevum var :) inş güzel seyler duyar rahatlarız cnm
ben geldimmmmmm hersey yolunda çok şükür :) sadece nst de uzanırken tansiyonum acaip düştü hep diyorum ben sırt üstü yatamıyorum diye hemşire Brz yükselmişti arkamı gerçi ama yine de gözlerimin kararmasina engel olmadı :) meğer yan yatarak da bağlanıliyormus nst ye yan yatarak devam ettik de rahatladım :) bgn kontrolü olan herkes güzel haberlerle gelsin insallah :)

Valla bence de mesela 2,5 kilo olup sağlıklı olan bi suru bebek var bazıları da 4-5 kg doğup kuvozde kalmak zorunda kalıyorlar bebek zaten ilk aylarda çok güzel kilo alıyor toparliyor hemen.hele maasallah 2013 mayis annelerinin biri bebeği azıcık zayıftı ama sütü yagliymis doğduktan sonra her ay 2 kg aldı bebek bizinkiler birer kilo alirken.

Gerçi var ya bebekken de çok kilo alması iyi değil bebek diyoruz sevimli oluyor diyoruz aman bosverin kızlar sağlık daha önemli çocukluk arkadaşımın bebeği var su an 1 yasında ama o kadar şişman ki anlatamam hala da yediriyor çocuğa zorla çocuk astimlilar gibi nefes alıyor dedim bebegin bronsiti mi var yok diyor kilodan öyle nefes alıyor biseyi yok diyor çocuğun nefes alıp verisini dinleseniz nefesiniz sıkışır o derece hırıltılı gibi artık dayama sen de ekmeği şeyi öyle çok yediriyor ki bak benim ikisi de boyları daha uzun tabii asli da kilolarına normal ama zargana gibiler hele benim oğlanı görseniz cop adam gibi dolaşıyor etrafta popo desen yok gobek desen yok bacaklar kollar çöp gibi. Ama maasallah sagliklilar önemli olan da o.

Aynen bende hacışakir granülle yıkadm hiç öle mis gibi koku falan yok yıkadıktan sonra pişman oldum dalin yumuşatıcı almadığıma mis gibi koksaydı yavrumun kıyafetleri ama markete gidiyim ilk alıcağım şey yumuşatıcı bundan sonra öle yıkarım

Sanırım sende şu her durumda iş düşünen iş koliklerdensin. İzne çıkınca da raahat edemezsin.
aynen kesin hergün telefonun çalar durur ama napayım içim rahat etmiyo düşün işe dönemezsem evden çalışcam internet üzerinden

Bana koku sanki zararlıymış gibi geliyor. Elbet güzel koksun ama bebek zaten güzel kokuyormuş.
Nasıl minikler kız bakmaya doyamıyorsun. Dün hastanede baktım uyuyor 3 günlük. O minnacık burun delikleri açılıp kapanıyor.
Burnunun içide tertemizdi 0 km

Burda son kontrolün mü? İzne çıkar çıkmaz gidecek misin?
Bizimki 36 dan sonra nst ye bağlıyormuş. 15 gün sonra bağlayacak demek.

Canım kullananlar var çevremde onların fikirlerine güvenip aldım ben, alerji yapmıyormuş.Ama tabi her bebek de aynı olmaz o yüzden al veya alma diyemem.

Ama ütülenince mikrobu,deterjan kalıntısı kalmıyo diyolar napıyım almıyımmı çok şükür yıkama ütüleme işini bitrdim çekmeceye çarşafla sardım koydum üstü tozlanmasın kirlenmesin diye

Evet canım ama bilmiyorum benim annem hep uğraşıyor yazık diyor iste siz gidin ben çocuklara bakarim hadi başbaşa sunu yapın filan diğerlerinden hicbir destek görmedim.

Yani yaşlıları da anlamak lazim sıkılıyor olabilirler ama her zaman da olmaz yani boyle boyle biz de yasimizi alıyoruz ben genç mi kalıyorum 19 yaşımdaydim beraber yılbaşını yapmıştık 27 yaşıma girdim hala daha beraber yılbaşı.her yıl. Bir kere de gerçekten birilerine hizmet etmeden o geceyi boyle aşırı yorulmadan sadece cocuklarimla ve eşimle gecirsem ne olur.zaten cocuklar beni yeterince görüyorlar onlar da huysuz bu aralar ikisi de.bi de su anda ben kendimi tasiyamiyorum bunları soylesem olmaz düşününce anlaşılmıyor mu acaba.

Bazen ayaklarını uzatıp oturuyorum o durumda dahi nefes alamiyorum.Ki misafirin yaninda nerde ayak uzatmak nerde oturmak.bi de ben çalışıyorum. Anladım takdir etmiyorlar ama benden bu kadar dahasini yapamiyorum.

nasıl geçti gUzel miydi :))

ee buyumus mu demıyonhıc..ne ketumsunuz heee

Benim listemle ayni bacim super vallahi ben sadece 2 gun kalicagimdan bebek icin birde tulum koydum oldr:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…