Ya ben dalan aldım eskiler tavsiye etmiş hep ama sizinkiler başka hep.
Hiç kokmuyor benim kıyafetler. Özendim sıvı deterjana şimdide.
Birde herkes yumuşatıcı kullanmayın diyordu ama hepiniz almışsınız.
Valla mı? Keşke vurulsaydın. Bugünde sağlık ocağı kapalı. Pzts artık.
cuma günü bi kez daha gidip çalışamaz raporunu alicam sonra aynı akSam ank yolcusuyuz insallah :) sevmedim buranin nst sini..brz dik de olsa sırt üstü uzandiriyorlar carpintim oldu gozum karardi soğuk ter döktum eşime hemşireye haber ver dedim kadına ne dediyse koşarak panik bi şekilde içeri girdi iyiyim diyorum emin misin su getireyim mi diyor..ben onu sakinlestirdim nerdeyse :)Burda son kontrolün mü? İzne çıkar çıkmaz gidecek misin?
Bizimki 36 dan sonra nst ye bağlıyormuş. 15 gün sonra bağlayacak demek.
yumuşatıcının makineye son suda alındığını ve yenıdendurulama yapılmadığını bılıyosun demı?Yumuşatıcı konusunda kararsızım. Granül sabunun kıyafet üstünde kalması olayı için sakin sıvı düşündüm. Hacı Şakir toz sabun da alıcam. Bu arada ablam yeğenimin ağzını selpakla silmiyormuş mermerşah falan bilmiyor. Yirmi yıl oldu o da bebişini doğuralı o yüzden ondan da pek fayda yok gibi. Eski usul hep söylenilenler.
bakın bır ben degılmısım b12 ıgnesınden sonra amuda kalkan..sorun bende degılmıs yanı..bu ıgnelerde atları costurup kosturan ılac lardan falan var zaaarBenim bir de b12 seviyem normal değerlerdeyken iğne vurmuşlardı düz duvara tırmanıcaktım neredeyse
Çocuklarımızı ozellikle de erkek çocuklarımızı kadinin,ananin değerini bilir şekilde yetistirdikce değişecek bence bu Zihniyetler.oğluna ve kocasına karşı da dimdik duran kadınlar oldukça değişecek bu zihniyetler.kadındır herşeyi o yapsın ama fikir sahibi olmasın anlayışını bi kirabilsek.ama eşitlik bizim fitratimizda yokmuş ya basta o fikirlerin değişmesi lazim
2500 olmuş minnosum :)) buyumus 10 günde 400 gr falan almış :) yükledim kuzuya muzu sütü yumurtayı büyüdü tabi :)ee buyumus mu demıyonhıc..ne ketumsunuz heee
cok pis yazmışım yalnız kendımde sıyası bır kımlık gordum bıan...eyyy turk kadınıyumuşatıcının makineye son suda alındığını ve yenıdendurulama yapılmadığını bılıyosun demı?
yumuatıcı konusunda en cok senın karsı çıkmanı beklerdım,güzel koksun ve sırfyumusak olsun dıye tıcarı amaçlarla uretılmıs bır maddeyı yedırıcekmısın kızına ?
bakın bır ben degılmısım b12 ıgnesınden sonra amuda kalkan..sorun bende degılmıs yanı..bu ıgnelerde atları costurup kosturan ılac lardan falan var zaaar
iferın,yıyın etlensın yavrular..sabah çatlayana kadar yedım,esım ıstersen evın ıcınde bır tur at gel oyle devam et kaldığın yerden dıyor..benden tısıl tısıl sesler yukselınce..maasallah massallah..3200 3300 falan doğacak senın kuzu2500 olmuş minnosum :)) buyumus 10 günde 400 gr falan almış :) yükledim kuzuya muzu sütü yumurtayı büyüdü tabi :)
at gıbı kadın derız bız ırı yarı uzun boylu hanımlara..161 boyla pek sartlara uymuyorum ama sen benden uzunsuzn zannımca.. dopıng manasında dıdım hayatımBiz at mı olduk şimdi
Ya ben çok yiyince kalbim sıkısiyor carpintim oluyor nefes alamıyorum sanki sende bişi olmuyor mu? bnm kalbimde mi bi sorun var ki ? 3 kiloyu bulsun da yeter bana zaten fazlasında gözüm yok :)iferın,yıyın etlensın yavrular..sabah çatlayana kadar yedım,esım ıstersen evın ıcınde bır tur at gel oyle devam et kaldığın yerden dıyor..benden tısıl tısıl sesler yukselınce..maasallah massallah..3200 3300 falan doğacak senın kuzu
mıde yukarda sımdı dolunca kalbebaskı yapıyor olabılır.. yada cıgerlerıne ..bende de oluyor cok yedıgımde..doğumdan sonra duzelıyorYa ben çok yiyince kalbim sıkısiyor carpintim oluyor nefes alamıyorum sanki sende bişi olmuyor mu? bnm kalbimde mi bi sorun var ki ? 3 kiloyu bulsun da yeter bana zaten fazlasında gözüm yok :)
hep esoba yla lıtchı konuşuyor.ortmenımmmdün gece sabah namazına kadar uyuyamayan ben bu sabah 11 e kadar uyumuşum :) ama bacak ağrılarım çok fazlaydı üstüne birde sırt ağrım eklendi. ilk defa dün gece çok huzursuzdum yatakta,doktor her ne kadar normal dese de artık vücudum kendime ağır mı geliyor acaba S:
bu arada hepinize selamlar,yine 20 30 sayfa doldurmuşsunuz
hep esoba yla lıtchı konuşuyor.ortmenımmm
nasıl geçti gUzel miydi :))
bende var kızımdan kalan..elım ayağım o benımaraya giriyorum amaev için ana kucağı aldınız mı aldıysanız ne aldınız
Gelecek cevapları ben de merak ediyorum zira kesinlikle karar veremiyorum.araya giriyorum amaev için ana kucağı aldınız mı aldıysanız ne aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?