2015 Şubat Anneleri

Hadiii canimmmm

Eklentiler

• IMG_20141215_193719.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 103
Ya canım korkma nazar mazar değmez.Sen çağırma negatif düşünceleri, pozitif olmaya devam,maşallah bize de bebiklerimize de sıkma canını

Ya kızlar benim üç gündür alttan yani kasık tarafından böyle anlık bir sancı giriyor sonra hemen geçiyor, bunu yaşayan var mı varsa bu yalancı doğum sancısı mı?

bacım demezlerse demesinler..sankı dıyen samımıyetıylemı dıyokı?
sennıye bır ayetel kursı okuyup kendını Allahın koruması altına almadın evinden çıkarken kendıne yada bebegıne zarar getırecegıne ınandıgın ınsanlar olduğunda çevrende mutlaka ayetel kursı dılınde olsun

Hayatım dalin bebek için sabun tozu kullandım ben 3 makine fln yıkadım hiç kalıntı yapmadı . Eşim dok koymuş Göze bizim giysileri de sabun tozu ile yıkıyorum , o zmn yaptı. Kararında koyunca kalıntı olmuyor

günaydın kızlar herkes yine dışarıda boy boy fotolar bn evde otur otur sıkıldım valla neyse tek tesellim bu son haftam izine çıkıorum şükür arada bir çıkar gezerim

bende sabah esıme dedım bızı gezdır. derse gıdecem dedı..
bende hulya avsarın BANA BIR KOCA LAZIM,ODA BU GECE LAZIM..sarkısını söylemeye başladım

öff yaa

4,5 değil 45 aldın tabii semirdin, bunu belirtmeden rahat edememiş haliyle
ya kıloyla cokbaglantılı degıl..kemıkler ayrılıyor.en mınyon ınsanbıle devgıbı gorunuyor hamısken..ben 6 kılo aldım ama kendımı cok ırılesmıs hıssedıyorum sahsen..lıcthı nınkıde o hesap

bazen ne yersen ye kilo almıyorlar bazen de kötü beslensen de tosuncuk olabiliyorlar sanırım canım

Merhaba bayanlar dun yazamadim. Dr kontrolubde bebek iyi cijti. Kilosu 1800 sagligi yeribde. Acilma yok bebek asagi inmemis. Agrim var diyince nst ye aldi. Onda da bisi cikmadi. Kanim 11,7 kan hapini gunde ikiye cikardi. İdrarda enf gorunmedi. Ama kultur istedi. O uc gun sonra cikcakmis.
Ageilarimdan dolayi yine endise duydu ve iki tane igne yazdi. Birini dun oldum. Birini de haftaya olcam. Erken dogum riskini alamayiz dedi. Haftaya tekrar kontrole gitcez. Eger agrim varsa calisabilir raporu almicaz eger gecerse yazarim dedi. Mumkun oldugu kdr dinlenmeye alis dedi.
Baya uzun yazdim ama durumumuz bu yani. Ins zamaninda saglikli sekilde dogar bebislerimiz.

36 ya kadar sık dişinibacım..suan erken doğum u bebekte kaldıracak buyukluktedegıl..gerekırse calısma..Allah ıyı gun gostersın..kan degerın ıyı aslında ama yınede fazlası göze gelmez

korkma birşey olmaz,bol bol dinlen ve su iç. benim nstde kasılma çıktığı halde doktor üstünde durmadı. ilaç verdi ama pekte etki ettiğini söyleyemem hala geceleri yattığımda bile sertleşiyor karnım eskiden olsa düzeliyordu yatınca artık o da olmuyor. senin biraz daha erken doğum için o yüzden doktorun dediklerini ve kendini dinle sürekli,ağrıyı sancıyı hafife alma hemen doktora git.

36 ya kadar sık dişinibacım..suan erken doğum u bebekte kaldıracak buyukluktedegıl..gerekırse calısma..Allah ıyı gun gostersın..kan degerın ıyı aslında ama yınede fazlası göze gelmez

niye herkes 36 diyor bilmiş annecim 36 dan sonra sıkıntı kalmıyor diye mi yoksa prematüre kısmına girmedikleri içinmi. öyleyse 1 hafta sonra ben rahatlıyacam da o yüzden.

Doktordan geldim bebism 2.500 olmus doguma yaklasik 3.200 olur dedi hayirlisi epidural dogumu sordum tavsiye etmiyorum dedi bebek fazladan 3 saat duracak ne sekilde duracak bilinmez dedi senin kararin ona gore anestezici ile gorusun dedi nts de hafif sancin gorunuyor dedi bolca yatis ve sivi tuketimi onerdi hayirlisi bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…