Kızlarrr kafam bi türlü rahat etmedi doktordan beridir bu kordon olsyına takıldım canım sıkıldı ağlayasım geliyor şu son günleri de hayırlısıyla atlatsak Allahın izniyle . Kafaya bi sürü soru işareti takılıp sinir bozuyor
yok artık ya ben okumadım kafayı gerimi sokmuşdunku ablanın anlattıkları geldı aklıma..kadının arabada çocuğunun bası cıkmıs o gerı sokmus ıcerı hastaneye varmadık daha dıyesıkın yanı nerenızı sıkıyosanız..
karnımın sağ tarafına toplanıyor ama günde 15 20 defa en fazla iki şekilde dokunuş hissediyorum sert olanlar sağ göğsümün veya miğdemin altına aşağı kısımdada sanıyorum elleri yumuşak dokunuşlar karnımda regl döneminde olan küçük cızlama diyebilceğim şekilde yanma oluyor ama geçiyor hemen genelde ağrı hep belime vuruyor oturmaya veya ayakta durmaya dayanamıyorum sürekli yatmak istiyorum gecede toplanıyor çocuk hep sağıma geliyor vc ye kalkıyorum rahatlıyo çekiliyo doktora toplanıyor dedim ama extra bişey yapmadı
geçse artık şu haftalar da rahatlasak15 20 defa benim doktoruma göre çok normal bu haftalarda. mesela ben geçenlerde çok olduğu zaman süre tuttum 5 dakikada bir giren çok oldu sonra 10 dakikaya çıktı sonra tekrar 5 e indi değişik bir durum doktoruna güven kendi kafanda kurma zaten ağrı sancı olsa duramazsın.
Sağol canım telkinlerin için işte son zamanlar olunca da böyle şeyler çıkıyor bitmiyor yani son bir hafta bile kalsa kafa rahat edemiuor herkes mi böyle ben mi kafayı yedim? Hareket sayıcaz da Allah zeval vermesin gerisi hikaye.doktorun seni uyarmadı mı canım niye taktın kafaya önemli bir şey olsa doktor seni salar mı hemen doğuma vs alır riske atmaz. sen sadece bebeğin hareketlerine dikkat et azalma vs olursa hemen hastaneye git,bir kere dolanması zaten aşırı kan akışı olduğundan ve jölemsi bir kıvamla kaplı olduğundan tutması bile güç oluyormuş.
bence boşuna telaş edıyorsun..kordon cok kuvvetlı bırseymıs..ıcının sankı celıkten bır orguyle kaplı olduğunu soyluyor dr kaan Kocatepe.. yanı kan akısının engellenmesı cok ama cok zor bır ıhtımalmıs..tek sefer dolanmışsa hıc sorun degılmıs 2 yada 3 te daha dıkkatlı olmak gerekırmısKızlarrr kafam bi türlü rahat etmedi doktordan beridir bu kordon olsyına takıldım canım sıkıldı ağlayasım geliyor şu son günleri de hayırlısıyla atlatsak Allahın izniyle . Kafaya bi sürü soru işareti takılıp sinir bozuyor
ya cok ılımlı bır kadın ama açıkçası devlet hastanesı olunca ben kadına gelırmısınız dıye sormaya bıle cekınıyorum.cok fazla seybeklıyormusum ızlenımı yaratmak ıstemıyorum..6 ocakta 36 hafta bıtıyor kontrole gıdınce sorucam açıkça cok umıtvar olmamakla bırlıkte..planlı bır gun olsa ne alada benım doğum başlayınca hadı gel demek tuhaf geliyor bana..hakkım yokmuş gıbıdevlette para alması yasak diye biliyorum özel muayehaneler de olmadığı için eski sistem çalışıyorlar sadece devlete. ama doktorunla konuşup eğer anlayışlı ise senin doğumuna girer. daha önce devlete gittiğimde bir doktor vardı sürekli beni kürtaj eden ve her hamilelikte ona başvurduğum,acilde iken mesela hastalarına gün verip sezeryana veya doğuma girebiliyordu. eğer ki böyle bir doktorun varsa zaten seni yalnız bırakmaz diye tahmin ediyorum.
sonuçta uzun süren bir eylem değil sezeryan olacaksan o yüzden bir saatliğine gelebilir hastaneye.
he sen kaçırmışsın bakbıda anlatayım..benım arkadaşlardan bır abla var.ılk doğumunda evde suyu gelmıs arabaya atlamışlar cocugun daha hastaneye gelmeden bası cıkmıs,arkadasım bagırmıs bebek gelıyo dıye ,onada ablası sok onu gerı ıcerı sakın arabada doğurma demıs.odagerı sokmusyok artık ya ben okumadım kafayı gerimi sokmuş
yok artık ya daha neler biz kesin 9 saat sancı çekeriz doğuramayız kadında ki şansa bak iki kere doğurmuşhe sen kaçırmışsın bakbıda anlatayım..benım arkadaşlardan bır abla var.ılk doğumunda evde suyu gelmıs arabaya atlamışlar cocugun daha hastaneye gelmeden bası cıkmıs,arkadasım bagırmıs bebek gelıyo dıye ,onada ablası sok onu gerı ıcerı sakın arabada doğurma demıs.odagerı sokmushastaneye geldık kapısından ıcerı gırdım yere oturdumve etegımın altından çıkarttılar cocugu dedı.kapının ağzında dogurmus daha doğrusu cıkartmıs bebeyı 4 kılo bıde
Bende hayatta pazarlık yapamam. Benimle ilgilenen güleryüzlü bir satıcı ise ne dese alırım.Haklısın, ama ben sinirleniyorum çok çabuk, tok satıcı tavırlarına dayanamıyorum genelde.Bazen elimdekini bırakıp çıkıyorum,agresifim anacım.
Benim annemde etiketli fiyatlarda bile pazarlık.yapar. Hiç çekmemişim. Bazen aşırı pahalı gelen bir şeyde indirimi yok mu derim. Yok derse susarım. İki senede pazarlama okumuştum halbuki.Pazarlığı herkes yapamaz zaten, annem hele sıfır o konuda.Hiçççç sormaz fiyatı ne kadarsa o kadara tamam der.Eşim de Avm de bile pazarlık yapar hiç pazarlık yapılmayan yerde rezil eder beniAdam Hotiç de pazarlık yaptı bir kere Allahım kaçarak uzaklaştım ellerim havada.
Demek güzel buldular seni. Ya da kilo almadın diye. Belki son ay.olduğundan iyisin diye mi?! Biz deriz olsun maşaallah annemizeNe bileyim sinir bir durum oldu resmen anlaşmış gibiydi herkes. Zaten masaları da gezdik sanki bizim düğünümüzmüş de onlar bizim misafirimizmiş gibi. Niye nazar boncuğu takmadın muhabbeti yaptılar. Aklımda yokken aklıma böyle Düşünceler soktular habire maşallah diyen var mı diye dikkat etmeye çalıştım kimse de demedi.
Ama ütülenince mikrobu,deterjan kalıntısı kalmıyo diyolar napıyım almıyımmıçok şükür yıkama ütüleme işini bitrdim çekmeceye çarşafla sardım koydum üstü tozlanmasın kirlenmesin diye
bızde 3 kız kardesız hıc erkek yok..hıc bılmem daha babamın agzından bırde oğlum olsaydı dedıgını..kız evlat bambaşka efendımız s.a.v bıle kız evladı över..
esının tarafına hıc çocuk yapmayacaksın anlaşılan..ne tuhaf ınsanlarmıs..fazla genıs ve rahatlar sankı,anlattıklarına bınayen..
Pazarlığı herkes yapamaz zaten, annem hele sıfır o konuda.Hiçççç sormaz fiyatı ne kadarsa o kadara tamam der.Eşim de Avm de bile pazarlık yapar hiç pazarlık yapılmayan yerde rezil eder beniAdam Hotiç de pazarlık yaptı bir kere Allahım kaçarak uzaklaştım ellerim havada.
Ne bileyim sinir bir durum oldu resmen anlaşmış gibiydi herkes. Zaten masaları da gezdik sanki bizim düğünümüzmüş de onlar bizim misafirimizmiş gibi. Niye nazar boncuğu takmadın muhabbeti yaptılar. Aklımda yokken aklıma böyle Düşünceler soktular habire maşallah diyen var mı diye dikkat etmeye çalıştım kimse de demedi.
cokmus kız daha sana .bekle bekle gelmez60 nrenin plakasi tam iki ay kalmis hay maasallahhh bize : ))
ya cok ılımlı bır kadın ama açıkçası devlet hastanesı olunca ben kadına gelırmısınız dıye sormaya bıle cekınıyorum.cok fazla seybeklıyormusum ızlenımı yaratmak ıstemıyorum..6 ocakta 36 hafta bıtıyor kontrole gıdınce sorucam açıkça cok umıtvar olmamakla bırlıkte..planlı bır gun olsa ne alada benım doğum başlayınca hadı gel demek tuhaf geliyor bana..hakkım yokmuş gıbı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?