2015 Şubat Anneleri

doktorun seni uyarmadı mı canım niye taktın kafaya önemli bir şey olsa doktor seni salar mı hemen doğuma vs alır riske atmaz. sen sadece bebeğin hareketlerine dikkat et azalma vs olursa hemen hastaneye git,bir kere dolanması zaten aşırı kan akışı olduğundan ve jölemsi bir kıvamla kaplı olduğundan tutması bile güç oluyormuş.

15 20 defa benim doktoruma göre çok normal bu haftalarda. mesela ben geçenlerde çok olduğu zaman süre tuttum 5 dakikada bir giren çok oldu sonra 10 dakikaya çıktı sonra tekrar 5 e indi değişik bir durum doktoruna güven kendi kafanda kurma zaten ağrı sancı olsa duramazsın.

geçse artık şu haftalar da rahatlasak

Sağol canım telkinlerin için işte son zamanlar olunca da böyle şeyler çıkıyor bitmiyor yani son bir hafta bile kalsa kafa rahat edemiuor herkes mi böyle ben mi kafayı yedim? Hareket sayıcaz da Allah zeval vermesin gerisi hikaye.

Kizlar sizde oturdugunuznyerden birden ter sicak.basiyomu hic biseybyokken oturdugum yerden birden ter bosaliyo vucudumdan sanki hayurlisiylansu bebisleri bi vaktinde dogurabilseydiik

bence boşuna telaş edıyorsun..kordon cok kuvvetlı bırseymıs..ıcının sankı celıkten bır orguyle kaplı olduğunu soyluyor dr kaan Kocatepe.. yanı kan akısının engellenmesı cok ama cok zor bır ıhtımalmıs..tek sefer dolanmışsa hıc sorun degılmıs 2 yada 3 te daha dıkkatlı olmak gerekırmıs hareketlerını sureklı takıp et oldumu
ya cok ılımlı bır kadın ama açıkçası devlet hastanesı olunca ben kadına gelırmısınız dıye sormaya bıle cekınıyorum.cok fazla seybeklıyormusum ızlenımı yaratmak ıstemıyorum..6 ocakta 36 hafta bıtıyor kontrole gıdınce sorucam açıkça cok umıtvar olmamakla bırlıkte..planlı bır gun olsa ne alada benım doğum başlayınca hadı gel demek tuhaf geliyor bana..hakkım yokmuş gıbı
yok artık ya ben okumadım kafayı gerimi sokmuş
he sen kaçırmışsın bakbıda anlatayım..benım arkadaşlardan bır abla var.ılk doğumunda evde suyu gelmıs arabaya atlamışlar cocugun daha hastaneye gelmeden bası cıkmıs,arkadasım bagırmıs bebek gelıyo dıye ,onada ablası sok onu gerı ıcerı sakın arabada doğurma demıs.odagerı sokmus hastaneye geldık kapısından ıcerı gırdım yere oturdumve etegımın altından çıkarttılar cocugu dedı.kapının ağzında dogurmus daha doğrusu cıkartmıs bebeyı 4 kılo bıde

yok artık ya daha neler biz kesin 9 saat sancı çekeriz doğuramayız kadında ki şansa bak iki kere doğurmuş hatta doğurup geri sokup bidaha doğurmuş helal olsun

Haklısın, ama ben sinirleniyorum çok çabuk, tok satıcı tavırlarına dayanamıyorum genelde.Bazen elimdekini bırakıp çıkıyorum,agresifim anacım.
Bende hayatta pazarlık yapamam. Benimle ilgilenen güleryüzlü bir satıcı ise ne dese alırım.

Benim annemde etiketli fiyatlarda bile pazarlık.yapar. Hiç çekmemişim. Bazen aşırı pahalı gelen bir şeyde indirimi yok mu derim. Yok derse susarım. İki senede pazarlama okumuştum halbuki.

nabersiniz hanimlar
ben kaç haftalik oldum sura bi yazayimda bakayim bari : )))

masalalh 35 leri goruyorum imzalarda , 40 larida goruruz insallah yani 38 ve 39 lari : )))

Demek güzel buldular seni. Ya da kilo almadın diye. Belki son ay.olduğundan iyisin diye mi?! Biz deriz olsun maşaallah annemize
İsime karar verdiniz mi. Selin olacakmış gibi his var içimde.

Biz geldik suyumuz,kafa ölçüsü,göbek ölçüsü herşeyimiz normalmiş şükür,bebişte 2378 gr 48 cm miş,oraya bebeği olmayan bir çift geldi,doktor şöyle yapıcaz,böyle yapıcaz,rahim filmi çekicez,olmazsa aşılamaya geçicez dedi,onlara çok dua ettim,Allahım olmayan herkese versin inşallah :)

bende aldım valla dalinin sıvı deterjanı ve yumuşatıcısıyla yıkadım,arkadaşım önerdi,2.5 yaşında şimdi çocuğu,maşallah taş gibi :)

benim babam da aynı. ben doğunca Allah'tan bir kız evlat istedim onu da verdi, memur adamım ben onu yetiştireyim diye düşündüğünden kardeşimle aramızda 9 yaş var
bu arada kardeşim de kız

eşim de kızımız olacağını duyduğunda başka bir sevinçle karşıladı. "babasının kızı olacak içimden hep kız istiyordum" dedi

haha aynen benim eşim. yüklü bir alışveriş yaptığımızda genelde açıyor konuyu; mağaza müdürlerinin özel indirim hakları oluyor ya onu biliyor ondan

bir keresinde adidas'ta yapmıştı eşim de; abartmak da ne abartmak indirim yapmıyorsan askılarını ver dedi en son 2 hafta sonra kardeşimle gittim aynı mağazaya çalışana dedim ben pazarlık yapmıyorum

canım evden çıkmadan ayetel kürsi oku birisinin de nazar değdireceğini düşündüğünde çaktırmadan felak-nas oku ona karşı maşallah dese bile dilinde söylüyor çoğu zaten.

niye hakkın olmasın ki :S ılımlı diyorsun birde o yüzden bence konuş. benim öyle bir seçeneğim yok malesef riskli gebelik doktorları sadece takip ediyor sezeryan olacaksa bir doktor girip o yapıyor eğer normal doğum olursa zaten doktordan çok ebenin yardımı ile oluyor. zaten sezeryan olursa planlı olduğundan senin için özel gelebilir bilemezsin ki ne kadar anlayışlı olduğunu. aslında eski sistem olsa keşke hem muayehanesi olsa hemde devlette çalışsalar. o zaman bende eski doktora devam ederdim. çünkü o zaman ilgi alakaları daha iyi oluyor,ama şuan öyle bir seçenek yok. bebeğin zaten tersti düzelmezse snein mecbur sezeryan bizim burada ters çocuğu doğurtacak ebe veya doktor yok henüz. o yüzdne bir konuş birşey kaybetmezsin.

cok pis pazarlık yaparım...pazarlık sunnettır ,yapın der efendımız s.a.v..ama cırkınlesmeyı sevmem..kardesım benım bu kadar param var verıyomusun derım yok derse hıc üstelemem..ben çıkarken o bağırır zaten,o zamanda gerı dönmem..

esımle ılk evlendıgımızde satıcı bır fıyat soyledı alısverıs esnasında esım adama ''bu fıyat olmaz demı'' dıye sordu..oyle güldüm kı..olacağı varsada olur demez adam dedım..adamda guldu..sukur gozunu açtım 5-10 kazık yedıkten sonra..ama sımdıde en olmayacak yerde olmayacak bır rakam soyluyor,utancımdan yer açıl benı ıcıne al dıye bağırasım geliyor resmen..ortası yok nasıl adamsa elın oglu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…