2015 Şubat Anneleri

bnmde aynı durumlar cnm istirahat ettin mi gerçekten hiçbir sorun kalmıor ah şu hamilelikte ne var ücretli izne ayırsalar bizi ne güzel olur

niye herkes 36 diyor bilmiş annecim 36 dan sonra sıkıntı kalmıyor diye mi yoksa prematüre kısmına girmedikleri içinmi. öyleyse 1 hafta sonra ben rahatlıyacam da o yüzden.
prematüre olmadıkları,cıgerlerı gelıstıgı ve emme refleksı kazandıkları ıcın canımcımmm ondan sonra pırtlatabılırsınız benden musade

allah aşkına bu sancı nasıl bişey :S ben garip şeyler hissediyom ama ne olduğunun farkında değilim

ya kızlar..hanı dr lardıyorya hareketlerıne dıkkat edın bebeklerın dıyee..boşa demiyorlar haaa

ocak annelerinden bırı 39+4 mus dun oglenden sonra delı gıbı kıpırdayan oğlumun kıpırtısı kesıldı bekledim aksama kadar ama hıc kıpırdamadı demıs..sabah dr a gıttıklerınde cocugun öldugunu ogrenmısler..
cok uzuldum..aman dıkkat sona bu kadar yaklaşmışken

prematüre olmadıkları,cıgerlerı gelıstıgı ve emme refleksı kazandıkları ıcın canımcımmm ondan sonra pırtlatabılırsınız benden musade

tamamdır sıkalım dişimizi oğluşla biraz da o zaman. valla ilk zamanlar düşük korkusu derken şimdide erken doğum korkusu sardı milleti. her yerde 36 yı görünce ne hikmet var bu hafta da diye merak içindeydim neyse ki az kaldı. keşke pırt diye çıkıverseler

allah aşkına bu sancı nasıl bişey :S ben garip şeyler hissediyom ama ne olduğunun farkında değilim
valla bacım o kadar doğum neyım yaptım ama hıc sancı falan yasamadım oncesınde..kasılma falan dıyosunuzya onuda bılmıyom..no coment yanı

deli gibi hareketlerini takip ediyorum işte bu yüzden. çünkü bebek sıkıntıya girebiliyormuş kakasını yapabiliyormuş. allahım korusun sonuna kadar getiripte böyle acılar yaşatmasın inşallah. çok zor bir durum. o yüzden en ufak azalmada doktora gitmeyi ihmal etmesin kimse.

dişinizi de sıkın şeyınızı de
tevbe estgfrllh

maşallah bebeğine :) kaç çıkınca hafif sancı diyorlar

aman allah korusun bn dikkat ediyorum ya dinliorum hergün kıpırdamazsa bn dürtüyorum vermesin rabbim böle şeyler

Allah kimseye yaşatmasın

kızlar mutlaka bırınızın haberı vardır..ben sımdı bebek dönmezse sezo olacam ama bebek doğumu başlatana kadar da beklıcem halıyle planlı bır tarıh olmadığı ıcın (devlet hastanesınde )ogun kım nobetcıyse o gırecekmıs doğuma..bende kendı dr um gırsın ıstıyorum,bunun ıcın ekstra bır ucret odersem kendı dr umu talep edebılıyormusum! gorumcemın demesıne gore..

varmı böyle bırsey???

karnında sertleşme rahatsızlık hissi oluyorsa o yalancı sancı. ama düzenli giriyorsa ağrı oluyorsa o doğum sancısı. bizde olan yani daha doğrusu bende olan,böyle karnımda bir rahatsızlık hissi başlıyor karnımı ellediğimde taş gibi sert oluyor o kasılma işte. bazen de bebeğin bir tarafa toplanması şeklinde oluyor mesela karnın bir tarafı yumuşak iken bir tarafı sert ise o da kasılma. ama bunları hissetmen de önemli hissetmiyorsan önemli değil ama hissediyorsan doktorun ilaç vs birşey veriyor en azından bende öyle oldu. şuan yazarken bile oldu bir tane,bazen günde 45 50 defa olurken bazen 15 20 defala kalabiliyor.dün gece hiç yattığımda olmazdı yatarken bile olmaya başladı ilaç kullanmama rağmen haftaya doktor kontrolüm var nstye gireceğim tekrar o yüzden orada çıkıyor ve doktor hissedip hissetmediğimi sorduğunda hissediyorum dediğimde hemen rahim ağzıma bakıyor çünkü ağrılı olursa açılma oluyormuş.

kız allah seni napmasın karnım acıdı gülerken
dunku ablanın anlattıkları geldı aklıma..kadının arabada çocuğunun bası cıkmıs o gerı sokmus ıcerı hastaneye varmadık daha dıye sıkın yanı nerenızı sıkıyosanız..

Kızlarrr kafam bi türlü rahat etmedi doktordan beridir bu kordon olsyına takıldım canım sıkıldı ağlayasım geliyor şu son günleri de hayırlısıyla atlatsak Allahın izniyle . Kafaya bi sürü soru işareti takılıp sinir bozuyor

devlette para alması yasak diye biliyorum özel muayehaneler de olmadığı için eski sistem çalışıyorlar sadece devlete. ama doktorunla konuşup eğer anlayışlı ise senin doğumuna girer. daha önce devlete gittiğimde bir doktor vardı sürekli beni kürtaj eden ve her hamilelikte ona başvurduğum,acilde iken mesela hastalarına gün verip sezeryana veya doğuma girebiliyordu. eğer ki böyle bir doktorun varsa zaten seni yalnız bırakmaz diye tahmin ediyorum.
sonuçta uzun süren bir eylem değil sezeryan olacaksan o yüzden bir saatliğine gelebilir hastaneye.

üniversite hastanelerinde hocalar için böyle bir şey var canım(onların muayeneleri de ekstra ücretli zaten); ama devlet hastanelerinde durum nedir bilmiyorum.
olabilir yani...

ben de doktoruma sordum mesai saati içinde girerim ama gece falan olursa zaten burada nöbetçi hoca olacak o giriyor doğuma rahat ol güvenebilirsin dedi. gata da üni hastanesi ama prosedür farklı galiba hoca muayenesi ücretsizmiş mesela mensuplara. çapa da annem hoca için özel randevu alıyor ekstra ücret veriyor.

karnımın sağ tarafına toplanıyor ama günde 15 20 defa en fazla iki şekilde dokunuş hissediyorum sert olanlar sağ göğsümün veya miğdemin altına aşağı kısımdada sanıyorum elleri yumuşak dokunuşlar karnımda regl döneminde olan küçük cızlama diyebilceğim şekilde yanma oluyor ama geçiyor hemen genelde ağrı hep belime vuruyor oturmaya veya ayakta durmaya dayanamıyorum sürekli yatmak istiyorum gecede toplanıyor çocuk hep sağıma geliyor vc ye kalkıyorum rahatlıyo çekiliyo doktora toplanıyor dedim ama extra bişey yapmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…