- 8 Ağustos 2014
- 243
- 93
- 43
bnmde aynı durumlar cnm istirahat ettin mi gerçekten hiçbir sorun kalmıor ah şu hamilelikte ne var ücretli izne ayırsalar bizi ne güzel olurMerhaba bayanlar dun yazamadim. Dr kontrolubde bebek iyi cijti. Kilosu 1800 sagligi yeribde. Acilma yok bebek asagi inmemis. Agrim var diyince nst ye aldi. Onda da bisi cikmadi. Kanim 11,7 kan hapini gunde ikiye cikardi. İdrarda enf gorunmedi. Ama kultur istedi. O uc gun sonra cikcakmis.
Ageilarimdan dolayi yine endise duydu ve iki tane igne yazdi. Birini dun oldum. Birini de haftaya olcam. Erken dogum riskini alamayiz dedi. Haftaya tekrar kontrole gitcez. Eger agrim varsa calisabilir raporu almicaz eger gecerse yazarim dedi. Mumkun oldugu kdr dinlenmeye alis dedi.
Baya uzun yazdim ama durumumuz bu yani. Ins zamaninda saglikli sekilde dogar bebislerimiz.
prematüre olmadıkları,cıgerlerı gelıstıgı ve emme refleksı kazandıkları ıcın canımcımmmniye herkes 36 diyor bilmiş annecim36 dan sonra sıkıntı kalmıyor diye mi yoksa prematüre kısmına girmedikleri içinmi. öyleyse 1 hafta sonra ben rahatlıyacam da o yüzden.
prematüre olmadıkları,cıgerlerı gelıstıgı ve emme refleksı kazandıkları ıcın canımcımmmondan sonra pırtlatabılırsınız benden musade
valla bacım o kadar doğum neyım yaptım ama hıc sancı falan yasamadım oncesınde..kasılma falan dıyosunuzya onuda bılmıyom..no coment yanıallah aşkına bu sancı nasıl bişey :S ben garip şeyler hissediyom ama ne olduğunun farkında değilim
ya kızlar..hanı dr lardıyorya hareketlerıne dıkkat edın bebeklerın dıyee..boşa demiyorlar haaa
ocak annelerinden bırı 39+4 mus dun oglenden sonra delı gıbı kıpırdayan oğlumun kıpırtısı kesıldı bekledim aksama kadar ama hıc kıpırdamadı demıs..sabah dr a gıttıklerınde cocugun öldugunu ogrenmısler..
cok uzuldum..aman dıkkat sona bu kadar yaklaşmışken
dişinizi de sıkın şeyınızı detamamdır sıkalım dişimizi oğluşla biraz da o zaman. valla ilk zamanlar düşük korkusu derken şimdide erken doğum korkusu sardı milleti. her yerde 36 yı görünce ne hikmet var bu hafta da diye merak içindeydim neyse ki az kaldı. keşke pırt diye çıkıverseler
maşallah bebeğine :) kaç çıkınca hafif sancı diyorlarDoktordan geldim bebism 2.500 olmus doguma yaklasik 3.200 olur dedi hayirlisi epidural dogumu sordum tavsiye etmiyorum dedi bebek fazladan 3 saat duracak ne sekilde duracak bilinmez dedi senin kararin ona gore anestezici ile gorusun dedi nts de hafif sancin gorunuyor dedi bolca yatis ve sivi tuketimi onerdi hayirlisi bakalim
aman allah korusun bn dikkat ediyorum ya dinliorum hergün kıpırdamazsa bn dürtüyorum vermesin rabbim böle şeylerya kızlar..hanı dr lardıyorya hareketlerıne dıkkat edın bebeklerın dıyee..boşa demiyorlar haaa
ocak annelerinden bırı 39+4 mus dun oglenden sonra delı gıbı kıpırdayan oğlumun kıpırtısı kesıldı bekledim aksama kadar ama hıc kıpırdamadı demıs..sabah dr a gıttıklerınde cocugun öldugunu ogrenmısler..
Allah kimseye yaşatmasınya kızlar..hanı dr lardıyorya hareketlerıne dıkkat edın bebeklerın dıyee..boşa demiyorlar haaa
kız allah seni napmasındişinizi de sıkın şeyınızı de
tevbe estgfrllh
allah aşkına bu sancı nasıl bişey :S ben garip şeyler hissediyom ama ne olduğunun farkında değilim
dunku ablanın anlattıkları geldı aklıma..kadının arabada çocuğunun bası cıkmıs o gerı sokmus ıcerı hastaneye varmadık daha dıyekız allah seni napmasınkarnım acıdı gülerken
kızlar mutlaka bırınızın haberı vardır..ben sımdı bebek dönmezse sezo olacam ama bebek doğumu başlatana kadar da beklıcem halıyle planlı bır tarıh olmadığı ıcın (devlet hastanesınde )ogun kım nobetcıyse o gırecekmıs doğuma..bende kendı dr um gırsın ıstıyorum,bunun ıcın ekstra bır ucret odersem kendı dr umu talep edebılıyormusum! gorumcemın demesıne gore..
varmı böyle bırsey???
kızlar mutlaka bırınızın haberı vardır..ben sımdı bebek dönmezse sezo olacam ama bebek doğumu başlatana kadar da beklıcem halıyle planlı bır tarıh olmadığı ıcın (devlet hastanesınde )ogun kım nobetcıyse o gırecekmıs doğuma..bende kendı dr um gırsın ıstıyorum,bunun ıcın ekstra bır ucret odersem kendı dr umu talep edebılıyormusum! gorumcemın demesıne gore..
varmı böyle bırsey???
karnımın sağ tarafına toplanıyor ama günde 15 20 defa en fazla iki şekilde dokunuş hissediyorum sert olanlar sağ göğsümün veya miğdemin altına aşağı kısımdada sanıyorum elleri yumuşak dokunuşlar karnımda regl döneminde olan küçük cızlama diyebilceğim şekilde yanma oluyor ama geçiyor hemen genelde ağrı hep belime vuruyor oturmaya veya ayakta durmaya dayanamıyorum sürekli yatmak istiyorum gecede toplanıyor çocuk hep sağıma geliyor vc ye kalkıyorum rahatlıyo çekiliyo doktora toplanıyor dedim ama extra bişey yapmadıkarnında sertleşme rahatsızlık hissi oluyorsa o yalancı sancı. ama düzenli giriyorsa ağrı oluyorsa o doğum sancısı. bizde olan yani daha doğrusu bende olan,böyle karnımda bir rahatsızlık hissi başlıyor karnımı ellediğimde taş gibi sert oluyor o kasılma işte. bazen de bebeğin bir tarafa toplanması şeklinde oluyor mesela karnın bir tarafı yumuşak iken bir tarafı sert ise o da kasılma. ama bunları hissetmen de önemli hissetmiyorsan önemli değil ama hissediyorsan doktorun ilaç vs birşey veriyor en azından bende öyle oldu. şuan yazarken bile oldu bir tane,bazen günde 45 50 defa olurken bazen 15 20 defala kalabiliyor.dün gece hiç yattığımda olmazdı yatarken bile olmaya başladı ilaç kullanmama rağmen haftaya doktor kontrolüm var nstye gireceğim tekrar o yüzden orada çıkıyor ve doktor hissedip hissetmediğimi sorduğunda hissediyorum dediğimde hemen rahim ağzıma bakıyor çünkü ağrılı olursa açılma oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?