2015 Şubat Anneleri

Minyon tipli misin?neden bu kadar canini acitiyor bebis

Burda öyle :))) aynen araplarda Türkler Hariç. Diğerleri acayip fit sanki hamile değil gibi :))
ah bu bogaz yokmu : )) arapalrin yemekleri bizden beter , yagli yagli, tatlilar balli sekerlii nadir goruyorum zayif olan arap, yine turklerin gençleri iyi biraz, iki uç çocukla yikmayip ayakda duruyolar hamilelik sayilmazsa : )))))

hıc elleme cok fıkır degıstırır daha..he de gec

Ona neymis ay bu erkekler de he dogum kadinin isi nasıl rahat edeceksin sen.bilirsin son dakkada niye tedrgin hissetrcek degsiklik bekliyo ki senden

ay millet söyleniyor, benimde eşimin akrabaları devlet hastanesine git diye laf ediyor, kime neyse. Allah dan eşim, kimseye kulak asmaz. :)

saçmalama ne hastanesi ben evde doğurcam bi leğen sıcak su yeter bana dedim böyle kaldı
noldu kurudun dedim

Kardeşimin görümcesi doğum yapmış biraz önce. Normal doğumda tansiyonu çıkmış sezaryene almışlar. İyilermiş

Allah yardımcınız olsun

İnşallah canım benim.ama maasallah yine güzel bu haftaları dahi gormen.çünkü sende okumussundur yada duymussundur mutlaka 30 haftalık doğan ikizler dahi var.o iğne bebeklerin erken doğarsa solunum sıkıntısı çekip de kuvoze girmesin diye.hatırladığım kadarıyla kilolari da iyiydi Rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin insallah

Ben direk dogurmak istiyorum mumkunse psikolojim bozuldu kasinmaktan heryerim kipkirmizi kan toplamis gibi oldu kasimaktan dayanamiyorum ama disarda gorseler bu halimi bakirkoye yatirirlardi heralde

Gül sen gül
Yok ya valla kabul edemem şişman kalmayı. Ya doğumdan sonra çook çalışkan olucam. Aktif,yemek yapan,çocuğuna bakan,çalışan, full enerjik biri olmayı planlıyorum.
Ins yapabiliriz. Ama.sabirsiz olma. Bir anda soyledigin gibi aktif bakimli olunmuyor. Kolay kilo veriyorsan ne mutlu.

Herkeslerin kilo alması durdu son haftalarda bi benimki arttı :/ haftada en az 1 kilo aliyorum. Cunku canim dunyalari yemek istiyo :)
ben de devam.ediyorum hizla almaya.

ay millet söyleniyor, benimde eşimin akrabaları devlet hastanesine git diye laf ediyor, kime neyse. Allah dan eşim, kimseye kulak asmaz. :)
Bende üniversite hast.ameliyat olduktan sonra eşim muameleyi görünce ben devlet hastanesi istesem bile izin vermez.

Ins yapabiliriz. Ama.sabirsiz olma. Bir anda soyledigin gibi aktif bakimli olunmuyor. Kolay kilo veriyorsan ne mutlu.

ben de devam.ediyorum hizla almaya.
Şükür kolay veriyorum ama ya ben yemeyi seviyorum.
Hayatım diyetle geçiyor yani o yiyip almayanlardan değilim.

Oyh maşallah arkadaş ım. Kilo verirsen süper olur. Sen azmini bırakma. 2 senede verirsin yavaş yavaş hemde sütun azalmamış olur. Cillop olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…