Benimki de geliyo bazen kaburgamın altına giriyo. Eşim bi yandan ben bş yandan orayı okşaya okşaya aşağı göndermeye çlışıyoz bebeyi dediğin gibi nefes falan kalmıyo insanda. Heyyy pipili in aşağı accık yavrum anneyi rahatlat accık
Kıxlaaaar nabersinşz benim yine dün bi gecelik bi hastane maceram oldu sancılandım ciğe geliştrici iğne yaptılar iyyim bgn şükür bbeklerim 35 i bitirsinler hatta36 da doğursam süper olur bakalım daha ne kadr dayanırım dua edin bana
Kıxlaaaar nabersinşz benim yine dün bi gecelik bi hastane maceram oldu sancılandım ciğe geliştrici iğne yaptılar iyyim bgn şükür bbeklerim 35 i bitirsinler hatta36 da doğursam süper olur bakalım daha ne kadr dayanırım dua edin bana
İnşallah canım benim.ama maasallah yine güzel bu haftaları dahi gormen.çünkü sende okumussundur yada duymussundur mutlaka 30 haftalık doğan ikizler dahi var.o iğne bebeklerin erken doğarsa solunum sıkıntısı çekip de kuvoze girmesin diye.hatırladığım kadarıyla kilolari da iyiydi Rabbim sağ saglim kucağına almayı nasip etsin insallah
Ben direk dogurmak istiyorum mumkunse psikolojim bozuldu kasinmaktan heryerim kipkirmizi kan toplamis gibi oldu kasimaktan dayanamiyorum ama disarda gorseler bu halimi bakirkoye yatirirlardi heralde
Gül sen gül
Yok ya valla kabul edemem şişman kalmayı. Ya doğumdan sonra çook çalışkan olucam. Aktif,yemek yapan,çocuğuna bakan,çalışan, full enerjik biri olmayı planlıyorum.
Diyet değilde air climler diye bir alet var hamile kalmadan önce alacaktım ramazan tam niyetlenirken hamile kaldım.
Ondan alıcam. Bir ay sonra başlarım hareketlere. Sabırsızım fazlasıyla. Ben 35 kilo aldım az değilki. On kiloda öncekinden kalma. İşim çok yani.