Gül sen gül
Yok ya valla kabul edemem şişman kalmayı. Ya doğumdan sonra çook çalışkan olucam. Aktif,yemek yapan,çocuğuna bakan,çalışan, full enerjik biri olmayı planlıyorum.
Evet senin elinden de bir şey gelmediği için biraz daralabilirsin ama yerleşinde bir derin nefes alıp ohh mis gibi oturcan.ilk eşim inat edip taşıncam deyince oturdum ağladım nasıl olacak falan filan
şimdi ben ondan hevesliyim yeni ev tertemiz birde sıcak bu evde y. odası ısınmıyor hep soğuk bebek açısından iyi oldu
zaten doğum öncesi temizlik yapılacaktı şimdi herşey elden geçecek yerleşecek mis gibi olacak
bizdede bişey var 1 sene doldumu başka yere taşınıyoruz ilk evlendik 8 ay sonra ev aldık evimize taşındık
1 sene oturduk ordan başka yere taşındık van depreminden cok etkilenmiştik o evde durmak istememiştim
ordada 1 yıl oturduk bu defa kadro çıktı hooop şehir değiştirdik
burdada ev alana kadar otururuz diyorduk olmadı 1 yıl oldu
bu defa bişey çıkmazsa ev alana kadar otururuz
hem seviyorum hem sevmiyorum taşınmayı yerleşmek yeni düzen oturtmak güzelde,ilk günkü karışıklık falan beni daraltıyor
Diyet değilde air climler diye bir alet var hamile kalmadan önce alacaktım ramazan tam niyetlenirken hamile kaldım.Dogumdan hemen sonra diyet işine girmeyecen diymi yine bi alti ay dikkatli gitsek de sıkı diyet yapamayız sonrasinda sıkıcaz disimizi vercez inşallah birlikte
songunlerde yemekten nefret ettım..yedıktensonrakı rahatsızlık yüzünden..ınsan yedıgınden de tat alamıyor.. suan tam oyleyım ıste..sankı dünyaları yemısımHerkeslerin kilo alması durdu son haftalarda bi benimki arttı :/ haftada en az 1 kilo aliyorum. Cunku canim dunyalari yemek istiyo :)
cok sıkıldımmmmmmmmsımdı 38 lerde olmak vardı
songunlerde yemekten nefret ettım..yedıktensonrakı rahatsızlık yüzünden..ınsan yedıgınden de tat alamıyor.. suan tam oyleyım ıste..sankı dünyaları yemısım
bacım vallahi halime ağlayasım var,bakma delılıge vuruyorum.. şu dedıgın seyı bende cok düşünüyorum,tek çocuklu olmak kafa dınlemek falan tamam ama oturamıyorum pipili kaburgamı kıracak böyle bır ıtme yok yaa sag gogsumun altını oydu 2 aydır..sankı karnıma sığmıyor sıkışmış gıbı,her yanlarım ağrıyor,...öfff yatmak falan yalan şuan bana...hıcbırseyden zevk almıyorum canımın sıkıntısından vallahı..bıtsın bıraz once ama vaktını de beklesın ıstıyorum..amannnKurt kayniyo sende kizzz :) durmuyosun ki durasin sonra da cok ssıkıldım. Azcık yat keyfini çıkar tek bebeli olmanınben yatıp bebe yokken kafa dinliyim diyom :) ohhh rahat rahat :)
Hem yiyorum hem o eziyeti çekiyorum :/ az önce eşime midem bulandı dedim. Senin yediklerinden benimki bile bulandı normal diyo :)
Diyet değilde air climler diye bir alet var hamile kalmadan önce alacaktım ramazan tam niyetlenirken hamile kaldım.
Ondan alıcam. Bir ay sonra başlarım hareketlere. Sabırsızım fazlasıyla. Ben 35 kilo aldım az değilki. On kiloda öncekinden kalma. İşim çok yani.
bacım vallahi halime ağlayasım var,bakma delılıge vuruyorum.. şu dedıgın seyı bende cok düşünüyorum,tek çocuklu olmak kafa dınlemek falan tamam ama oturamıyorum pipili kaburgamı kıracak böyle bır ıtme yok yaa sag gogsumun altını oydu 2 aydır..sankı karnıma sığmıyor sıkışmış gıbı,her yanlarım ağrıyor,...öfff yatmak falan yalan şuan bana...hıcbırseyden zevk almıyorum canımın sıkıntısından vallahı..bıtsın bıraz once ama vaktını de beklesın ıstıyorum..amannn
Ne zmn gelicek yanına :)
hıc elleme cok fıkır degıstırır daha..he de geceşim kafayı yedi
şimdide tutturdu devlet hastanesinde doğur diye
eşim kafayı yedi
cok sıkıldımmmmmmmmsımdı 38 lerde olmak vardı
eşim kafayı yedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?