2015 Şubat Anneleri

Gül sen gül
Yok ya valla kabul edemem şişman kalmayı. Ya doğumdan sonra çook çalışkan olucam. Aktif,yemek yapan,çocuğuna bakan,çalışan, full enerjik biri olmayı planlıyorum.

Dogumdan hemen sonra diyet işine girmeyecen diymi yine bi alti ay dikkatli gitsek de sıkı diyet yapamayız sonrasinda sıkıcaz disimizi vercez inşallah birlikte

Evet senin elinden de bir şey gelmediği için biraz daralabilirsin ama yerleşinde bir derin nefes alıp ohh mis gibi oturcan.
Artık gerisini yorulacak olanlar düşünsün.

Herkeslerin kilo alması durdu son haftalarda bi benimki arttı :/ haftada en az 1 kilo aliyorum. Cunku canim dunyalari yemek istiyo :)

Dogumdan hemen sonra diyet işine girmeyecen diymi yine bi alti ay dikkatli gitsek de sıkı diyet yapamayız sonrasinda sıkıcaz disimizi vercez inşallah birlikte
Diyet değilde air climler diye bir alet var hamile kalmadan önce alacaktım ramazan tam niyetlenirken hamile kaldım.
Ondan alıcam. Bir ay sonra başlarım hareketlere. Sabırsızım fazlasıyla. Ben 35 kilo aldım az değilki. On kiloda öncekinden kalma. İşim çok yani.

Herkeslerin kilo alması durdu son haftalarda bi benimki arttı :/ haftada en az 1 kilo aliyorum. Cunku canim dunyalari yemek istiyo :)
songunlerde yemekten nefret ettım..yedıktensonrakı rahatsızlık yüzünden..ınsan yedıgınden de tat alamıyor.. suan tam oyleyım ıste..sankı dünyaları yemısım

cok sıkıldımmmmmmmmsımdı 38 lerde olmak vardı

Kurt kayniyo sende kizzz :) durmuyosun ki durasin sonra da cok ssıkıldım. Azcık yat keyfini çıkar tek bebeli olmanın ben yatıp bebe yokken kafa dinliyim diyom :) ohhh rahat rahat :)
songunlerde yemekten nefret ettım..yedıktensonrakı rahatsızlık yüzünden..ınsan yedıgınden de tat alamıyor.. suan tam oyleyım ıste..sankı dünyaları yemısım

Hem yiyorum hem o eziyeti çekiyorum :/ az önce eşime midem bulandı dedim. Senin yediklerinden benimki bile bulandı normal diyo :)

bacım vallahi halime ağlayasım var,bakma delılıge vuruyorum.. şu dedıgın seyı bende cok düşünüyorum,tek çocuklu olmak kafa dınlemek falan tamam ama oturamıyorum pipili kaburgamı kıracak böyle bır ıtme yok yaa sag gogsumun altını oydu 2 aydır..sankı karnıma sığmıyor sıkışmış gıbı,her yanlarım ağrıyor,...öfff yatmak falan yalan şuan bana...hıcbırseyden zevk almıyorum canımın sıkıntısından vallahı..bıtsın bıraz once ama vaktını de beklesın ıstıyorum..amannn

Sezeryan olursan hemen aletle spora baslayamiyorsun bilmiyorum o nasıl bir spor aleti de karın kaslarinin toplanmasi gerekiyor hemen izin vermiyor drlar spora yürüyüş olabilir belki. Ben de ona yakin hamilelikten bi yedi kg oncesinden almak suretiyle daha önce dukanla verdigim kilolarin hepicini geri almayi basarmis bulunmktayim tekrar basa donme fikri gıcık tabi

Benimki de geliyo bazen kaburgamın altına giriyo. Eşim bi yandan ben bş yandan orayı okşaya okşaya aşağı göndermeye çlışıyoz bebeyi dediğin gibi nefes falan kalmıyo insanda. Heyyy pipili in aşağı accık yavrum anneyi rahatlat accık

ahada aynen :/

Eklentiler

• 10891572_10205534560354279_1330680305033097784_n.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 47
Esim geldi şükür yarabbm kızı satacak bir oyun arkadasi var artik evde:) insanın gücü keyfi olmayınca çocuğuyla vakit geçirmek bile zor geliyomus ya ne tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…