2015 Şubat Anneleri

ay millet söyleniyor, benimde eşimin akrabaları devlet hastanesine git diye laf ediyor, kime neyse. Allah dan eşim, kimseye kulak asmaz. :)
Bnm eşimin akrabaları da gel burda doğur diyor. Ya kesim evi gibi devlet hastanesi ilk doğumum ve eşimi de almazlar diyorym ama bunları anlamalrı zor.

Ikiz biraz erken geliyor cnm sağlıkla alacaksın inşallah eline merak etme

Kızlarr takmayın bişeyi ya kötü düşünmeyin bende geçen güne kadar çok iyiydim baya baya kafam rahattı kordon olayı çıkınca canım acayip sıkıldı kafam şimdi hep bununla meşgul edin bu gibi şeylerle kafanız bulanmasın artık bir çoğunuz doğursa bile sorun çıkmayacak 35 te artık bebekler matüre oluyormuş doğabilir yani . Bende dua ediyorum başkada yapacak ne var?

Burnum artık yüzüme ait bi Parça olmaktan çok kendi özgürlüğünü ilan etti :) 3 gündür sile sile bi hal oldum oyh üşütmeyin cok dikkat edin kızlar , ben bitmişem okey donüyorum

Amaç yorulmamak değil ağır kaldırmamak. Makinadan bir kerede çamaşırları çıkarıp ağır taşımaktansa üç kerede çıkarıp asıp gelmeyi tercih ediyorum.

Sorma canım dün gece sabahladım resmen ezan okundu namaz kıldım yine yatmayı denedim biraz rahatlamışım uyumuşum 7 gibi, snra 10.30 da uyandm kuzene gitmiştik dün gece kaldık orada evde olsam yatardım gece uykumu alamadım die bugün sersem gibiyim bu gece kaşınmadan uyusam bari

Kayıp kız (Gone gırl) diye değişik bir film izledik. Fena değildi.
Çevirisi doğru mu bilmiyorum. Bizim türkler asla gerçek adını çevirmiyorlar.
Anam bizde cuma gecesi o filmi izledik eşimle çok garipti cidden sonuda sanki böle devamı olacakmış gibi bitirmişler ( :

Aman aman allah kimseye vermesin bunu ben ilk kizandada yasadigim icin cok korkuyodum tekrarlarmi yine diye ne yazikki basladi ilacda fayda etmemeye basladi artik oazartesi solicem baska ilac yazsin suan heryerim kipkirmizi tirnak izi
Canım 2 hafta sonra bir daha gel dedi ama sarıyer merkezede hiç gidip uğraşasım yok zaten 2 hafta sonra 36-37 haftalarda olacam geriye ne kalıyor ki birde test yapıp bişi anlamıyorsa aynı dr.a gitmek saçma olur. Böyle deli dana gibi kaşına kaşına doğurcam oğluşumu Allah kimseye vermesin bu kaşıntıyı

Hiç onla alakası yok canım 5 kilo doğuranlar var anneyle bebeğin kilosunun uyması lazım bn dr. a sordum bizim oğluşun kafası fln büyük mü normal doğuma engel olacak bişi var mı die dedi şimdiki ölçümler doğumla ilgili bilgi vermede sağlıklı olmaz hele dedi 36 hafta ve sonrası olsun ozmn kilosu yapısı senin çatınla yapınla uyumluysa dedi 5 kiloda doğurursun dedi ama çatın darsa isrerse 2.5 kilo olsun zor olabilir yapın ile uyumlu olmazsa bebeğim kilosu yapısı dedi. Benim çatıya fln hiç bakılmadı daha ee bebeke asıl son haftalarda kilosu belirginleşiyor diyorlar bakalım 2 ocak cuma 35+2 oluyorum dr. gitcez ilk kez nst bağlıcak bni ozmn belki doğumla ilgilide bişileri daha net konuşuruz.

mega çok pahalı esenler medipol de 350 normal 750 sezeryan. mega çok farklı ama baştan başladım bende oraya pahalı da olsa orada yapıcam doğumu galiba

Ayrıca ben 7. haftamdan beri hep esenlerdekine gidiyorum sgk lılara muane ücretide almıyorlar kampanya yapmışlar hast. yeni şubesi olduğu için, Doğumhanesi ise 2-3 aydır yeni açıldı die doğum içinde kampya yapmışlar odaları gezdim normal odalarıda tek kişilik çok güzel o yüzden özel oda tutmaya hiç gerek yok özel oda sadece biraz daha büyük gelenleri oturacağı 1-2 koltuk var okadr onun dışında normal odayla aynı kapı süsü olacakmış kapıda doğum sonrası bebeğin yapılması gereken tüm tetikleri yapacaklarmış ve doğum sonrası lohusa şerbeti dapıtacaklarmış normal doğum fiyatı 350 sezeryan 750 demişlerdi bizede 2 ay önce fln ilk doğumhanenin tanıtımını yaptıklarında. Ama işte biz 2 ocakta kntrole gitcez tekrar fiyat sorcaz yılbaşı geçti die yükselmez olmaz inş fiyatlarda bana fiyatı uygun geldiği için ve dr.umu sevdiğim için taa tarabyadan doğuma esenlere gitmeyi istiyorum. Ayrıca doğuma gelirken arabamız yok dedim sizi arayıp ambulans çağırsak gelirmisinz dedim düşünüyorum trafik yoğun bir saate gelirsek doğum anında maslak kitleniyor levent kitleniyor taksiyle gitmek trafikte sıkıntı ama ambulans açar alarmını gider die o yüzden sorduk biz özel olarak çağıracağımz için tarabya ya tabi mesafe uzun oluyor bizim biraz ambulansın hast. çıkıp gelip bni alması hast. getirmesine 250 tl para alırlarmış öle dediler sorduk ta buda aklınzda bulunsun kızlar

Ben sordum büyük hastaneye yeni yılda fiyat artacak mı diye. Bilmiyoruz dediler. Mutlaka artar.
Ben doğum paramı ayırmıştım zaten

ah bu bogaz yokmu : )) arapalrin yemekleri bizden beter , yagli yagli, tatlilar balli sekerlii nadir goruyorum zayif olan arap, yine turklerin gençleri iyi biraz, iki uç çocukla yikmayip ayakda duruyolar hamilelik sayilmazsa : )))))
Kız bizim burdaki Araplar bizi beğenmiyor ama, hele temizlik yönünden iki hafta önce okulda biriyle sohbet ettik.. Kadının ağzı açık kaldı temizlik yönünden ama beğenmiyor bizi her gün ev mi süpürülüp silinir diyor. Onlarda İtalya'n gibi eve ayakkabıyla giriyormuş.. Ay bi görsen kapı gibiler hepsi iri iri

Nur2808 verdigi ilaclar gecirmedimi bende dedim verdiginiz hap ise yaparmiyo artik dedim cildiyeye git dedi dön basa yine ayni testler falan ama ilac ise yariyosa giderim heryerim kipkirmizi kan toplar gubi oldubartik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…