2015 Şubat Anneleri

bilemiyeceğim ama sanmam çünkü etrafımdaki herkes benim ne kadar temizlik delisi olduğumu bilir bununla anılırım yani. yaptığım işi üstten yapmam elim temizdir yaptım mı harbi yaparım. bakma korku vs olmasa gene yapardım da korku ve beybim daha ağır basıyor yoksa oo elimden geçerdi her yer. birde anne faktörü var bende eşime soruyor iş yapmıyor dimi diye eşimde hemen yumurtlar o yüzden bırak yarım kalsın geceler yansın modunyadım
çocuk vs konusunda şanslıyım eşim bakar bırakmaz işim olduğunda o yüzden herhalde salmam kendimi ilk önce tipimi düzeltmem lazım ama

Ya ben taşınmayı çok seviyorum. Belki deli mi ne dersin ama sana biraz da özendim.
Hayal kurdum kafamda. Mutfakk eşyaları toplanıyor. Yeni tertemiz ev ne güzel. İki yılda bir taşınıyordum ama şimdi kendi evimiz. Şimdide satalım başka alalım diye başladık.

Kız geçen tv de pamela varya şarkıcı onu gördüm. Eşime dedim bunun fiziği idealmiş doğumdan sonra bu kiloda olmak istiyorum.
Güldü bana imkansız dedi. Sıpa.
Yani bir 50 kilo vermem gerekecek ama olsun yani.

müsadenle kahkaha atmam lazım.
ahahahaha bu konuda sana katılıyorum nasıl vericeksek kiloyu orası da malum. resim çekilmiyom ya düşün o derece çirkin çıkıyorum resimlerde.
bir saç kestirme boyama birazda kilo verdik mi mis gibi karı oluruz. heyt be kim durur önümüzde (hayaller hayaller)

ilk eşim inat edip taşıncam deyince oturdum ağladım nasıl olacak falan filan
şimdi ben ondan hevesliyim yeni ev tertemiz birde sıcak bu evde y. odası ısınmıyor hep soğuk bebek açısından iyi oldu
zaten doğum öncesi temizlik yapılacaktı şimdi herşey elden geçecek yerleşecek mis gibi olacak
bizdede bişey var 1 sene doldumu başka yere taşınıyoruz ilk evlendik 8 ay sonra ev aldık evimize taşındık
1 sene oturduk ordan başka yere taşındık van depreminden cok etkilenmiştik o evde durmak istememiştim
ordada 1 yıl oturduk bu defa kadro çıktı hooop şehir değiştirdik
burdada ev alana kadar otururuz diyorduk olmadı 1 yıl oldu
bu defa bişey çıkmazsa ev alana kadar otururuz
hem seviyorum hem sevmiyorum taşınmayı yerleşmek yeni düzen oturtmak güzelde,ilk günkü karışıklık falan beni daraltıyor

o kilolar geldiği gibi gidecek, yani gitmek zorunda kalmamalı bizimle

yapan eden olunca ıyı hoşta,ben cok tezcanlıyım..kendımı parçalarım hemen bıtsın dıye..taşınmayı sevmıyorum.. 3 kez tasındık ve hep sehır dışı oldu gıttıklerımız..zor yanı..gercı anlatmandan yakın bır yer olduğu ızlenımıne kapıldım ısın daha kolay bıze nazaran..annen falanda gelınce bıran evvel bıtırırsınız

Cnmm sen doğurdun mu yoksa ilkini mi anlatıyorsun
İlkini anlatıyorum canım:)

Vaşla canım ben beklemeye cesaret edemem. Suyla birliktede gelebilir bebek. Ben gece 2 de gittim hastaneye, ertesi sabah 11 de doğum yaptım. Suyum falan bitmişti hep zaten. Bence suyun gelirse git hastaneye. Bekleme derim şahsen cesaret edemwm.

sugelınce zaten enf. kapma olasılığı artıyor yollar açıldığı ıcın..bencede beklenmemeli..

58 kiloyum şu an,60 la tamamlarım diye düşünüyorum,kilo alımım çok yavaşladı çünkü..2 haftada 300 gr almışım en son.. Eşim zayıflıcam diye dertleniyo şimdiden..7-8 kilo doğumda gitse 52-53 kilo olurum,sanırım 44 kiloma kavuşcam yine,adam haklı :))
Nispet yapmış gibi olmadım dimi :)))

sormabende zor tutuyorum kendimi ama sonunda pişman olmamak için bişeye dokunmamam lazım
ev yakın aynı sokak arabada olunca ne yerleştirsek o kar hesabı kafamda plan yapıyorum bende

Ay tabi ya kolay mı insan normal rutini yapamıyor. Aslında ev ısınmasından bende hiç memnun değilim ama yine de göze alamadım taşınmayı. Maddi manevi zor olacak diye

Kizlar moralinizi bozmak istemem ama birde bebegini kaybedenler forumuna girseniz doguma cok az kala bebegini kalp durmasi ,kordon dolanmasi yuzunden kaybeden o kadar cok anne varki ben de cok korkuyorum

Allah korusun herkesi , ben o foruma girsem kafayı üşütürüm

hiçççççç olurmusun canım ne nispeti

ver bacım ver zaten almadığın kiloyu versen ne olur vermesen ne olur. al benim gibi 22 kilo sonra geç karşıma
senin hamileliğini tamamladığın kilo benim geri dönmem gereken kiloya eşit. tek sevincim artık kilo almamam,doğumda bir 5 6 kilosu gitse gerisini de veririm herhalde bebekle uğraşmaktan tek temennim şuan bu.

Kizlar nasil bi canta aldiniz?sırt cantalari esler yanimizda olmadan daha kullanisli gibi geldi bana.benim ve bebisin herseyi hazır ama neyin icine koycam bi türlü karar verip alamadim.acikcasi bazilari da cok pahali.alanlar paylasirsa sevinirim

8 yıllık evliyim iki kez tasindim benim icin cok zor bisey yeni düzen hos oluyor ama gurbette tek başına çocukla cok zorlanmistim ben.oyle evden eve topla tasi şirketlerine de guvenemem istenem ellesin dokunsun eşyalara kimse herseyi kendim oda oda gruplar koliler listelerm onden yikar temizler öyle sarar sarmalar götürürüm o da uzun oluyor iste. Bu evime tasinirken eşyaları yeniledik komple o yönden güzeldi eskiyi fazlalığı vermek insani hafifletiyor. Inşallah bi sonraki taşınmam istanbula olur oraya zevkle sırtımda tasirim valla:)

Gül sen gül
Yok ya valla kabul edemem şişman kalmayı. Ya doğumdan sonra çook çalışkan olucam. Aktif,yemek yapan,çocuğuna bakan,çalışan, full enerjik biri olmayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…