Ee yani dukan da fransız. Adam diyor diyet bittikten sonra sabahları tereyağı yiyin. Ee fransızzlarda hep zayıfmış.Herşey metabolizmayla ilgili. Metabolizma hızlıysa çabuk sindiriliyor ve kilo alınmıyor. Krom bazı yiyeceklerde var ama bence hap olarak alınabilir. Yalnız hiç denemedim. Bir keresinde Dr multivitamin vermişti centrum diye. Onu kullanıyordum hiç iştahım açılmamıştı krom da varmış içinde. Aslında metabolizmayı en iyi hızlandıran şey düzenli spor. Dün de söyledim Fransa'da italyada herkes zayıf yazmış Maralla zamansiz. Onların zayıf olmaları az yedikleri ya da diyet yaptıklarından ya da genetik olarak değil. Onlar küçüklüklerinden beri jimnastik dersi alıyorlar okullarda bu derse çok Önem veriliyor. Büyüyünce de sporlarını aksatmıyorlar. Bizde beden eğitimi dersleri maalesef sınav çalışarak geçiyor. Bir fransızın Yediği ekmeği ben yiyemiyorum. O kadar çok yiyorlar ki. Metabolizmaları hızlı olduğu için de yakıyorlar.
Arabayla 10 dk ama yürüme yolu değil hicbiyere yağmasa beykoza kesin yağar ama öyle cok yağarsa hamilelere tatil olur heralde :))))Uzak mı hastane? Yani trafik durabilir dediler ama sanmam yollar kapansın.
Gunaydin hanimlar ben yine doktora gidiorum dua edin
hafta sonu kızceme kıyafet aldık , hemen alırım sanıyordum ne zormuş ya seçmek halledemedim , bugün yorgun olmazsak akşama yine gidecez, ah sizler haklıymışsınız daha yıkanacak ütülenecek , dolabı silinecek : (( geç kaldım artık farkındayım
Belki iğneden sonra canlanirsin ilk dozdan etki edermiş sanaBen işe gidemiyorum çok halsiz hissediyorum ama iğne vurulmaya gitmem gerekiyor. Çıkmışken eve dönmek olmaz.
Gerçekten nerde acaba? Ya ben bak daha sıkı takip edemiyorum kaçırıyorum.
Gunaydin hanimlar ben yine doktora gidiorum dua edin
bazen doktorların ilaç yazma anlayışına aşırı şaşırıyorum. benimde idrar yolumda bakteri çıkınca ve üstüne kaşıntı eklenince bana yazdığı antibiyotikte plesantadan geçer diye koca koca yazı olmasına rağmen günde 2 defa antibiyotiği almamı söyledi hemde 500 mg+500 mg ben normalde bu kadar kullanmamışımdır ilaç. bırakıverdim sanki birşey beni engelledi o antibiyotikte ,bol su içtim şimdi kaşıntı,yanma vs yok yani idrar yolu enfeksiyonu zararlı ama bu kadar yüksek dozda olması korkuttu beni.
Ben direk dogurmak istiyorum mumkunse psikolojim bozuldu kasinmaktan heryerim kipkirmizi kan toplamis gibi oldu kasimaktan dayanamiyorum ama disarda gorseler bu halimi bakirkoye yatirirlardi heralde
İnşallah bakalım.hava da kötü yağmur kıyamet. Bir çıksam açılırım. Zaten 4 te çıkıyorymBelki iğneden sonra canlanirsin ilk dozdan etki edermiş sana
Ee yani dukan da fransız. Adam diyor diyet bittikten sonra sabahları tereyağı yiyin. Ee fransızzlarda hep zayıfmış.
Benim pek yabancı kültürüm yok.
Sporu sevmiyorum bile sadece yürüyelirim.
Sırf spor yapmıyım diye oynamak istiyorum işte
Ben işe gidemiyorum çok halsiz hissediyorum ama iğne vurulmaya gitmem gerekiyor. Çıkmışken eve dönmek olmaz.
Ah ah bende seker olmasa ben ne bicim yer ve kilo alirim da iste
kızlaaarr, canlaaar, nasılsınız bayadır yazamıyorumkocişim kıl dönmesi ameliyatı oldu ay ne menem bişeymiş, canımız çıktı.. ondan sonra bende kayış koptu, sırtım belim pelvis bölgem kasıklarım her yanım çok ağrıo.. bu hafta işteki son haftam sanırım artık dayanılmaz gelio kalkıp hergün işe gitmek.. eşim yattı bi hafta hiç bişey yapamadı, ikimiz yarım insan, yere bişey düşse birbirimize bakıyoruz, kim eğilip alcak diye.. görümcem her yerde laf ediodu, ay kardeşim şöyle yardım edio böle yardım edio, bizim geline göre ne var fln die, nazar değdirdi şimdi herşeyi ben yapıorum mutlu olsun
Artık bilemiyorum orasını bebek doğduktan sonra kaçmak yok senin koçluğunda zayıflıycaz.İğne iyi gelicek inşallah. Bu arada Zayıflamak için de vucüdun tüm değerleri normal olmalı. Ben hemoglobinim 10 iken günde 4 km koşuyordum bir gram verememiştim. Kalp çarpıntısı yorgunluk oluyordu habire. Sonra kan değerim normal sınırın üstüne çıktığında HIZLA kilo vermiştim.
Kızlar merhaba. Bende bugün 1.30 da dr ye gidicem.
32 + 0 oluyorum bugün. Merak ediyorum inşallah iyidir. Büyümüştür. Kaç kilo olmuştur aaba ?
kızlar benimle aynı haftalarda dr ye gidenler bebişiniz kaç kiloydu? 29+2 de 1535 grmdı.
Çok endişeleniyorum. İlk kızımdaki sıkıntıları yaşamak istemiyorum.
Onu da düşündüm bir arkadaşım var isviçrede yaşıyor zumba ile 35 kilo vermişti birde çok zevkiymiş. Ama bana en yakın bahçelievlerde var. İş çıkışı Üşendim oraya gidip gelmeye.Yani bizim spor yapma yaşımız geç kalıyor. Ilkokuldan beri jimnastik yapanla bir olmuyoruz işte. Yine de Zararın neresinden dönersek kârdır. Azıcık bile hızlandırsak metabolizmayı o bile yeteraç kalmamak ve dirençten düşmemek gerekli. Fransa'da bir iki arkadasım zumbaya gidiyordu spor için. Bir çeşit dans işte o da. Benim tercihim yürümek ve koşmak.
Bazen insan alışveriş modunda olmayabiliyor. Bir gidiyorsun çok fazla düşünmeden birsürü güzel şey alıyorsun başka zaman gidiyorsun kararsız kalıyorsun zor zahmet bişey beğeniyorsun eve geliyorsun aklın diğerlerinde kalıyor falan. O yüzden alışveriş Gününü iyi belirlemek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?