2015 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba. Bende bugün 1.30 da dr ye gidicem.

32 + 0 oluyorum bugün. Merak ediyorum inşallah iyidir. Büyümüştür. Kaç kilo olmuştur aaba ?

kızlar benimle aynı haftalarda dr ye gidenler bebişiniz kaç kiloydu? 29+2 de 1535 grmdı.

Çok endişeleniyorum. İlk kızımdaki sıkıntıları yaşamak istemiyorum.

Ee yani dukan da fransız. Adam diyor diyet bittikten sonra sabahları tereyağı yiyin. Ee fransızzlarda hep zayıfmış.
Benim pek yabancı kültürüm yok.
Sporu sevmiyorum bile sadece yürüyelirim.
Sırf spor yapmıyım diye oynamak istiyorum işte

Bazen insan alışveriş modunda olmayabiliyor. Bir gidiyorsun çok fazla düşünmeden birsürü güzel şey alıyorsun başka zaman gidiyorsun kararsız kalıyorsun zor zahmet bişey beğeniyorsun eve geliyorsun aklın diğerlerinde kalıyor falan. O yüzden alışveriş Gününü iyi belirlemek gerekiyor

Ben işe gidemiyorum çok halsiz hissediyorum ama iğne vurulmaya gitmem gerekiyor. Çıkmışken eve dönmek olmaz.

bende de aynısı olmustu canım. 1000mg ılac ve fıtıl vermıstı. ben de kullanmak ıstemedıgımı belırttım. eger kullanmazsan erken dogum gıbı bırcok seye sebebıyet vermıs olursun ve bunun sonucu ılacı kullanmaktan daha agır olur, merak etme ben zaten seni değil bebeği düşündüğümden bu ilacı veriyorum dedi. ben de öle söleyince kullanmıştım. 5 gunde gecmıstı.

Ben direk dogurmak istiyorum mumkunse psikolojim bozuldu kasinmaktan heryerim kipkirmizi kan toplamis gibi oldu kasimaktan dayanamiyorum ama disarda gorseler bu halimi bakirkoye yatirirlardi heralde

:) benimde göbeğimin alt kısmı fena kaşınıyor,çatlıyorum zannımca çok gıcık oldum bu duruma

Yani bizim spor yapma yaşımız geç kalıyor. Ilkokuldan beri jimnastik yapanla bir olmuyoruz işte. Yine de Zararın neresinden dönersek kârdır. Azıcık bile hızlandırsak metabolizmayı o bile yeter aç kalmamak ve dirençten düşmemek gerekli. Fransa'da bir iki arkadasım zumbaya gidiyordu spor için. Bir çeşit dans işte o da. Benim tercihim yürümek ve koşmak.

Ben işe gidemiyorum çok halsiz hissediyorum ama iğne vurulmaya gitmem gerekiyor. Çıkmışken eve dönmek olmaz.

İğne iyi gelicek inşallah. Bu arada Zayıflamak için de vucüdun tüm değerleri normal olmalı. Ben hemoglobinim 10 iken günde 4 km koşuyordum bir gram verememiştim. Kalp çarpıntısı yorgunluk oluyordu habire. Sonra kan değerim normal sınırın üstüne çıktığında HIZLA kilo vermiştim.

Ah ah bende seker olmasa ben ne bicim yer ve kilo alirim da iste

kaç kilo aldın toplamda ben toplamda 12 almışım,şeker testinden sonra 2 kilo almışım,diyorum ki her şerin ardında bir hayır varmış gerçekten yoksa ben şimdi rekor seviyelere ulaşabilirdim,potansiyel vardı bende

geçmiş olsun hemşerim. tez zamanda iyileşir inşallah eşinde

Artık bilemiyorum orasını bebek doğduktan sonra kaçmak yok senin koçluğunda zayıflıycaz.

29 da gittiğimde 1300 gr dı benim kızım bende çarşamba gidicem bakalım büyümüş mü , dr bana normal gelişimi güzel demişti seninki daha fazla dr farklı bişey mi söyledi ? merak ettim benimkine göre seninki de normal çünkü

Onu da düşündüm bir arkadaşım var isviçrede yaşıyor zumba ile 35 kilo vermişti birde çok zevkiymiş. Ama bana en yakın bahçelievlerde var. İş çıkışı Üşendim oraya gidip gelmeye.
Çocuk olunca imkanı yok zaten.

sana katılıyorum , bi de hafta sonu çok kalabalıktı , herşeye tam bakamadım sanki sakin sakin bakmam lazım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…