Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) bugün moralimi daha yüksek tutmaya çalışıcam.doktora gidecekler güzel haberlerle gelsin inşallah hepimize sağlıkla hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin Allahım
Onu da düşündüm bir arkadaşım var isviçrede yaşıyor zumba ile 35 kilo vermişti birde çok zevkiymiş. Ama bana en yakın bahçelievlerde var. İş çıkışı Üşendim oraya gidip gelmeye.
Çocuk olunca imkanı yok zaten.
günaydın herkese,
iyi haftalar ağrısız sızısız ,
soluma veya sağıma yatamadığım için yeni yatma pozisyonları geliştirerek ilk defa süper bir uyku çektim :) güne iyi başladım inşallah ağrım sızım olmaz
29 da gittiğimde 1300 gr dı benim kızım bende çarşamba gidicem bakalım büyümüş mü , dr bana normal gelişimi güzel demişti seninki daha fazla dr farklı bişey mi söyledi ? merak ettim benimkine göre seninki de normal çünkü
Doktor gelişimi güzel dedi. Bundan sonra endişelenme dedi. İlk kızım; hashande 'nin yaşadıgı sıkıntıları aşadım. Kızım anne karnında beslenememişti. 2100 gr dogmustu. Bu saatten sonra korkmana gerek yok dedi. O yüzden sordum.
Doktor gelişimi güzel dedi. Bundan sonra endişelenme dedi. İlk kızım; hashande 'nin yaşadıgı sıkıntıları aşadım. Kızım anne karnında beslenememişti. 2100 gr dogmustu. Bu saatten sonra korkmana gerek yok dedi. O yüzden sordum.
hım anladım canım, sen yaşadıklarından dolayı endişeleniyosun ama her hamilelik farklı öyle düşün boş yere stres yapma, inşallah tüm süreci sorunsuz atlatırız da bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde doğarlar.