2015 Şubat Anneleri

ya kızlar ben 2 haftadır aynı kilodayım bebek büyümüyor mu acep hiç ? niye durdu kilo alımım ? sizinki de öyle oldu mu

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) bugün moralimi daha yüksek tutmaya çalışıcam.doktora gidecekler güzel haberlerle gelsin inşallah hepimize sağlıkla hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin Allahım

Eve bir iki alet alıp yapmak en iyisi. Bebişler büyüdüğünde de gezdirme Amaçlı dışarı çıkarız yürürüz.

günaydın herkese,
iyi haftalar ağrısız sızısız ,
soluma veya sağıma yatamadığım için yeni yatma pozisyonları geliştirerek ilk defa süper bir uyku çektim :) güne iyi başladım inşallah ağrım sızım olmaz

günaydın kızlar herkese hayırlı günler hayırlı haftalar
dün 8,30 da uyanan ben bugün 10 da zor uyandım yaaa

Istahi kapanan varmi ben dun kahvalti yaptim sonra aksam yemeginde bir tabak yemek zor yedim.oda bebeknac kalmasin diye hicnyiyesimn yok nedense
kasinti fln diyorsun ya huzursuz olunca yiyemiyor insan. Keskr benim dr kapansa. Ne kadar cok yesem de 2 saate acikiyorum

Bir de çok komikler boylarından uzun kuyrukları var. Bazen kediler kovalıyor onları
Ay oglum gorse bayilirdi onlara. Dergiden gordu tilkileri cok merak ediyor kedi gibi sokakta gormeyi bekliyor : ))

Gunaydin hanimlar ben yine doktora gidiorum dua edin
guzel haberlerle gel ins

Doktor gelişimi güzel dedi. Bundan sonra endişelenme dedi. İlk kızım; hashande 'nin yaşadıgı sıkıntıları aşadım. Kızım anne karnında beslenememişti. 2100 gr dogmustu. Bu saatten sonra korkmana gerek yok dedi. O yüzden sordum.

hım anladım canım, sen yaşadıklarından dolayı endişeleniyosun ama her hamilelik farklı öyle düşün boş yere stres yapma, inşallah tüm süreci sorunsuz atlatırız da bebeklerimiz sağlıklı bir şekilde doğarlar.

aaa bebeğim 32. haftada rüya görmeye başlıyomuş, ne tuhaf ne görüyor ki : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…