2015 Şubat Anneleri

• Ben de daha birsey almadim.gec kalmadik bence daha..

Ben de yarin 32+0 olacagim.calisabilir raporumu almaya gidecegim kismetse.29.haftada gayet iyiymis kilosu boyle devam eder ins.

Ben de yarin 32+0 olacagim.calisabilir raporumu almaya gidecegim kismetse.29.haftada gayet iyiymis kilosu boyle devam eder ins.

31+2 de 1800 dü hep ileride giderdi, doktor 1800 ü beğenmemişti sonra dikkat ettim bir hafta sonra 2080 oldu.

ay ben sana değil, cevapladığın kişiye yazacaktım karıştı ortalık :)

Günaydın Annişler, son günlerde her gün ağlama geliyor nedense o.. tan nem kapar cinsten oldum :)
al benden de o kadar. dün durup durup ağladım eften püften bi meseleyi dev ettim gözümde bütün gece uyanıktım

Günaydın hanımlar.. Kardeşim gelcek görümcesine kurabiye yapcaz. İyi sardım ben bu işe:) kocam bizim bebeğe yapmıcakmısın dedi. Mevlütünde yapcam, hastanede sadece çikolata dağıtcam dedim. Bilse ne hain planlarım var mevlüt için:)))

kızlar bugun kontrolüm vardı. çok şükür herşey yolunda.sezeryanı ve genel anestezi ile olmam gerektiğini öğrendim. sezeryanı biliyodum da epidural olurum diyodum hep. napalım nasip hayırlısı olsun hakkımızda

• Ben de daha birsey almadim.gec kalmadik bence daha..

kız karar vermek zor oluyor , o kadar çok kıyafet var ki , ne alacağını şaşırıyor insan , bi de bazıları çok alma çabuk büyüyor diyor bazıları da çok almak lazım kusuyor falan diyor beyin göçüyor öyle olunca : ))

niye genel anestezi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…