2015 Şubat Anneleri

öğleden sonra gidicem, bebikimi çok özledim bakim bakim dönmüş mü, kendi doktorum yokmuş başka bi doktora görünecem ilk defa heyecanlandım

günaydın canım,
enerjinin keyfini dün kullandın zaten
rüzgar gibiydin , birazdan düzelirsin sen : ))

benim de karnım sivri herkes hala erkek diyor kızıma

Bugün sorabilirsen bana da yaz cnm. Benim de hep gece oluyor uykudayken . Kalkıp oturur pozisyonda uyuyorum o zaman iyi geliyor. Kocamı da uyandırmıyorum panik yapmasın diye öyle bekliyorum işte geçmesini

Sen şanslısın maşallah bu haftayı 3 günle kapattın. Allahın sevgili kulları adınıza sevindim @şerefraz ve @mattika ve diğer öğretmenler iyisiniz yine 4 gün 4,5 mu yoksa tatilllll
Evet güzel oldu valla bi ara işler karışır gibi oldu cuma rapor alınca hastaneye dönüp vereceğim adam olmucakti ptesi gunki randevularimi kapatmasi icin..şimdi bashekimle görüştük o işi de ayarladik bi Arabami satma işi kaldı cuma Noterler açık mi biliyor musun ? Kapaliysa bgn satmam lazım arabayi

öğleden sonra gidicem, bebikimi çok özledim bakim bakim dönmüş mü, kendi doktorum yokmuş başka bi doktora görünecem ilk defa heyecanlandım
Hayırlı haberlerle gel.yılın son günü bebeğini de göreceksin.
Sen daha 32 desin benim 32 den sonra kaç defa döndü. Takılma dönmesine tekrar dönüyor çünkü.
Ben artık usg görüntüsünden bir şey anlamıyorum
Elini kolunu anlıyorum sadece
Geçen doktorun asistanı ayyy tombul yanak ne tatlı dedi ben bir şey göremedim.
Bu kafada bir şeyler ters zaten k... Bakıyorum.

Sen bi sil süpür. Bi yemek patlat, kendine gel

Sanmıyorum açık olsun Noter. Yanımızda Noter şimdi sordum açık diyor kız. Heralde vardır haberi.
Şaşırdım doğrusu onlarda resmi kurum ama.

inşallah canımcım
ben geriden takip ediyorum usul usul : ))
hadi ya dönünce tekrar dönmüyor dedilerdi geçen burda
dönmezse ışık testini yapacam : )))

pireli deveyle
Mrsmbl ayni kisi ama , ikiisnin uyeligide eski nasil oluyor acaba boyle
Canım ablalarım ailevi problemler oldu ismimi değiştirmek zorunda kaldım. Eşimin ailesi bulmuşta yazdıklarımı. 1-2 ay sonra eski adıma döncem yine :) sizleri çok özledim bütün yazılarınızı okuyorum. Dedektif gibisiniz maşallah yeni adımı bulmuşunuz hemen :) üyeliğim silinmediği için ismini değiştirdim bende. Çok aktif yazmasamda aranızdayım ben. Hafta sonu kontrolümüz vardı sancılarımın olduğunu söyledim ama normal hiç bi sıkıntı göremiyorum dedi. 25 ocağa verdi yeni kontrolü. Son raunda girdik dedi. 25 ocak son konrtolüm olacak sanırım. Öyle hissediyorum. Halıları yıkamaya verdim ince temizliği ağırdan ağırdan yapıyorum beşiğide haftaya kurcam inş. Çok az kaldığını hissediyorum çok heyecanlanıyorum. Yavrularımızı öpüp koklayacağız kusmucuklarını temizliycez inşaAllah.. Hepimize sağlıklı doğumlar diliyorum :) hamilelik bitti sayılır.

inşallah canımcım
ben geriden takip ediyorum usul usul : ))
hadi ya dönünce tekrar dönmüyor dedilerdi geçen burda
dönmezse ışık testini yapacam : )))
Ya benim tersti döndü sonra bir daha döndü. Doktora sordum önemli değil daha çok döner dedi.
Ama o doğum kanalına girdi diyorlarya o başka bir şeydir.
Benim karnım hala çok yukarda.
Birde dönmeyen çok azmış zaten ona takılma.

Kızan ben seni aradım.bulamadım. Cidden bunlardan korkulur dedektif gibiler aramış bulmuşlar.

Selam canım,hoşgeldin,benimde serklaj yapıldı, banada sürekli dktorum 40. haftayı görmeyiz diyor,anlamadığım biz bu ameliyatı zaten erken doğum olmasın diye olmadık mı,senin doktor açıklama yaptı mı?

katlanmamış şek,lde mi geliyor
evet sen katlıyorsun,zaten katlanıp gelse zedelenir ezılır boylesı daha ıyı çokta pratık bırsey zaten..
bende ayakta kılamıyorum namazı..rukuya egılırken ve secdeden doğrulurken göbek ezılıyor bacaklarımla sankı..ve yırtılır gıbı acıyor karnım..2 3 gun once deneyım ıyı hissedersem ayakta kılayım dedım aksama kadar karın sancısı cektım
3 haftada 1 kilo almışım. 62 den 72 oldum. 10 kilo almış bulunuyorum. 2 kilo kızım. 3-5 kiloda ıvır zıvır...

Demek ki; 3 kilo almışım hahahahahah. Nasıl kendimi kandırabilmiş miyim
mukemmelsın babyy
Sen bi sil süpür. Bi yemek patlat, kendine gel
bende aynını düşünüyordum tamda suan hava karanlık soğuk evde başka ne yapılırkı işten başka
tam tahmın etttıgım gıbı olmuş,neyse umarım ustesınden gelebılmıssındır..arada yaz sıkmacanını

yılın son mesai gününden merhaba hanımlar günaydın hepinize,
bugün bitermi bakalım görcez hepinize şimdiden sağlıklı mutlu yıllar.yeni yılın en güzel hediyeleri bizde bebeişlerimiz gelecek bugün heycanla kimse doğurmasın ona göre:)

günaydın litchi hangi sitede o dediğin araba,chicco liteway mi markası

canım daha once bu amelıyatıolan cok kışı tanıyorum..zannediyorum dr un sana ve o arkadaşa oyle demesının sebebı şu;
doğum yaklaştıkça hanı göbek assagı ınıyor ya,bebekte doğum pozısyonu alıyor falan ıste bu ve son zamanlar odıkıslerın açılmasına sebep oluyor..dıkısler bebegı tutamaz hale geliyor..ve doğum başlıyor..bu yüzden bu serklajı olupta son haftaya kadar bekleyen nerdeyse bılmıyorum ben..erken doğum rıskını olabıldıgınce azaltmak ıcın ama tamamen engellemeye yetmıyor ne yazıkkı..cok dıkkat edın,agır kaldırmayın(basınçla acılabılır) ve artık kendınızı hıc yormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…