2015 Şubat Anneleri

banada doktorum ocak sonu doğurursun demişti
cumartesi randevum var tekrar konuşacağım
ocağa girince birden panik aldı

Ama sizinkiler subatin 2. Yarisinda gorunuyo niden ocak sonu diyosunuz

Kesin sezeryana mi karar verdin? Hayirlisi insallah
Karar vermedim. Doktor çok ısrarcı değilsen benim tavsiyem o yönde dedi ama onun sezaryen dediği tarihe kadar doğarsa, 4 cm açılma olursa normal doğurtacak gibi sinyal verdi.
Durumum muamma yani.
Ben bugün çok etkilendim,heran doğacakmış gibi geliyor. Bizimki içerde yelkovan gibi dönüyor. Ne yapıyor çok merak ediyorum.

Senin icin de bebek icin de hangisi hayirlii ise o olsun insallah. Doktor kacinci hafta diyo? Idealin zaten erken dogum tehlikesi vardi. Sende ole bi se yok. Zamanini bekler, panik yapma.

Kızlar benim azıcık moralim bozuk.Eşimin yurtdışına gidip gelmesi gerekiyor bu ay 2 kere.Birisinde ayın 8inde gelecek birisinde de 15i gecesi dönmüş olacak.Ondan sonrada hiçbir yere gitmeyecek doğum olana kadar, lütfen bana ve bebiğime dua edin, annemlerle de ayrı şehirlerdeyiz ve ben kocamsız doğuma gitmek istemiyorum.Çook kafama takıyorum esasında eşime belli etmiyorum ama üzgünüm çok.Yarın kontrolümüz var , doktor da belki beklenen doğum tarihinin öne gelip gelmediğini söyleyebilir.

kızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Hayirli olsun iyiymissiniz sevindim. Bebeginle saglikli mutlu omrunuz olsun. Yine yaz bize..

canım seni çok iyi anlayabiliyorum benim eşim 1 günlüğüne şehir dışına çıkınca panik oluyorum hemen
seninki daha zor Allah yardımcın olsun
ama bu dönemde evde yalnız kalma bence
hiçbirşey olacağından değil sadece tedbir amaçlı
bir akraban yokmu gidebileceğin yada sende kalabilecek
veya yakın bir arkadaşın varsa onada gidebilirsin
ne olur ne olmaz

Akrabalarımın hiçbirinden hayır yok, babaannem ve halam burada ama düşün ki bir tebrik için bile aramadılar, görüşmüyoruz.Eşimin abisi ve eşi çok yakınımızda oturuyor arayıp çağırsam anında gelebilecek kadar yakınımdalar bir tek onların varlığına güveniyorum.Bana dua et e mi cimcime?

Benimki mumkunse dursun durabildigi kadar hele su kar kis yollar kapali haberlerini izledikce gerim gerim gerliyom bi varabilsek sagsalim istanbula. Daha dr bulcaz icimize sinen bi de o cıktı sansa bak 40 ta falan geleblir yani hic acele etmiyorum ben dur icerde yavrum

Hayirli olsun canim, hayirli evlat olsun ins :)Ama cok komiksin, bgn hava guzel der gibi olmus :)
hehe dogurunca oyle yazcaz biz de. Olup bitince siradan gelcek

Allah yardımcın olsun canın :/

Eşim bulmuş :) ama yine de sen ver tarifi aklımda bulunsun :)
Ekliyim sayfaya.

senin acilman vs yok ki. Acele etme. Bebegin durdugu her gun altin degerinde. O dr.u sevmelisin bu yuzden. Memeyi tutamiyor diye sarilik olacgina dursun bir hafta da yapissin memeye.

39 u bitirmeden davranmaz seninki de ins. Bir risk yoksa telaslanmayalim bence. Tamam cogu kisi ocakta dogurcak. Hele subatin ilk 10 gunu tarihli olanlar. Ama baya cogumuz da beklicez. Sirayla : )

Reactions: ydm
ıhlamur içtim limonlu , bal ile zencefili karışırdım yedim fln daha iyiyim dene istersen

Reactions: ydm
kızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız

Gozun aydin canim saglikli mutlu huzurlu uzun bir omur diliyorum bebisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…