2015 Şubat Anneleri

kızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Gözünaydın canım:) detaylarını bekliyoruz. Artık uğraşın fazla:) pek girenezsin heralde ama:)

C
kızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Canım hayırlı olsun 2015 muhteşem bır hedıyeyle gelmiş sağlıkla mutluluklar huzurlarda güzel günlerde büyüt kuzunu:))

Battaniye annem örmüş sanırım. O yüzden örmiyeyim dedim. Öreceğim yelek de düz bişey değil değişik bir model. Benim bebekliğim zamanından kalma bir yelekten örücem inşallah. Aldığım yirmili hastane çıkışını bebeğim diye bir mağazadan aldım ben. İdil bebenin ürünleri satılıyordu. Görerek almak daha iyi.

Geçen hafta salı günü diyodun şu 5 günü atlatsam küveze gerek kalmıcak,31 Aralığa kadar doğurmazsam iyi :))
Gözün aydın,Allah analı babalı büyütsün,hayırlı evlat eylesin inşallah

Ay ben her ota b... Ağlar oldum ya hep ağlayasım var gibi hele de bir çocuk anne bebek görmeyeyim haberlerde duymayayım nasıl bi his bu ya?

Aaaa canım benim , Allah analı babalı büyütsün.Güzel bir lohusalığın olsun inşallah güzel anne , Allah nazarlardan saklasın.

Ay ben her ota b... Ağlar oldum ya hep ağlayasım var gibi hele de bir çocuk anne bebek görmeyeyim haberlerde duymayayım nasıl bi his bu ya?
Ayy bende geçen ki kontrolde hastanede birden kayahanin müziği çalmaya başladı.EE bebeğim EE diye.yumuşak bi tonda bebek özenli aramıza hoşgeldin diye de bi anons.gözlerim dolu dolu oldu karşımda adam olmasa ineceklerdi gozumden.sanki ben dogurdum.

Aynen ben de öyleyim, dün yeni doğan bebikin ağlama videolarını izliyorduk eşimle,resmen gözlerim doldu alıp kucaklayasım geldi ağlamasın diye.Sanırım doğumdan sonra daha da anaç ve duygusal olacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…