Ahh ahhh
ahahaha..kesın daha önceden ıstemıssındır unutmuştur almayıda ..yılbaşı bahanesiyle alıvermıstır,maksat garıban sevınsın
bende esıme nazar boncuklu künye ıstıyorum dedım..madalyon aldımya sana dedı(doğum hedıyesı aldıgıkolyeyı dıyor)dedım tm o doğum hedıyesı..bunuda evlılık yıldonumu hedıyesı ıstıyorumbıraz afalladı(16 ocak e. yıl. donumumuz)tmm dedı..bugünde arabada gelirken cok calısıyon ama bos calısıyon dedım..nıye oyle dıyon hayatım künye ıstıyom demedın mı onun ıcın exstra calısmam gerekiyor dedı ıyı dedımbarı kutsal bır göreve adamışsın kendını
saka bır yana..benım altın merakım hıc yoktur..hep kendısı demıstır sana bunu alıcam sunu alıcam dıye..aldığı seylerde hep kendısının vaktiyle soz verıp maddı sıkıntıdan alamadığı seylerdır..hahaha iyi bari alıcam diyor
ben ilk hamile kaldım inci set almıştı ama snra düşük yaptım bu sefer hamile kaldığımda o hediyeyi buna say demişti benim odunum
Ben de ilk dogumumu 40+0 da normal olarak yaptim.ben de gununu doldurmasini umuyorum.hayirlisi olsun insallah.caniù ben yurt diisindayim kolay kolay sezeryan yapmazlar
normal simdilik bi aksilik çikmaz insallah
ben mart a dikdim gozumu valla hayirlisi bakalim, benim çocuklar gununu doldurmadan dogmuyolar ama bellide olamz, 20 subata dogmasini çok isterim ama hayirlisi artik saglikli olsunda
him o zamana yarisabiliriz : )))))Ben de ilk dogumumu 40+0 da normal olarak yaptim.ben de gununu doldurmasini umuyorum.hayirlisi olsun insallah.
makarnaaaaaaaaaaakizamr ya biz bugun geçmis olsuna gittik , yemekde yapildi yendi ve saat17 civari
simdi ssat 19h20 burda,
oglan pek yememisti çorba içti sadece orda ama kiz iyi yedi
e ben simdi aksam yemegini napicam,ben acikmadim tabide sofra koysam dert koymasma dert uff
oglana ne yedirsem kiii
:))) hiçde arasi yokdur makarnaylamakarnaaaaaaaaaaa
bu ayin en son dogurani ben olurum herhalde diyordum ama seninle yarisacagiz desene:)))him o zamana yarisabiliriz : )))))
darkdays var benimle ayni gun olan
biri daha avrdi o gunlerde unutum smdi kimdi
bakalim kim once dogurcak : )))
Çok.hoş çiftsiniz. Sen de çok güzelsin eşinde yakışıklı. Hamile halinlede çok güzelsin. Yüzüne annelik yansımış sanki daha iyi olmuş.
yok yok birsuru rakiben var merak etme, rekabet olmadan yarisin tadimi çiakr : )))bu ayin en son dogurani ben olurum herhalde diyordum ama seninle yarisacagiz desene:)))
Ya şu yüze annelik gelmesi tam ne? Annem sürekli bana sararmışsın annelik gelmiş yüzüne diyo. Aynada bakıyom bbakıyom annamıyom
Amin canim...yok yok birsuru rakiben var merak etme, rekabet olmadan yarisin tadimi çiakr : )))
saka bi yana insalalh heepsi gunund eglir sgaliklica ALllahim koolay dogumlar versin hepimize cumlemize insalllahhhhhh
Bendim 25 şubat.benimkilerde41. Hafta da geliyorlar.ama bunda çok fazla kasım kasım kasilıyorum.bi firlamalik yaparmı ki diyorumhim o zamana yarisabiliriz : )))))
darkdays var benimle ayni gun olan
biri daha avrdi o gunlerde unutum smdi kimdi
bakalim kim once dogurcak : )))
Nst ye girdim sancılarımın başladığını söyledi doktorum ardından Serum verdiler tekrar nst ye girdim normalleşmişti ilaç verdi 2 hafta sonra olsaydı doğuma alırdık dedi doktorum. Şu an 35. Haftadayım nasipse 6 şubat doğum tarihim olarak gözüküyor en azından memleketten annemler gelene kadar da beklesem yeter duanızı esirgemeyin
Kızlar eşim akşamdan beri sana yılbaşı hediyesi aldım ama işyerinde unuttum diyor.
Akşam.zorladım söylemedi,süpriz dedi.
Ben çok.meraklı ve Sabırsızım. Şimdi yalvar yakar ne diye sordum ve süprizzz
Silikon tabancası...
avuç avuç dökülen saclarım sımdı dökülmez oldu..son 1 ay ıcınde..ya kan ılacı ya decavıt ..sayesınde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?