2015 Şubat Anneleri

Senin madalyonu gösterdim eşime o da çok beğendi. Ama sadece beğendi almak için hiçbir girişim yok

kizamr ya biz bugun geçmis olsuna gittik , yemekde yapildi yendi ve saat17 civari
simdi ssat 19h20 burda,
oglan pek yememisti çorba içti sadece orda ama kiz iyi yedi

e ben simdi aksam yemegini napicam,ben acikmadim tabide sofra koysam dert koymasma dert uff
oglana ne yedirsem kiii

hahaha iyi bari alıcam diyor
ben ilk hamile kaldım inci set almıştı ama snra düşük yaptım bu sefer hamile kaldığımda o hediyeyi buna say demişti benim odunum
saka bır yana..benım altın merakım hıc yoktur..hep kendısı demıstır sana bunu alıcam sunu alıcam dıye..aldığı seylerde hep kendısının vaktiyle soz verıp maddı sıkıntıdan alamadığı seylerdır..

kolye yı ılk hamılelıgımde alıcam demıstı ama ımkanı yetmedı..kredı cekıp almak ıstedı bunada ben musade etmedim..yıllar gectı 2. çocuğa nasıp oldu..
nazar boncuklu künye almıştı daha once ama takmak hıc nasıp olmadı doya doya sureklı kırıldı ve satmak zorunda kaldık..hevesın kaldı alıcam sana yıne dedı taa o zaman..sımdıde onun ıcn tm dedı..

saolsun,soz vermeyı bıldıgı gıbı tutmayıda bılır..

Ben de ilk dogumumu 40+0 da normal olarak yaptim.ben de gununu doldurmasini umuyorum.hayirlisi olsun insallah.

Ben de ilk dogumumu 40+0 da normal olarak yaptim.ben de gununu doldurmasini umuyorum.hayirlisi olsun insallah.
him o zamana yarisabiliriz : )))))
darkdays var benimle ayni gun olan
biri daha avrdi o gunlerde unutum smdi kimdi
bakalim kim once dogurcak : )))

makarnaaaaaaaaaaa

Benim altın,takı makı merakım hiç yok. Biraz önce düşündümde dedim bana ne alsa çok mutlu olurdum. Bir şey bulamadım
. Sadece bebekle ilgili bir şeye sevinirim şu ara.
Hee birde halı. Aşırı bir halı merakım var ve gidip çok pahalı halıları beğeniyorum.

bu ayin en son dogurani ben olurum herhalde diyordum ama seninle yarisacagiz desene:)))

Çok.hoş çiftsiniz. Sen de çok güzelsin eşinde yakışıklı. Hamile halinlede çok güzelsin. Yüzüne annelik yansımış sanki daha iyi olmuş.

Ya şu yüze annelik gelmesi tam ne? Annem sürekli bana sararmışsın annelik gelmiş yüzüne diyo. Aynada bakıyom bbakıyom annamıyom

Neyse burasınnakara kukara biraz canlandıda kendimize geeldik

bu ayin en son dogurani ben olurum herhalde diyordum ama seninle yarisacagiz desene:)))
yok yok birsuru rakiben var merak etme, rekabet olmadan yarisin tadimi çiakr : )))
saka bi yana insalalh heepsi gunund eglir sgaliklica ALllahim koolay dogumlar versin hepimize cumlemize insalllahhhhhh

Ya şu yüze annelik gelmesi tam ne? Annem sürekli bana sararmışsın annelik gelmiş yüzüne diyo. Aynada bakıyom bbakıyom annamıyom
bilemem yüzünü görmem gerek.
Bakınca öyle his geldi içime pkass için.
Baksana yüzüne çocukmuş büyümüş

Bendim 25 şubat.benimkilerde41. Hafta da geliyorlar.ama bunda çok fazla kasım kasım kasilıyorum.bi firlamalik yaparmı ki diyorum

Doktoruna danis canim nolur nolmaz gecmis olsun

Ay karı koca cok alemsiniz siz ya:)

avuç avuç dökülen saclarım sımdı dökülmez oldu..son 1 ay ıcınde..ya kan ılacı ya decavıt ..sayesınde...

Dogumdan sonra cok dökülüyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…