Ay o huysuz zırlak kızdan bu gün bende de var.iki kardeş bugün beynimi yediler.bugün hic anlasamadilar.soldan soldan geliyorlar bana da.hayirlisiyla uyku saatleri gelse
Benimkide sezeryan canım.Sezaryen
Benim ilk dogumum sezeryandı.Haliyle buda öyle olacakAma sizinkiler subatin 2. Yarisinda gorunuyo niden ocak sonu diyosunuz
Maşallah canım çok güzel kiloları.Benim kızımda 2 kiloyu birazcık geçmiş. 32+0 da.Canm geçen hafta gittiğimde 2200 demişlerdi ikisinede yaklaşık olarak geçen ama doktr bunlarda 500 gr a kadar yanılma payı oluyo dedi senin yavruş kaç kg
Ahh ahhh
Valla canım bugün o kadar üzgün ve sinirliyim ki anlatamam en sonunda patladim ağladım hepsine kizdim eşime de bağırdım uyku için dedigin gibi erken nen de mahvoldum sonra eşim gezmeye gidelim dedi bu sefer de oğlanın kaprisleri kizin başını alıp alıp gitmesi beni sinir etti.hayır gidelim dedi ilgilenmiyor çocukla da.inan elim Ayağım sisti çocuk kaldırıp indirmek ten.[/QUOTE
Arada sırada oluyorsa sinirden aglamalarin gene iyi.benim 2. Çocukla artmıştı cabuk sinirlenmelerim.sonra vicdan yapıp aglamalarim.3.hamilelikle baktım ipin ucu kaçıyor.şuan kendimi değiştirmeye çalışıyorum.sakin bir anne olmak istiyorum,bayadir iyi gidiyorum ama bazen çok zorluyorlar.şuan sakinler oturmuş bana kâğıttan hediyeler yapiyorlar
Tereyağına peynirli yumurta kır canım.kizamr ya biz bugun geçmis olsuna gittik , yemekde yapildi yendi ve saat17 civari
simdi ssat 19h20 burda,
oglan pek yememisti çorba içti sadece orda ama kiz iyi yedi
e ben simdi aksam yemegini napicam,ben acikmadim tabide sofra koysam dert koymasma dert uff
oglana ne yedirsem kiii
oy saglam odunmus seninki de
resimdende belli olmuyor valla , bu odunluk nasil bisey boyle ayni evde yasmayinca anlamiyorsun
benimkide sadece çiçek alir dogumda oduncuk birinciligi kimseye kaptirmayiz : )))))
Çok güzelsin canım iyi ki resim çeltirmişsin Hatıra işte ne güzel. Bebiş doğduktan sonra eski haline dönersin zaten.
saka bır yana..benım altın merakım hıc yoktur..hep kendısı demıstır sana bunu alıcam sunu alıcam dıye..aldığı seylerde hep kendısının vaktiyle soz verıp maddı sıkıntıdan alamadığı seylerdır..
kolye yı ılk hamılelıgımde alıcam demıstı ama ımkanı yetmedı..kredı cekıp almak ıstedı bunada ben musade etmedim..yıllar gectı 2. çocuğa nasıp oldu..
nazar boncuklu künye almıştı daha once ama takmak hıc nasıp olmadı doya doya sureklı kırıldı ve satmak zorunda kaldık..hevesın kaldı alıcam sana yıne dedı taa o zaman..sımdıde onun ıcn tm dedı..
saolsun,soz vermeyı bıldıgı gıbı tutmayıda bılır..
pkasss nolmuş ki sana:) doğumdan sonra aynı olursun
Çok.hoş çiftsiniz. Sen de çok güzelsin eşinde yakışıklı. Hamile halinlede çok güzelsin. Yüzüne annelik yansımış sanki daha iyi olmuş.
bilemem yüzünü görmem gerek.
Bakınca öyle his geldi içime pkass için.
Baksana yüzüne çocukmuş büyümüş
Sizler neler hazırladınız bebişlerinizeEki Görüntüle 1358588 Kızlar bakın oğlumun cicilerine nasıl olmuşEki Görüntüle 1358589 Eki Görüntüle 1358590 Eki Görüntüle 1358591 Eki Görüntüle 1358592 Eki Görüntüle 1358593
hamilelikte ilac icmesem de dokulmuyor dogum sonrasi yarisi gidiyor ama.avuç avuç dökülen saclarım sımdı dökülmez oldu..son 1 ay ıcınde..ya kan ılacı ya decavıt ..sayesınde...
Sirin ama yine de. Surpriz surprizdirGeçen evde bulunsa iyi olur demiştim. Gitmiş hediye diye onu almış.
İyiki maykap almadı.
Kazmalığın bu kadarı.
boyum cok degil 1.65boyun kaç c anim
ben galiba eve yurume bisikleti alicam bu gidisle, kuçuuk bebekle nereye yuruycem : ( hareket etmednde zayiflayamam biseyler yapmam sart
kaç kilo oldum acaba onuda merake diyorum 70 olmusumdur kesinde kusuratini bilemiycem
ben hala idip tartima pil alamadim
ama bi sn , ate$ olçerin pilini iki dk ligina tartiya takip kiloma bakakbilirim valla yapicam artik burda gelir aglarim su kilo olmusum diye, aglama duvari oldu bu forum bana nasilsa : )))))
celenk gibi buyuk cicek aldi benimki de. Taki alirdi baslarda hep begenmedigimden almaz oldu. Zevki tutturamama sorunu var bir deoy saglam odunmus seninki de
resimdende belli olmuyor valla , bu odunluk nasil bisey boyle ayni evde yasmayinca anlamiyorsun
benimkide sadece çiçek alir dogumda oduncuk birinciligi kimseye kaptirmayiz : )))))
su cektigine degerdi gucun olsa da hfta aktarabilseydin. Okula gidince bulunuyor ogrenci evden zor.Sabahtan beri not girmeyle uğraşıyorum sistem yavas is uzadıkça uzadi. Bu milli eğitim kadar saçma kurum görmedim.Karne zamani gelmis hala o okuldan bu okula nakil yapiyorlar oyun oynar gibi. Bizden giden canı sıkılmıs geri gelmis. Bi açıyorum sınıfları tanımadığım isimler tipler başka okuldan bize gecmis. Notları sinavlari bişeyleri yok. Hadi simdi onlarla ugras dur bul sinav yap bilmem ne zorla milleti okutcaz diye napcaklarını sasrdilar çocukların umrunda değil devamsız ogrenci için bile sözlü notu verdriyolar neymiss on gün de olsa gelmismis ayyy yeter yeminle ruhum daraldî. SaSandalye tepesinde tunemekten belim sirtim öyle bir tutulmus ki iki saattir yatıyorum hala kendime gelemedim. Kizana kocaya uyduruk bir menu caktım kalanlrdan bitti gitti şükür
bastan dusunseler ahhBenim de ikinciden Sonra haliyle daha da arttı canim çünkü abisi bazen çok eziyet ediyor aglatiyor yapma diyorum yapıyor sabrimin da bir sınırı var bir de sürekli ben ilgilenirsem ayarlarim karisiveriyor birden eşime de kiziyorum yahu biriyle de sen ilgilenen.dikkatini dagit oyun oynamaya çalış ne bileyim.bugün anca ben deli gibi bağırıp cagirdiktan sonra cocuklarla ilgilendi.ama oturup ağladım da tutamadim kendimi.sonra da bizi gezmeye götürdü iste.en bastan ilgilenseydi biraz da ben boyle dolmasaydim olmaz miydi?
Maasallah tatlı bi ciftsiniz.isin güzeli esin de seninle birlikte kilo almisbenimki de alir sağolsun beni yalnz bırakmaz
Yapi olarak zayıf birine benziyorsun bence doğumdan sonra verirsin.toplamda kaç kilo aldın ki?
Benimkide sezeryan canım.
Benim ilk dogumum sezeryandı.Haliyle buda öyle olacak
Maşallah canım çok güzel kiloları.Benim kızımda 2 kiloyu birazcık geçmiş. 32+0 da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?