pkasss masallah cok guzelsiniz. Disardan oyle garip durmuyorsun. Aldigin kilonun birazi dogumda gider birazi emzirirken. Ayni olursun yine. Catlak isi ayri mevzu karistrma onu.
Ben oncesi sonrasi yapsam ilk hamilelikten onceki halimle simdiki halimi. 10 yas yasli gibiyim : ((
Öncesi de sonrsdida cok guzelsin.... esinlede cok yakisiyorsunuz maasallah....Ahh ahhh
Öncesi de sonrsdida cok guzelsin.... esinlede cok yakisiyorsunuz maasallah....
him o zamana yarisabiliriz : )))))
darkdays var benimle ayni gun olan
biri daha avrdi o gunlerde unutum smdi kimdi
bakalim kim once dogurcak : )))
hamilelikte ilac icmesem de dokulmuyor dogum sonrasi yarisi gidiyor ama.
Sirin ama yine de. Surpriz surprizdir
boyum cok degil 1.65
72 ile basladim su an 86 yim. En azindan 65 olmam lazim. Kosu bandim var firsat olsa iyi veriliyor da ne zaman firsat olcak. Yazin sicaginda iki cocukla 80 kilo kendimi goruyorum su an ve kendimden nefret ediyorum. Veririz ins.
celenk gibi buyuk cicek aldi benimki de. Taki alirdi baslarda hep begenmedigimden almaz oldu. Zevki tutturamama sorunu var bir de
su cektigine degerdi gucun olsa da hfta aktarabilseydin. Okula gidince bulunuyor ogrenci evden zor.
bastan dusunseler ahh
tabii ben onsuz tartılmıyorum,önce o çıkar , eğer kilo aldıysa tartıya çıkarım almadıysa çıkmameee anca beraber kanca beraber , onlarda alsın tabi
evet aslında zayıftım şuan bile gören hiç kilo almamışsın diyor ama 18 kilo aldım , en kötüsü ise inanılmaz derecede çoook çatladım
Yazın 80 kilo çok fazla 70 bile fazla. En iyisi 60 olmak. Doğumda 6 kilo gitse kalan 20 kiloyu altı ayda vermeli. Sen gen esoba diyet yapıcaz işte. Hem sütümüz bol olucak hem de kilo gidicek. Ben toplamda 4,5 kilo aldım Az alınca kiloyu vermek daha zor olabilir. Siz kısa zamanda aldınız kiloları onları daha çabuk verirsiniz.
Yazın 80 kilo çok fazla 70 bile fazla. En iyisi 60 olmak. Doğumda 6 kilo gitse kalan 20 kiloyu altı ayda vermeli. Sen gen esoba diyet yapıcaz işte. Hem sütümüz bol olucak hem de kilo gidicek. Ben toplamda 4,5 kilo aldım Az alınca kiloyu vermek daha zor olabilir. Siz kısa zamanda aldınız kiloları onları daha çabuk verirsiniz.
Belli olmuyo ya ben kizimda 92 le dogum yaptim kizim 5 aylikken 72 kiloydum ve sadece 3 Ay emzirdim malesef.
Sen 4,5 kilonun nesini vercenzaten doğumda fazlasıyla gider
Hamilelikte mi almıştın o kiloları. Eğer öyleyse çabuk vermen mantıklı çünkü çabuk alınmış kilolar çabuk veriliyor.
4,5 kilonun öncesinde aldığım kilolar var. Onu vericem canım
kocam cıdden romantıktır..bıraz once sence ben romantıkmıyım dıye sordum,olmazmısın askım sen gıbı orjınalını gormedım dedıayy ne kadar güzel ama
çok romantik geldi bana bu anlatımın
alsın yada almasın ama bu içtenlik harika birşey
hep böyle sözünün arkasında dursun inş
benimki hiç söz vermedi bana daha
ama fazla odun,çok ince düşünmez
söyle istediğini der kestirir atar
ılk hamılelıgımde tek tel sacım dokulmedıdokulmedıgı gıbıde gurlestı hızla uzadı..doğumdan 2 3 ay sonrabır başladı dokulmeye ve uzamamaya ıste takı bu hamılelıgıme kadar..ama tam 8 aydır hıc azalmadı dokulmesı ılk hamılelıgım gıbı olmadı yanı..takı su ılacları almaya başladıktan berıdır yok oldu dökülme falan..doğum sonrasıda dr a danışıp kullanıcamhamilelikte ilac icmesem de dokulmuyor dogum sonrasi yarisi gidiyor ama.
Bi de onlar vardı dı mı :/ ben de normal kilomdan fazla olarak hamile kalmıştım
en doğrusu ben doğursam rezil olurum milleteSaçınız çok ve uzunsa problem. Ben işe gitmeyeceksem hiç kurutmuyorum. Kendi kuruyor.
Uzunda olsa üşenmem. Günde nerdeyse üç defa banyodayım. Birde aylardır hep ne olur ne olmaz diye kendimi temiz tutma derdindeyim takıntı oldu. Her hafta kaş bıyık aldırıyorum.başlarda düşük olur diye sonrada doğar diye.
Chicco lite way i aldım canımdünkü indirim kuponunu kaçırdım kasada yüzde on indirim yaptılar yediyüz yirmiye aldım
çokk teşekkür ederim ama keşke ben de öyle hissedebilsem
valla bunalıma girdim
ben baya değiştim hamile kalınca,annem gibi 1 kilo alır doğururum zannediyordum
beklentilerim yüksek diye böyle oldu heralde
cok pratik ve guzel oluyor. Tabi usenmeyip yaparsam : )
senin riskin yok mu. Is yapma bence. Hafif toz almayi bile yapma
hayırlı olsun canım benim iyi günlerde kullan inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?