Kız bebek 3,5 kg olsa. Şuyu buyu 6-7 kilo gidecek. Ve arkadaşım.diyor paso yiyorum ama emzirdikçe eriyorum. Yani sen eskisinden 5 kilo zayıf olacaksın.Yazın 80 kilo çok fazla 70 bile fazla. En iyisi 60 olmak. Doğumda 6 kilo gitse kalan 20 kiloyu altı ayda vermeli. Sen gen esoba diyet yapıcaz işte. Hem sütümüz bol olucak hem de kilo gidicek. Ben toplamda 4,5 kilo aldım Az alınca kiloyu vermek daha zor olabilir. Siz kısa zamanda aldınız kiloları onları daha çabuk verirsiniz.
bu hesap pek carsıya uymaz canım..Kız bebek 3,5 kg olsa. Şuyu buyu 6-7 kilo gidecek. Ve arkadaşım.diyor paso yiyorum ama emzirdikçe eriyorum. Yani sen eskisinden 5 kilo zayıf olacaksın.
Ben senle diyet yapmam.
Sen çıtırlarla yaparsın.
Küstüm.
Ben eslaa ile yapıcam o da 18 kilo aldı ama hala zayıf Hoş.
Kız bebek 3,5 kg olsa. Şuyu buyu 6-7 kilo gidecek. Ve arkadaşım.diyor paso yiyorum ama emzirdikçe eriyorum. Yani sen eskisinden 5 kilo zayıf olacaksın.
Ben senle diyet yapmam.
Sen çıtırlarla yaparsın.
Küstüm.
Ben istiyorum yaa lütfen beni de aranıza alın. Çabuk kilo veren biri değilim sizinle olursam azimle çalışırım belki o zaman verebilirim
Hadi tamam alalım kıyamam.Ben istiyorum yaa lütfen beni de aranıza alın. Çabuk kilo veren biri değilim sizinle olursam azimle çalışırım belki o zaman verebilirim
Sezeryan da olsa niye yirmi gün önceden akıyor Dr un?
Kız bebek 3,5 kg olsa. Şuyu buyu 6-7 kilo gidecek. Ve arkadaşım.diyor paso yiyorum ama emzirdikçe eriyorum. Yani sen eskisinden 5 kilo zayıf olacaksın.
Ben senle diyet yapmam.
Sen çıtırlarla yaparsın.
Küstüm.
kilo verme konusunda bu güne kadar hiç başarılı olamadım gelene git diyemeyenlerdenim malesefBen kilo vermek konusunda kendimden cok sana guveniyorum cok kararlisin oyle ayri gayri yok
hamilelkten once 5 kilo falan fazlam vardi 10 kilo simdiden aldim 2-3 kilo daha alsam vermem geeken kilo 17- 18
Az mı degil...
kilo verme konusunda bu güne kadar hiç başarılı olamadım gelene git diyemeyenlerdenim malesef
Ah ahh benim o kadar olsa öper başıma koyarım. Tabii o da az kilo değil ama verilir. Ben 26 kilo verdim zorlanmadan ve en son düşükte 20 kilo almıştım 15 vermiştim. Benim hep dikkat etmem gerekiyor çünkü yeme bozukluğu var.Ben kilo vermek konusunda kendimden cok sana guveniyorum cok kararlisin oyle ayri gayri yok
hamilelkten once 5 kilo falan fazlam vardi 10 kilo simdiden aldim 2-3 kilo daha alsam vermem geeken kilo 17- 18
Az mı degil...
Açalım ayrılmamış oluruz :)) özlerim benDogumdan sonra Bide zayiflama topigi acariz :)))
oo sen baya BI SIKI bi rakibesin kiz bana : )) tirstim senden vallaBendim 25 şubat.benimkilerde41. Hafta da geliyorlar.ama bunda çok fazla kasım kasım kasilıyorum.bi firlamalik yaparmı ki diyorum
himm benim oglan yermi bilmiyorumda benim canim isteedi simdi okuyunca : )))))))))Tereyağına peynirli yumurta kır canım.
Sen zayıfsın zaten.Açalım ayrılmamış oluruz :)) özlerim ben
hahahah çiçegide almazsa dilimden kurtulamaz kendine iyilik yapiyor benimki aslindaiyi yakılır beninki:) bazen ben bile şaşırıyorum bu nasıl bi odunluktur
benimki alır mı acaba çiçek ?
zannetmiyorum
Bence sen doğumdan sonra eskisinden kat kat zayıf olacaksın. Evine dönünce kızın var zaten çok hasta oluyor,sen de aynı.Ben de varim kilo verme grubunda ona göre. Hamilelik 10 kg oncesinden de bi 7 kg az degil yüküm basarcaz
Hic kolay kilo veren biri degilim. Sadece odem hizli gidiyor dogum sonrasi. Benim simdiden burnum sisti mesela. 3-5 kilo odem gider. Ama gerisi spor yapmadan gitmiyor benim. Olsun yapariz veririz ins. Mutlu olmam icin vermem lazim. Kendimi tasiyamam ozaman. Bir de yemeyince sut olmuyor. Yemek lazim spor sart.Yazın 80 kilo çok fazla 70 bile fazla. En iyisi 60 olmak. Doğumda 6 kilo gitse kalan 20 kiloyu altı ayda vermeli. Sen gen esoba diyet yapıcaz işte. Hem sütümüz bol olucak hem de kilo gidicek. Ben toplamda 4,5 kilo aldım Az alınca kiloyu vermek daha zor olabilir. Siz kısa zamanda aldınız kiloları onları daha çabuk verirsiniz.
aman dikkat et canim.pişman oldum zaten akşamdan beri hiç durmadı yine kasılıyor sürekli
belimde ağrıdı
eşimde kızdı zaten neden iş yapıyorsun dedi
Ah ahh benim o kadar olsa öper başıma koyarım. Tabii o da az kilo değil ama verilir. Ben 26 kilo verdim zorlanmadan ve en son düşükte 20 kilo almıştım 15 vermiştim. Benim hep dikkat etmem gerekiyor çünkü yeme bozukluğu var.
Sebze sevmiyorum.
Diyet yaparken normalden on kat daha sağlıklı besleniyorum.
Z.yağları,ıspanaklar,karnıbaharlar her şwy düzenli ve bunların ne güzel nimetler olduğunu o sırada anlıyorum. Karbonhidrat mahvediyor insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?