Seni unutmadım98 olmuşum benbeni unutmayınn
hem zamanında 105ten 78 e sonra da 88 den 67 ye düşmüştüm ben de
yaza 80le girsem yeter bana 40 beden oluyorum zaten. yaz sonu da 70 e düşsem tamamdıraşağısını eşim istemiyor zaten
bu arada annem moralimi düzeltti, sabah uyandığımda yüzümü falan gördü birazda inceledi; ödem var sende hemen verirsin dedi :) dedim dalga geçip ümitlendirme; zamanı gelince görürsün dedibööyyle pembe gözlüklerle bakıyorum şimdi
kiz nasil 70 le M beden oluyorsun sen, 2 m falan boyunmu var maasallahhhh : ))))))))98 olmuşum benbeni unutmayınn
hem zamanında 105ten 78 e sonra da 88 den 67 ye düşmüştüm ben de
yaza 80le girsem yeter bana 40 beden oluyorum zaten. yaz sonu da 70 e düşsem tamamdıraşağısını eşim istemiyor zaten
bu arada annem moralimi düzeltti, sabah uyandığımda yüzümü falan gördü birazda inceledi; ödem var sende hemen verirsin dedi :) dedim dalga geçip ümitlendirme; zamanı gelince görürsün dedibööyyle pembe gözlüklerle bakıyorum şimdi
nasil yaptinnnnnnAhada degstirdim))
ana bu kadar kolaymi degistirmek, onceden olmuyordu, ansil yapiyorsun de hele banaaa
kiz nasil 70 le M beden oluyorsun sen, 2 m falan boyunmu var maasallahhhh : ))))))))
bu bi tek bizde var saniyordum ben rahatladim yalniz olmaidigmi duyunca : )))bence çok güzel benimki de kız biz daha bulamadık benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onu bulduklarını da ben
ezra da guzel elif mira da guzelKizlar ben kizimin adinda degisiklik yaptim .
Eslaa özel mesaj atmammi gerekiyo.
Ezra koycaktik vazgectik Elif Mira istiyoruz sizcce NAsil. Kizlmda elif Mira diyo kardesin adi olsun diyo.
ezra da guzel elif mira da guzel
bence çok güzel benimki de kız biz daha bulamadık benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onu bulduklarını da ben
bence çok güzel benimki de kız biz daha bulamadık benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onu bulduklarını da ben
Allah analı babalı buyutsun canımkızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
kiz sen sanci bile çekmemisin ki maasalalhhhhhhh : )))Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Taburcu olduk iyiyiz biz, sadece emme sorunumuz var, onu çözmeye çalışıyoruz. Çok küçük olduğu için emme refleksi çok az ve sütüm yok gibi, mama veriyorum ve zorla emzirmeye çalışıyorum.
Doğumum aşırı kanamayla başladı ve hastaneye gittiğimde 7 8 santim açılmam olduğunu söyledi, ve sancılar başladı... hemen doğuma aldılar ahh o sancılar diyorum başka bir şey demiyorum :) yine de çok çekmedim hamd olsun.
Canımı sıkan sadece bebeğimi emzirememek. Bunu da aşacağız inşallah.
Kız bebek 3,5 kg olsa. Şuyu buyu 6-7 kilo gidecek. Ve arkadaşım.diyor paso yiyorum ama emzirdikçe eriyorum. Yani sen eskisinden 5 kilo zayıf olacaksın.
Ben senle diyet yapmam.
Sen çıtırlarla yaparsın.
Küstüm.
Ben eslaa ile yapıcam o da 18 kilo aldı ama hala zayıf Hoş.
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Taburcu olduk iyiyiz biz, sadece emme sorunumuz var, onu çözmeye çalışıyoruz. Çok küçük olduğu için emme refleksi çok az ve sütüm yok gibi, mama veriyorum ve zorla emzirmeye çalışıyorum.
Doğumum aşırı kanamayla başladı ve hastaneye gittiğimde 7 8 santim açılmam olduğunu söyledi, ve sancılar başladı... hemen doğuma aldılar ahh o sancılar diyorum başka bir şey demiyorum :) yine de çok çekmedim hamd olsun.
Allah analı babalı büyütsün, inş emer de rahat edersin annesiKızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Taburcu olduk iyiyiz biz, sadece emme sorunumuz var, onu çözmeye çalışıyoruz. Çok küçük olduğu için emme refleksi çok az ve sütüm yok gibi, mama veriyorum ve zorla emzirmeye çalışıyorum.
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Taburcu olduk iyiyiz biz, sadece emme sorunumuz var, onu çözmeye çalışıyoruz. Çok küçük olduğu için emme refleksi çok az ve sütüm yok gibi, mama veriyorum ve zorla emzirmeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?