2015 Şubat Anneleri

Seni unutmadım
En yakınım sensin. Beraber takılcaz bir ay sonra.

kiz nasil 70 le M beden oluyorsun sen, 2 m falan boyunmu var maasallahhhh : ))))))))

odaların kapılarını sildim mis oldu

eşim diyor; hayırdır ne enerji geldi sana da iş yaptın

kiz nasil 70 le M beden oluyorsun sen, 2 m falan boyunmu var maasallahhhh : ))))))))

172 boyum var canım ama kemiklerim ağır baya (ama cidden ağır) 3,5 yıl anne sütünün etkisi var sanırım.
64 e düşmüştüm düğün öncesi evi yerleştirirken; eşim dalga geçiyordu kaburgalarım sayılıyor diye, zorla kilo aldırmıştı...
şimdi de "tonajı ağır aşkım" diyor gıcık yaaaa

bence çok güzel benimki de kız biz daha bulamadık benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onu bulduklarını da ben

bence çok güzel benimki de kız biz daha bulamadık benim beğendiğimi eşim beğenmiyor onu bulduklarını da ben
bu bi tek bizde var saniyordum ben rahatladim yalniz olmaidigmi duyunca : )))
koca hayati paylasan bi kari koca isimde niye farkli dusunur anlamiyorumki

Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Taburcu olduk iyiyiz biz, sadece emme sorunumuz var, onu çözmeye çalışıyoruz. Çok küçük olduğu için emme refleksi çok az ve sütüm yok gibi, mama veriyorum ve zorla emzirmeye çalışıyorum.

Doğumum aşırı kanamayla başladı ve hastaneye gittiğimde 7 8 santim açılmam olduğunu söyledi, ve sancılar başladı... hemen doğuma aldılar ahh o sancılar diyorum başka bir şey demiyorum :) yine de çok çekmedim hamd olsun.

Canımı sıkan sadece bebeğimi emzirememek. Bunu da aşacağız inşallah.

kiz sen sanci bile çekmemisin ki maasalalhhhhhhh : )))
oda hallolur insallah, kilosu ne kadar
ilk gunler biraz kilo verir odem oluyor o gider ama sonra hizla kilo almaya abslar tekrardan, uzulme olurmu kilo verdi diye

23 kilo cınım lütfen azaltmayalım ayrıca son 2 3 gündür her yerim şiş gibi. kayık gibi oldum
geçmişi okumadım her ne yapıcaksak bende varım

Hayirli olsun canim allah anali babali büyütsün ins emer en kisa zamanda.

I ideal doğurdumu yav
anammmmmmmmmmmmm bak bir gün girmiyorum doğum olmuş. hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün

Allah analı babalı büyütsün, inş emer de rahat edersin annesi

Hayırlı uğurlu olsun.İnş en kısa zamanda emmeye de başlar sağlıklı mutlu yaşarsınız.Allah ikinize de uzun,güzel,sağlıklı ömür versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…