bende 1.63 umboyum cok degil 1.65
72 ile basladim su an 86 yim. En azindan 65 olmam lazim. Kosu bandim var firsat olsa iyi veriliyor da ne zaman firsat olcak. Yazin sicaginda iki cocukla 80 kilo kendimi goruyorum su an ve kendimden nefret ediyorum. Veririz ins.
celenk gibi buyuk cicek aldi benimki de. Taki alirdi baslarda hep begenmedigimden almaz oldu. Zevki tutturamama sorunu var bir de
he sen aklima geldinde nickini yazmaya usendim, kolay bisey seçeydin ya nick alaark : )))Bide ben varim ayni gün :)))
Bikini diyeti yapıcaz!! Ben hep diyetteyim aksini bilmiyorum ki :) 77den 57 ye düşmüştüm bi kaç yıl içinde, hep korumadaydımSen zayıfsın zaten.
ben oyle hhissetmiyorum ama seni oyle gordum canimçok teşekkürler
ama hamileliğimin başından beri aynaya bakasım yok
tabi çok kutsal bi görev için bu şekle büründüm ama yinede söz geçiremiyorum kendime
biz neden böyle çöktük acaba , hamile kaldım çok güzelleştim diye hisseden varmıdır
bikini diyeti ne olaki kizzzBikini diyeti yapıcaz!! Ben hep diyetteyim aksini bilmiyorum ki :) 77den 57 ye düşmüştüm bi kaç yıl içinde, hep korumadaydım
Bence sen doğumdan sonra eskisinden kat kat zayıf olacaksın. Evine dönünce kızın var zaten çok hasta oluyor,sen de aynı.
Bebek var ve iş var.
Yemek yemek için şimdi zor zaman buluyorsun.
Birde ilk bebek emmemiş bu emecek birde ordan kilo vercen
Bikini giyebilecek kıvama gelme diyeti :)) istesem bikini de giyerim hissi yaşatır. Bünyeye :)))bikini diyeti ne olaki kizzz
hahah ben 34 beden olsam yine giymem bikiniBikini giyebilecek kıvama gelme diyeti :)) istesem bikini de giyerim hissi yaşatır. Bünyeye :)))
ben kizimda 25 kg alip 75 e çikdimhay agzini opeyim.insallah. aslinda ilk gebelikte kilo almadim 6 kg hepi topu ama lohusalikta emmeyince sütü devam ettrmek icin yedim ictim bir de agir depresyona girdim yasadiklarimdan hep evde mahkum bir hayat yasadik beslenme sorunu yüzünden bir yıl o dönem hayatimin en yuksek kilosunu gördüm. Su an o rakama yakinim ama vucudumda dunya kadar fark var su an normal görünüyosam o ddönem ayni.kiloyla duba gibi duruyormusum yüzüm bile bi tuhaf ben degil. O yuzden gebelik kısmını veririm diye umuyorum. Hele bu kuzum emecek rabbimin izniyle ya o zaman degme keyfime yedigime de dikkat edeceğim inşallah daha kolay olur hersey
tabii ben onsuz tartılmıyorum,önce o çıkar , eğer kilo aldıysa tartıya çıkarım almadıysa çıkmameee anca beraber kanca beraber , onlarda alsın tabi
evet aslında zayıftım şuan bile gören hiç kilo almamışsın diyor ama 18 kilo aldım , en kötüsü ise inanılmaz derecede çoook çatladım
he sen aklima geldinde nickini yazmaya usendim, kolay bisey seçeydin ya nick alaark : )))
Olsun, istesem giyerim dersin içinden :)) çatlak ne ya olsun noluyo hiç umrumda değil fay hattı gibi olmadıktan sonra bişe olmazhahah ben 34 beden olsam yine giymem bikini
çatlaklar gitmezkiiii zayiflayinca
he sen aklima geldinde nickini yazmaya usendim, kolay bisey seçeydin ya nick alaark : )))
Benim arası 2-3! Yıl. Ne zaman hamile kaldım işte 3,5 ayda 20 kilo aldım.sigara sayesinde.Ne kadar sureydi iki kez yüklü kg verisinin arasi. Ikisi de büyük rakam vücut direniyor diyorlar ya. Ben cok zor kilo veriyorum cok çabuk alirim aslında hamilelik haricinde cok duzensiz de yemiyorum öyle hamur isi vb yapmam gelenim gidenm de yoktur ama az yemeye de alirim oyle nalet bi metabolizma var. Demir depom bos genelde butun kiloyla ilgili tahliller temiz cikiyor bi ondan veremedigmi düşünüyordum bir de insukin direnci olablr bi donem pko tedavisi gördüm çünkü. Neyse ömrü hayatim bu kilo ver al döngüsü ile geçti bitek dukanla büyük kg verdim zorlnmadan gerci deli gibi de spor yaptim o dönem. Fakat normal yemeye geçince ennihayetinde patir patir gelmeye basladi kilolar ki gercekten aman aman yemeyle degil standart menulerle 7 8 kg geri aldım sonra da hamilelik iste. Korkum su ki tekrar o kadar kg verebilir mi bunyem onu merak ediyorum
senin kilon iyi yine. Ben baya fazlayla basladim bu hamilelige. Ilkine 56 ile baslamistim 85 le doguma gitmistim ama simdi gectim 85 i.bende 1.63 um
az once pilleri degistirdim takdim etdim,72.5 geldim, wc ye gittim , soyundum dokuldum 71.5 a inmeyi becerdim : )))) yarin sabah 71 gelirim belki ama kaç gundur kabizlik var , kabizlik çok etkiliyor tartida cfazla oynayabiliyor , diyet yaparken çok takip ederdim ben oyle seyleri
ama tabi 71 in altina zor inerim , boyle giderse kendi rekorumu kirip 75 i geçerim doguma kadar : ((( iki dogumda da 75 le dogum salonuna girmistim
Kız bebek 3,5 kg olsa. Şuyu buyu 6-7 kilo gidecek. Ve arkadaşım.diyor paso yiyorum ama emzirdikçe eriyorum. Yani sen eskisinden 5 kilo zayıf olacaksın.
Ben senle diyet yapmam.
Sen çıtırlarla yaparsın.
Küstüm.
Ben eslaa ile yapıcam o da 18 kilo aldı ama hala zayıf Hoş.
ana bu kadar kolaymi degistirmek, onceden olmuyordu, ansil yapiyorsun de hele banaaaBende degistirmek istiyorum zaten Cok uzun geliyo giris yaparken. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?