2015 Şubat Anneleri

bende 1.63 um
az once pilleri degistirdim takdim etdim,72.5 geldim, wc ye gittim , soyundum dokuldum 71.5 a inmeyi becerdim : )))) yarin sabah 71 gelirim belki ama kaç gundur kabizlik var , kabizlik çok etkiliyor tartida cfazla oynayabiliyor , diyet yaparken çok takip ederdim ben oyle seyleri

ama tabi 71 in altina zor inerim , boyle giderse kendi rekorumu kirip 75 i geçerim doguma kadar : ((( iki dogumda da 75 le dogum salonuna girmistim

ben oyle hhissetmiyorum ama seni oyle gordum canim
moral olsun diye demiyorum bence çok ho$ bi hatunsun su an
ben zayifkende kendimi begenmedigim için bi sorun yok simdilik

hay agzini opeyim.insallah. aslinda ilk gebelikte kilo almadim 6 kg hepi topu ama lohusalikta emmeyince sütü devam ettrmek icin yedim ictim bir de agir depresyona girdim yasadiklarimdan hep evde mahkum bir hayat yasadik beslenme sorunu yüzünden bir yıl o dönem hayatimin en yuksek kilosunu gördüm. Su an o rakama yakinim ama vucudumda dunya kadar fark var su an normal görünüyosam o ddönem ayni.kiloyla duba gibi duruyormusum yüzüm bile bi tuhaf ben degil. O yuzden gebelik kısmını veririm diye umuyorum. Hele bu kuzum emecek rabbimin izniyle ya o zaman degme keyfime yedigime de dikkat edeceğim inşallah daha kolay olur hersey

ben kizimda 25 kg alip 75 e çikdim
kizim 10 aylikken ben 62 kg yken hamile kaldim ve bi kaç kg verdim abslarda sona yine 75 e çikdim
oglum 2.5 yasindayken 63 kg civari idim bigun ani bi kararla diyete absladim 2 ay içinde 54 kg ya indim, boyum 1.63 ideal kg 54 gorunsede baya bi ince olmustum , sonra yurume isini birakinca kg aldim verdim derken bunada 57 kg yla hamile kaldim

simdi 71 im, 75 de kalirsam insallah dogumda ki insalalh oyle olur yine diyet yapicam hemde emziriyorken , emzirme olunca çok kaolori yakiypruz belki extra yurumeye gerek kalmadan zayiflayabilirim tek umudum emzirmek : )))))

Çatlaklara birşey diyemem canım.ben de aldım senin kadar 50 kiloyla başlamıştım sen kaçla basLadin?kililar veriliyor da çatlaklara çözüm yok maalesef.

beni boyle goren herkes sen beceririsin yine eski halin donersin diyolar, zayiflayamazsam karatayin yuz karasi olucam havam sonecek : )))))))))))))))

Benim arası 2-3! Yıl. Ne zaman hamile kaldım işte 3,5 ayda 20 kilo aldım.sigara sayesinde.
Yoksa 2-3 kilo alıp veriyordum.sonra 3 ay ameliyat nedeni ile diyet yapmadım. 2 ayda falan 15 kilo verdim tekrar.

senin kilon iyi yine. Ben baya fazlayla basladim bu hamilelige. Ilkine 56 ile baslamistim 85 le doguma gitmistim ama simdi gectim 85 i.
Neyse saglikla doguralim da spor yapip vericem ins. Keske emzirirken kilo verenlerden olsaydim.

98 olmuşum ben beni unutmayınn
hem zamanında 105ten 78 e sonra da 88 den 67 ye düşmüştüm ben de

yaza 80le girsem yeter bana 40 beden oluyorum zaten. yaz sonu da 70 e düşsem tamamdır aşağısını eşim istemiyor zaten

bu arada annem moralimi düzeltti, sabah uyandığımda yüzümü falan gördü birazda inceledi; ödem var sende hemen verirsin dedi :) dedim dalga geçip ümitlendirme; zamanı gelince görürsün dedi bööyyle pembe gözlüklerle bakıyorum şimdi

Kizlar ben kizimin adinda degisiklik yaptim .
Eslaa özel mesaj atmammi gerekiyo.
Ezra koycaktik vazgectik Elif Mira istiyoruz sizcce NAsil. Kizlmda elif Mira diyo kardesin adi olsun diyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…